Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fik konfirmationsmad fra Slagter Zangenberg lørdag d. 25. april, og det spillede bare! Både leveringen af maden og selve maden var super lækker og flot tilberedt. En stor tak for den fantastiske ma... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter eget valg, fik vi 3 slags kød, 2 slags kartofler og 2 slags salater. Velsmagende og veltilberedt menu. God og venlig service.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik leveret buffet med 3 slags lækker kød, 2 slags kartofler og 2 slags salat ( efter eget valg) - hvor der var mange muligheder. Særdeles velsmagende og veltilberedt menu. Dejligt at mindste an... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi købte mad " Husets bedste menu" i forbindelse med afholdelse af vores fars 88 års fødselsdag. Maden hentede vi Falkerslev. Maden stod flot i emballagen da vi åbnede for kasserne. Lige så flot... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Slagerij

Geschreven door het bedrijf

Slagter Zangenberg: Din Destination for Kvalitet og Service Vi hos Slagter Zangenberg er stolte over at kunne tilbyde vores kunder førsteklasses kødprodukter og enestående serviceoplevelser. Med mere end 38 års erfaring i branchen er vores dedikerede team af fagfolk engageret i at levere den bedst mulige kvalitet til vores kunder. Vi stræber efter fuld tilfredshed for vores kunder. Hvis du af en eller anden grund ikke er fuldt tilfreds med dine købte varer, bedes du ikke tøve med at kontakte os på telefon 55867090. Vi er her for at lytte og sikre, at alle vores kunder er tilfredse med deres oplevelse hos os. Vores mål er at skabe en oplevelse, der ikke kun imødekommer, men overgår vores kunders forventninger. Fra vores nøje udvalgte kødprodukter til vores venlige og hjælpsomme kundeservice stræber vi efter at skabe øjeblikke af glæde og tilfredshed for vores kunder hver dag. Vi værdsætter feedback fra vores kunder, da den hjælper os med at forbedre og udvikle vores tjenester. Hvis du har haft en positiv oplevelse med os, vil vi sætte pris på, hvis du deler din feedback her på Trustpilot. Og hvis der er områder, hvor vi kan forbedre os, er vi taknemmelige for dine kommentarer, så vi kan arbejde på at gøre det endnu bedre. Tak for at vælge Slagter Zangenberg. Vi ser frem til at betjene dig igen og igen. Med venlig hilsen, Bo Zangenberg Ejer, Slagter Zangenberg

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Dejlig mad til 10 personer

Efter eget valg, fik vi 3 slags kød, 2 slags kartofler og 2 slags salater.
Velsmagende og veltilberedt menu.
God og venlig service.

2 mei 2026

Hej Per

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det sætter vi virkelig stor pris på! 🙏

Det glæder os meget, at I var tilfredse med både maden og servicen, og at menuen levede op til forventningerne. Vi gør os umage hver gang, så det betyder meget at høre, når det rammer plet.

Vi håber at få lov til at levere mad til jer igen en anden gang 😊

Bo / Slagter Zangenberg

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fik konfirmationsmad fra Slagter…

Vi fik konfirmationsmad fra Slagter Zangenberg lørdag d. 25. april, og det spillede bare! Både leveringen af maden og selve maden var super lækker og flot tilberedt. En stor tak for den fantastiske mad!

25 april 2026

Hej Martin

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget 🙏

Det glæder mig helt vildt at høre, at både levering og maden spillede, som det skulle, og at I havde en god oplevelse på en så vigtig dag. Konfirmationer skal bare sidde lige i skabet – så det er fedt at høre, vi ramte plet hos jer 😊

Tak fordi I valgte os til jeres dag – og I er altid meget velkomne igen!

Klar anbefaling

Nem og overskuelig hjemmeside. God kontakt og hjælpsomhed via sms, hurtig til at svare. Rigeligt mad og super kvalitet.

25 april 2026

Hej Karina

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os! 🙏

Det glæder mig, at du oplevede både hjemmesiden som nem at bruge, og at du fik den hjælp, du havde brug for undervejs. Vi gør os umage for at være til at få fat i og give en god oplevelse hele vejen igennem – så det er dejligt at høre, at det lykkes.

Og skønt at maden både var rigelig og i god kvalitet – det er lige præcis det, vi går efter 😊

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang!

Bo & teamet

God service.

Hej. Maden var rigtig god. Der var rigeligt af det, og det kom til tiden. Alt forløb som aftalt, hvilket er meget vigtigt. God service ved bestilling - levering - og afhentning af retur emballage.

Hej Lars
Tusind tak for din flotte anmeldelse – det sætter vi virkelig stor pris på!
Det glæder os meget at høre, at maden levede op til forventningerne, at der var rigeligt af det, og at det hele forløb som aftalt. Netop det med at holde vores aftaler og levere en god samlet oplevelse – fra bestilling til levering og afhentning – betyder rigtig meget for os.
Tak fordi du tog dig tid til at skrive – og vi håber, vi får fornøjelsen af at levere til dig igen en anden gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super lækkert mad og masser af de

Super lækkert mad og masser af de. Vi og vores gæster var vilde med det.

