Hele fijne ervaring
Hele fijne ervaring. Sowieso zending/communicatie alles goed, maar ook prettig hoe werd meegedacht toen ik toch bleek een andere maat nodig te hebben. Bedankt!
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Snelle levering en goede ondersteuning via whatsapp.
Hoofdslot van mijn KFV driepuntssluiting was stuk.
Vervangend reparatieslot besteld, duidelijk op de site de afmetingen kunnen vergelijken met de mijne.
Snel geleverd en paste perfect, alles weer ok.
Toch geen 5 sterren maar 4 omdat ik ook had gevraagd of een eventueel krukbediend KFV slot ook zou werken, ik heb nu cylinder bediend.
Nooit antwoord op gehad, helaas een minpuntje.
Geen risico genomen en deze is iig goed.
Heel goede ervaring met deze webshop, heel behulpzaam via email, en snel een antwoord.
De dag na bestelling al geleverd, en dat in Belgie!
Bedankt!
Hoofdslot van 11 jaar oude KFV driepuntssluiting was stuk.
Vervangend reparatieslot stond niet op de website.
Via mailcontact toch bij het het passende slot uitgekomen.
Inmiddels geplaatst en werkt zoals het hoort.
10 met een griffel !
Prima webshop,
Had eerst een nieuwe driepuntssluiting besteld terwijl ik later zag dat ook alleen het hoofdslot kon bestellen.even bellen en het was zo geregeld ,de een geannuleerd en de andere besteld.
Zonder gedoe!
O ja slot past prima.
Bedankt.
Webwinkel met een goede communicatie en nette service. Bestelde een sluitplaatje maar helaas verkeerde geleverd, dit werd echter binnen een dag keurig netjes opgelost. Chapeau dus voor de goede service en zou er zo weer iets kopen.
Man dacht mee bij een sleutel die kwijt was en gaf een zeer uitgebreid antwoord op basis van enkele gestuurde foto’s. Dankzij dat antwoord zijn wij geholpen zonder dat hij daar zelf aan verdiende.
Pas bij montage bleek de oplossing niet te werken. Ze waren verder ook niet bereid om mee te denken voor een andere oplossing. Ook wilden ze het product niet meer terug nemen omdat het gemonteerd was geweest.
Kortom, ik vond het geen fijne service.
Overzichtelijke website en snelle levering. Ook nadat bij één van de deurschilden het slotgat niet goed bleek direct een nieuwe toegestuurd gekregen, gratis. Mooi materiaal, ben er blij mee.
2x een opbouw sluitkom van AXA besteld, netjes en snel thuis geleverd.
Supervriendelijke en behulpzame klantenservice. Kon me precies uitleggen welk onderdeel ik nodig had om mijn meerpuntssluiting te repareren. Volgende dag al in huis tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Superbreed assortiment, goede prijzen en vakbekwame service, mijn complimenten!
5 Secustrippen besteld. Van snelle levering was beslist geen sprake. Na 1 week contact op genomen. Het bleek dat 1 strip niet voorradig was. Doorgegeven dat wegens vakantie de strippen de week daarop niet geleverd konden worden. Desbetreffende persoon zou dit regelen. Tijdens mijn vakantie een mail van UPS, de strippen worden de volgende dag geleverd. Sloterop gemaild en UPS, dat er op het adres niemand aanwezig is. Toch kwamen ze aan de deur. Na 17 dagen de strippen in huis.
Twee dagen geleden een nieuw slot voor de voordeur besteld, nu al geleverd. Prijzen waren een stuk lager dan de bouwmarkt en ze hebben een breder assortiment.