Het bestelproces ging heel soepel, snel verzonden en ik ben ontzettend tevreden over het eindresultaat. Ik hoef niet meer verder te zoeken voor nieuwe productie. Slimdruk is de beste partij.
We bestellen al enige tijd via Slimdruk en zijn erg tevreden! Goede kwaliteit en service. Cees en Nanne zijn ontzettend behulpzaam. Er zijn zelfs wel eens foutjes opgemerkt in onze opmaak/teksten, ter... Toon meer
Gewonon lekker nuchter en to the point hulp. Ervaring is dat mijn bestanden nooit juist zijn (werk met simpele thuisprogramma's als vrijwilliger) maar de onvolkomenheden worden besproken en eruit geh... Toon meer
Een eenvoudig, klantvriendelijk systeem om zelf mijn drukwerk samen te stellen. Indien het formaat/bestand niet helemaal correct is, wordt het door Slimdruk aangepast zodat ik alsnog snel en eenvoudi... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Online verkoop van drukwerk met uitgebreid assortiment, snelle levering, toegankelijke servicedesk, gemakkelijke betaalmogelijkheid en online bestandscontrole. Slimdruk biedt lage prijzen en rekent geen afleverkosten. Slimdruk biedt o.a. ansichtkaarten, briefpapier, brochures, enveloppen, flyers, folders, magazines, menukaarten, posters en visitekaartjes aan.
Hortensiastraat 10, 8922 HD, Leeuwarden, Nederland
- 058 8200200
- info@slimdruk.nl
- www.slimdruk.nl
Vraagt klanten om een review
Goede levering met een goed resultaat
Goede levering met een goed resultaat. Vakwerk!
Normaliter heel tevreden
Normaliter heel tevreden, maar bij deze bestelling ging werkelijk alles mis. Vreemde telefonische communicatie, slechte levering via een onbetrouwbare verzend-partner en een kwalitatief zeer matig produkt. Alles werd erkend, verontschuldigingen aangeboden, maar de medewerker wil niet verder gaan dan een restitutie via een volgende bestelling. Maar. waarom zou ik nog een bestelling plaatsen dan?
Ik heb al vaak wat besteld
Ik heb al vaak wat besteld, keurig shop en wanneer je het ontwerp instuurd kijken ze het goed na. Betaling, levering perfect. De kwaliteit staat hoog. Echt een aanrader voor zakelijk en privé.. Gewoon top.
Goede snelle service
Prachtige flyers ontvangen en nog voor…
Prachtige flyers ontvangen en nog voor de aangekondigde datum in huis. Dank jullie wel en tot de volgende keer!
Prima organisatie
Een aanrader
Super snelle service, vriendelijke en meedenkende medewerkers
Super snelle service!
Super snelle service en zo flexibel dat niets te gek lijkt!
Top bedrijf
Top bedrijf. Zending vergeefs bij klant aangeboden. Even bellen, en het werd naar mijn werkadres gestuurd. Uitstekende service!!!
service
Wij zijn als organisatie zeer tevreden met jullie werkwijze. Een bestelling per mail wordt altijd vlot uitgevoerd en afgeleverd op het juiste adres.
Beste Slimdruk
Beste Slimdruk, Dit is de derde keer dat ik een folder a5 heb laten drukken .Deze keer is het resultaat teleurstellend.Ik heb vrijdag na
verzenden kopij gebeld met Slimdruk om te vragen of het aangeleverde materiaal goed genoeg was om te laten drukken,en men vertelde mij dat bij onvoldoende kwaliteit ik gebeld zou worden om een en ander aan te passen.Echter ik ben niet gebeld en moet na het ontvangen van het drukwerk constateren dat de afbeelding op de brochure veel te licht is uitgevallen,jammer want de boodschap die de brochure moet overbrengen is nu veel minder duidelijk. De afbeelding was oorspronkelijk met potlood gemaakt en in andere jaren was het gedrukte resultaat uitstekend.Ik vindt het ernstig want ben als kunstenaar erg afhankelijk van inkomsten uit les geven en blijf nu zitten met een onzeker gevoel door de brochure die een blikvanger had moeten zijn.

Antwoord van Slimdruk
Drukwerk en service heel goed, over levering nog wensen
Slimdruk verzorgt al jaren incidenteel ons drukwerk. We hebben niet veel nodig, zijn dus geen grote klant, maar de zorgvuldigheid blijft! Als het nodig is, technische ondersteuning of vragen per chat, alles kan. Drukwerk zelf ziet er prima uit. Handig ook: een account waar je vorige bestellingen nog in staan...
De verpakking (plastic pakketjes in doos) mag in de toekomst wat mij betreft zonder plastic. De levering ging per Transmission, en dat is toch minder 'comfortabel' dan PostNl vind ik. Ze bezorgen bij niet aanwezig, niet bij de buren, en afhaalpunten zijn er niet. (uitgezonderd een in Deventer dan). Dan is het wel mogelijk een nieuwe bezorgdag te kiezen maar de tijd is niet beinvloedbaar. Misschien voor de meeste zakelijke klanten geen probleem, voor ons kleine stichtinkje onhandig.
Maar al met al ben ik een tevreden klant!
Prima bedrijf
Prima bedrijf, betrouwbaar, proactief, goede prijs-kwaliteitverhouding, Ik doe al meer dan 10 jaar zaken met Slimdruk. Vriendelijke, servicegerichte mensen.
Fijne service & super kwaliteit producten!
Fijne service, super kwaliteit eindresultaat en snelle levering!
Goed geslaagd drukwerk en snel geleverd!
er zat kleurverschil in de boekjes
er zat kleurverschil in de boekjes
dat had ik nog niet eerder meegemaakt bij slimdruk