Sliknet Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte en XL Skittles og 10lionbar White. Skulle leveres på arbejdet, men dukkede aldrig op, fandt ud af at pakken var blevet leveret til naboen, som hedder det samme som mig selv. Han havde d... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte for første gang Tirsdag og fik min pakke idag Torsdag. Og alt var simpelthen i top,der var så meget avis papir i pakken,for mine vare ikke skulle tage skade,at jeg ville have læsestof til... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Snoepwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Danmarks billigste engro-slik til både private og små virksomheder. Spar tid og penge, og få leveret direkte til døren.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super!

Ville bestille en omgang slik til en kammerat der sad i den anden ende af landet.. Bestilte via Sliknet.dk.. Super service! Aftalt levering.. Det er anden gang jeg handlede der, og ikke sidste! (:

10 mei 2013

Alt fungerer

Jeg bestilte varer fra Sliknet.dk og alt fungerer meget hurtigt fra bestilling til levering.
Jeg skrev hvor buddet kunne placere varene hvis ikke jeg var hjemme og det fungerede som aftalt. Jeg vil helt sikkert bestille flere varer hos Sliknet.dk

9 mei 2013

Super god service!

Hurtige til at svare på forespørgsler og meget flexible mht afhentning af varer. Kan klart anbefales! Ikke sidste gang jeg handler hos Sliknet.

5 mei 2013

Har bestilt 2 gange

Har bestilt 2 gange og begge gange hurtig og perfekt levering. Rigtig god service det er ikke sidste gang jeg handler hos jer.

2 mei 2013
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lige hvad jeg skulle bruge og så helt uden problemer!

Skulle bruge et stort antal 2 kr. slikposer, da jeg var i færd med at starte en webshop op og ville have en lille gave jeg kunne ligge i kundernes pakker. Sliknet havde præcist det produkt jeg skulle bruge og blev leveret kort tid efter på valgte tidspunkt. Kan stærkt anbefales, specielt hvis du skal bruge små kundegave til at øge din kundetilfredshed. Jeg kommer til at handle her igen!!!

4 maart 2013
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Billigt, super service og hurtig levering

Har for første gang bestilt varer fra sliknet, hjemmesiden var overskuelig, så jeg fandt hurtigt de ting jeg skulle bruge. Jeg havde spørgsmål omkring levering, og brugte derfor online-chat, hvor jeg fik svar med det samme, hvilket var super god service! Jeg modtog mine varer 2 dage efter købet uden nogle form for komplikationer. Super god oplevelse med køb af slik på sliknet.dk, og vil helt klart anbefale det til andre :-)

20 februari 2013

God service

jeg har efterhånden handlet fra sliknet mange gange og har hver gang været fuldt ud tilfreds. Og Jesper som ejer sliknet er en rigtig fin fyr, har snakket i telefon med ham flere gange og han er altid frisk med et lille råd eller sådan noget :)
Thumbs up til sliknet!

19 februari 2013

FANTASTISK

altid hurtig levering og har faktisk alt hvad med beder ham sende hvis ikke gør han altid hvad han kan for og skaffe det ... det er hvad jeg kalder GOD kundeservice

Hilsen Mette

19 februari 2013
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

God service

Rigtig god service og hurtig levering. Jeg var dog ikke tilfreds med kvaliteten af slikket i de færdigblandede slik-poser, hvor noget af slikket også var "klistret"/fugtigt.

18 februari 2013
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Service, jeg ikke havde ret til..

Tak fordi jeg fik lov at fortryde mit køb, selv om det står i betingelserne at det kan man ikke ikke, det er fødevarer, men der gik helt kludder i leveringen fra den fragtmand, der skulle komme, det var meget bøvlet, så jeg opgav til sidst.

Jeg talte med Jesper et par gange i telefonen, og han lovede at sætte mine penge ind igen, og annullere ordren, tak for det..
Pengene var der i dag..

Susan H.

12 februari 2013

har bestilt 2gange

hej
jeg har bestilt 2 gange og de kom for jeg bor eller langt ud på landet 2dage så fik jeg det . hurtigt levering tak jesper en tilfreds kunde.

30 november 2012

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.