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Malene ⭐

Det glæder os virkelig meget at høre, at både I og jeres gæster var vilde med maden – og at der var rigeligt af det.

Det betyder meget for os, at vores mad er med til at gøre jeres arrangement til en god oplevelse.

Lækkert kød

Jeg købte et ja tak tilbud hos Slagter Zangenberg, 3x entre Cote bøffer a 600 g, og det var da bare de mest lækre og møre bøffer, som man kunne ønske sig.. så stor anbefaling herfra, til at handle hos ham 🙏🏻

Hej Morten

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner – det sætter vi virkelig stor pris på! 🙏

Det glæder mig rigtig meget at høre, at entrecote-bøfferne levede op til forventningerne. Vi gør os umage for at finde og skære nogle rigtig gode bøffer, så det er fedt at høre, når de rammer plet.

Tak fordi du handlede hos os – og du skal være hjertelig velkommen igen hos Slagter Zangenberg.

Bo Zangenberg 🥩

Super lækker buffet til 10 personer

Særdeles velsmagende og veltilberedt menu.
Dejligt at mindste antal personer er på 10 Pers.
Det er bestemt ikke sidste gang vi har bestilt hos slagter Zangenberg.
Dejligt at kunne aflevere emballage i Falkerslev.

28 februari 2026

Kære Jane
Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget 🙏

Det glæder mig helt vildt at høre, at både kødet, kartoflerne og salaterne levede op til forventningerne – og at I satte pris på valgmulighederne. Vi gør os umage med hver eneste menu, så det er skønt at høre, når det kan smages.

Og ja – vi synes også selv, det giver god mening med minimum 10 personer, så flere kan få glæde af en lækker buffet uden det bliver uoverskueligt 😊

Tak fordi I også benytter muligheden for at aflevere emballagen i Falkerslev – det hjælper os meget i hverdagen.

Vi glæder os allerede til at levere til jer igen hos Slagter Zangenberg.

Bo

Fantastisk dejlig mad

Vi havde bestilt en “saml selv menu”, alt var super lækkert, alle gæsterne roste det til skyerne. Der var rigeligt af alt, salaten var virkelig lækker, kødet, alle 3 slags, var super mørt og lækkert, kartoflerne ligeså.
Så alt i alt, en fantastisk dejlig oplevelse. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi gør brug af “Slagter Zangenberg”

7 februari 2026

Hej Anette

Tusind tak for den skønne anmeldelse 🙏
Det glæder os enormt at høre, at jeres saml-selv menu var et hit, og at både salat, kød og kartofler fik ros fra alle gæsterne – det er lige præcis sådan, det skal være 🥩🥗🥔
Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele jeres oplevelse, og vi glæder os allerede til at hjælpe jer igen næste gang.

Super Kundeservice til UG

Der var en lille udfordring med levering af mine varer, men efter en kort dialog med Slagter Zangerberg kom der styr på tingene … er meget tilfreds og super support og ikke sidste gang jeg handler hos min nye Slagter …
🥩🥩🥩🥩🥩
Mvh Ken Gersby

17 december 2025

Tusind tak for de flotte ord, Ken 🙏🥩
Vi er rigtig glade for, at vi hurtigt fik løst udfordringen – og endnu gladere for, at du er tilfreds med både service og varer.

Det betyder meget for os at have glade kunder, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos din nye slagter 😉

Slagter Zangenberg 🥩❤️

Fantastisk nemt og lækkert

Vi fik hvad vi forvente plus lidt ekstra. Da var intet og sætte på maden. Afhentning og aflevering af emballagen gik som smurt.
De svarer hurtigt angående spørgsmål 😊

22 november 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stor stor stor tilfredshed!!

Vi var 8 personer og jeg hørte ikke andet end at maden var smagfuld, lækker og spændende. Stor ros herfra og imponeret over mængden. Det var fint tilrettelagt, venlig aflevering og lige til at gå til.
Kunne jeg gav jeg 10 stjerner!!

22 november 2025

Kære Helene

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte 5 stjerner!
Det betyder virkelig meget for os at høre, at både smag, mængde og oplevelsen omkring levering ramte plet hos jer.

Vi er rigtig glade for, at I havde en god aften – og 10 stjerner fra dig er mere end vi kunne ønske os!

Tak fordi du valgte Slagter Zangenberg.
Du er altid velkommen hos os igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækker indbydende mad jeg havde bestilt…

Lækker indbydende mad jeg havde bestilt favorit menuen. Og kan godt forstå den bliver kaldt det. Kødet var mørt og lækre salater. Og god sovs Så kan kun anbefale at købe fest maden derfra 👍🏻

15 november 2025

Kære Karin

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!
Det glæder os virkelig meget, at favoritmenuen levede op til forventningerne – og at både kød, salater og sovs ramte plet hos dig.

