Het bestelproces ging heel soepel, snel verzonden en ik ben ontzettend tevreden over het eindresultaat. Ik hoef niet meer verder te zoeken voor nieuwe productie. Slimdruk is de beste partij.
We bestellen al enige tijd via Slimdruk en zijn erg tevreden! Goede kwaliteit en service. Cees en Nanne zijn ontzettend behulpzaam. Er zijn zelfs wel eens foutjes opgemerkt in onze opmaak/teksten, ter... Toon meer
Gewonon lekker nuchter en to the point hulp. Ervaring is dat mijn bestanden nooit juist zijn (werk met simpele thuisprogramma's als vrijwilliger) maar de onvolkomenheden worden besproken en eruit geh... Toon meer
Een eenvoudig, klantvriendelijk systeem om zelf mijn drukwerk samen te stellen. Indien het formaat/bestand niet helemaal correct is, wordt het door Slimdruk aangepast zodat ik alsnog snel en eenvoudi... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Online verkoop van drukwerk met uitgebreid assortiment, snelle levering, toegankelijke servicedesk, gemakkelijke betaalmogelijkheid en online bestandscontrole. Slimdruk biedt lage prijzen en rekent geen afleverkosten. Slimdruk biedt o.a. ansichtkaarten, briefpapier, brochures, enveloppen, flyers, folders, magazines, menukaarten, posters en visitekaartjes aan.
Hortensiastraat 10, 8922 HD, Leeuwarden, Nederland
- 058 8200200
- info@slimdruk.nl
- www.slimdruk.nl
Vraagt klanten om een review
Snelle levering, goede kwaliteit, goed contact en antwoord bij vragen, volgende keer weer Slimdruk!
Altijd perfect
Altijd perfect
De persoonlijke service, de kennis van de medewerker aan de telefoon, bekendheid met onze account en de snelheid van levering, keurig verpakt.
Gewoon niets op aan te merken.
Slimdruk
Slimdruk: snel, makkelijk een bestelling te plaatsen en te betalen, plezierige mensen en keurig verzorgd drukwerk!
Geen wensen meer.
Goede kwaliteit en snelle service
Goede kwaliteit en snelle service. Helaas niet heel flexibel en duurzaam.
Het was niet mogelijk om de gewenste oplage te bestellen.
Top bedrijf!!!
Bestellen is belachelijk makkelijk
Bestellen was belachelijk makkelijk en de levering zoals verwacht weer razendsnel. Perfecte kwaliteit drukwerk vlug in huis. Aanrader!
snelle service en prima kwaliteit
Snelle reactie
Snelle reactie, persoonlijke begeleiding en topkwaliteit!
Top service
Service, snelheid en het meedenken van Cees. Ik kan Slimdruk.nl alleen maar positief aanbevelen en in twee woorden uitdrukken, geweldig drukwerk!
Uitstekende service
Er kan altijd iets verkeerd gaan... Maar zelfs dan stelt Slimdruk alles in het werk om een levering op tijd, en volledig naar de zin van de klant te krijgen. Uitstekend! Tevens tevreden over het vriendelijk en persoonlijk contact.
Prima en snelle service door attente
Prima en snelle service door attente, meedenkende en klantgerichte medewerkers.
Snel vakkundig
Snel, vakkundig en met goede adviezen nadat ik mijn plan had ingediend.
En ook keurig uitgevoerd. Aandacht voor het uiteindelijke product om het zo goed mogelijk te laten zijn. Dank !!
snelle levering en een makkelijk…
snelle levering en een makkelijk programma om folders te maken.
Perfecte afwerking van alles
Snel, goeie kwaliteit, en op tijd geleverd.
op zich een goede kwaliteit maar het…
op zich een goede kwaliteit maar het duurt wel heel lang voor het geleverd wordt
/Actief meegedacht
Slimdruk heeft actief met ons meegedacht en ons tips gegeven om de kwaliteit van ons drukwerk naar een hoger niveau te brengen. Top!
Super service
Super service, prettige website en goede kwaliteit van het drukwerk.
Heb met een spoedbestelling flyers en …
Heb met een spoedbestelling flyers en folders besteld bij Slimdruk. Het is de volgende dag al afgeleverd en het resultaat is top!