Helt igennem fantastisk oplevelse. Modtog pakken dagen efter bestilling selvom den skulle "helt til Bornholm". Flotte sølvkæder som nu er lavet om til 2 flotte ankelkæder. Jeg vender helt sikkert ti... Toon meer
Jeg skulle købe en guruperle og blev imponeret over udvalget her hos Smykkebixen. Jeg var lidt i tvivl om de to dele var tilpasset hinanden i størrelse, da hun har tre størrelsesvarianter. Så jeg ri... Toon meer
Perler og tilbehør køber jeg efterhånden udelukkende hos Smykkebixen. Begrundelse: perler af rigtig god kvalitet og godt bred udvalg! Også god diversitet af smykkedeler på lager ! God og hurtig servi... Toon meer
Jeg faldt tilfældigt over hjemmesiden i min jagt efter sterling sølv ørestikker, så jeg kunne lave mine egne øreringe uden al mulig farlig kemi. Jeg er så glad for, at jeg endte med at bestille ved sm... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos Smykkebixen kan alle som ønsker at lave deres egne smykker finde alt i smykkedele, værktøj til at lave smykker, guides til smykkeproduktion samt inspiration til DIY smykker. Både til private og erhverv tilbyder Smykkebixen op til 20 % rabat samt gratis fragt ved storkøb, som du kan se detaljer om på vores Tilbuds-side på smykkebixen.dk. Smykkebixen.dk har i mange i mere end 20 år leveret smykkedele til hobbyister og professionelle smykkeproducenter i Danmark og udlandet. Design og fremstil dine egne unikke smykker og spar mange penge eller skab lige nøjagtig det unikke udtryk eller smykke, som vil glæde dig eller dine nærmeste.
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Gode produkter og super service :-)
Fin vare og god pris
Min bestilling var på ferskvandsperler
Min bestilling var på ferskvandsperler, elastik og nåle,
Hullerne er virkelig små og nogen af dem sidder i siden og nogle er på langs af perlerne. Elastiksnorene var for tykke. Synes godt de kunne have skrevet til mig om de skulle ændre det til en elastik der var tyndere så den kunne komme gennem de ferskvandspiller jeg havde bestilt.
Kan ikke anbefale at, nybegyndere bestiller hos Smykkebixen, da de sender det du bestiller og ikke vejleder dig til at få noget der kan bruges sammen 😉
Der er altid god service og de er…
Der er altid god service og de er hurtige til at sende det man har bestilt .
Hurtig levering og godt vare
Hurtig levering og godt vare
Ville helt sikkert handle der igen
Top service 👍😊
Jeg er FULDT UD tilfreds :-)
Jeg er FULDT UD tilfreds :-)
Hurtigt og effektivt, som altid
En fornøjelse at købe ind hos…
En fornøjelse at købe ind hos Smykkebixen.
Mine indkøb er altid pakket til mig dagen efter min bestilling. Sidste gang kunne jeg afhente smykkedelene allerede samme dag.
Yderst tilfreds.
Yderst tilfreds.
Stort udvalg.
Fornuftige priser.
Fotos og produkter passer overens.
Nem betaling.
Gode leveringsmuligheder.
Hurtig levering.
Jeg har igen modtaget smykkedele fra…
Jeg har igen modtaget smykkedele fra Smykkebixen.dk ..og er som altid virkelig tilfreds. Hurtig levering, mega god service og vare i rigtig god kvalitet. ..et knus herfra :-)
hurtig levering efter ordre var…
hurtig levering efter ordre var indgivet, alt godt og pænt pakket ind. fin ordre og faktura beskrivelse. let at tjekke ved ankomst at det hele var med.
Servicen er altid i top og leveringen er super hurtig
Jeg har været fast kunde hos Smykkebixen i mange år. Servicen er altid i top og leveringen er super hurtig. De varmeste anbefalinger herfra.
Svare ikke på reklamation på ordre
Varene er fine. Men når man reklamere over de ikke sender ens perler , så svarer de ikke.
Har også skrevet til dem ang holdbarhed på både guldbelagte sølv smykker. Og messing smykker. Det svarer de heller ikke på.
Så det er en meget dårlig oplevelse.
Hurtig og præcis levering
Hurtig og præcis levering. Alt var tilfredsstillende.
Godt og fine ting
Det er nogle fine perler og en hurtig betjening
Som altid...
... Vare der svare til beskrivelsen på hjemmesiden og hurtig levering.
Har handlet hos Smykkebixen mange gange og bliver ved 😊
Hurtig fremsendelse .,,
Hurtig fremsendelse .,,
Pænt pakket ind ..
Jeg er vild imponeret over så hurtig…
Jeg er vild imponeret over så hurtig ekspedition og levering. Da jeg bestilte varerne, regnede jeg med at der gik 3-4 dage før levering. Men det tog kun 1 døgn , så kunne jeg hente min pakke. Og 100% tilfreds med varerne. 😃👏
I gør det altid godt i Smykkebixen
Hvad skal jeg i grunden skrive?
I gør det altid godt i Smykkebixen.
De bestilte ting kommer altid hurtigt. Tingene er fint og omhyggeligt emballeret.
De varer, jeg til dato har købt, har altid været af bedste kvalitet.
Der følger altid en ordreseddel med i æsken. Med fotos af de købte ting og priser er på.
Nemt og enkelt.
Jeg kan kun anbefale at bruge Smykkebixen.
Og nej! Jeg er ikke ansat, i familie eller på anden måde involveret i forretningen.
Bare en rigtig glad og tilfreds kunde.