Det betyder meget for os, at du vil anbefale vores festmad videre.
Tak fordi du valgte os!

virkelig god oplevelse

Vi skulle være 23, desværre døde min far om morgenen og vi besluttede, at vi nu kun skulle være 10. Slagter Zangenberg leverede derfor med kort varsel mad til 10. Maden var virkelig god, der var rigeligt af den og skulle vi en anden gang have mad udefra, vil vi bestille hos slagter Zangenberg. Absolut anbefalelsesværdigt.

8 november 2025

Kære Christina

Tusind tak for de flotte ord og for at tage dig tid til at skrive – det betyder virkelig meget for os.
Vi er meget kede af at høre om din far, og sender de varmeste tanker til dig og familien.
Det glæder os, at maden levede op til jeres forventninger trods de svære omstændigheder.

Virkelig lækker mad

Vi havde sammensat vores egen festmenu til sønnens 18 års fødselsdag.
Maden kom som planlagt, og alle gæsterne roste det hele rigtig meget.
Vi havde valgt glaseret skinke, kalveculotte, porchetta, små kartofler, kartoffel tårne, skysauce samt 2 slags salater. Det hele var virkelig godt.

8 november 2025

Kære Katrine

Tusind tak for den flotte anmeldelse – og stort tillykke med jeres søns 18-års fødselsdag 🎉
Det glæder os virkelig meget at høre, at både I og gæsterne var glade for maden, og at alt forløb som planlagt.
Tak fordi I valgte os til den store dag – det betyder meget!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stor ros fra gæster, køkkenpersonale og værtspar

Stor ros fra gæsterne, specielt oksefileten var perfekt rosa og smagte lækkert. Rigelig med mad. Køkkenpersonalet roste indpakning. Levering til den aftalte tid.
En slagter man kan stole på for kvalitet.

13 september 2025

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Mick 🙏
Det betyder virkelig meget for os, at både gæsterne og køkkenpersonalet var tilfredse – og at oksefileten sad lige i skabet! 🥩
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele oplevelsen – og du skal altid være hjertelig velkommen hos os igen.

Slagter Zangenberg 🐮🔥

Mine varmeste anbefalinger herfra

Mine varmeste anbefalinger herfra. Jeg har købt flere kødpakker og de er så lækre og siden er nem at bestille fra og kødet kommer ferskt, så jeg selv kan pakke det i passende mængder

12 oktober 2025

Hej Bodil 🌸
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme ord – det betyder virkelig meget for os! 🙏
Vi gør os umage med både kvaliteten og oplevelsen, så det er dejligt at høre, at du er glad for kødet og bestillingen.
Rigtig god fornøjelse med kødpakkerne – og du er altid velkommen tilbage hos Slagter Zangenberg 🥩😊

En rigtig god oplevelse

Vi bestilte Fest menu, og maden var superlækker og der var masser af det 😊 alle gik mætte fra bordet med rosende ord om maden.
Med frygt for at vi var for sent ude med at bestille mad, var der hurtig kontakt fra slagteren, så bestillingen gik som smurt. Det samme gælder levering. Tak for en rigtig god oplevelse. I har vores varmeste anbefalinger 😊

6 september 2025

Hej Katja
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme ord 🙏😊
Det glæder os rigtig meget at høre, at både maden, kontakten og leveringen levede op til jeres forventninger – og at alle gik mætte og tilfredse fra bordet.
Vi sætter stor pris på din anbefaling, og vi håber at få lov til at levere til jer igen en anden gang.

Bo Zangenberg & teamet hos Slagter Zangenberg 🥩👨‍🍳

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god mad og virkelig fin service!😊

19 september 2025

Hej Mie
Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner 🌟 Det betyder rigtig meget for os, at du har haft en god oplevelse med både maden og servicen. Vi glæder os til at se dig igen hos Slagter Zangenberg 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

alt var godt og velsmagen mad alle…

alt var godt og velsmagen mad alle roste det vil gøre det igen
Mvh Lene Kondrup

19 september 2025

Hej Brian (og Lene)
Tusind tak for de 5 stjerner og den flotte tilbagemelding 🌟 Vi er rigtig glade for at høre, at maden blev rost af alle – og vi glæder os til at lave mad til jer igen en anden gang 😊

Super fin oplevelse

Nem og fleksibel bestilling online.
Levering som aftalt.
Rigelige mængder af mad i fremragende kvalitet.
Alt i alt en superfin oplevelse som vi gerne gentager.
De bedste anbefalinger herfra :-)

13 september 2025

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Per 🌟
Det glæder os meget at høre, at både bestilling, levering og maden levede op til forventningerne. Vi sætter stor pris på dine anbefalinger – og vi glæder os til at levere til jer igen en anden gang.

Slagter Zangenberg

Lees meer over geverifieerde reviews.