Sneleten.nl Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,2

Sinds enige tijd weer eten afgehaald bij Dok Bao op Willem Buytenweg R’dam en het was weer fantastisch! Authentiek thais en supervers, voor je neus klaargemaakt! Gezellige dames en leuke jongen d... Toon meer

Het eten werd relatief snel gebracht, was goed warm en zeer smakelijk. Wel zat er wat fout in de bestelling (2 andere producten dan ik had besteld). Daarom een sterretje minder. Ik heb daarop gebeld e... Toon meer

Afgelopen week kreeg ik een email van sneleten toegestuurd met daarin de mededeling dat ik als gebruiker 40% korting kreeg op mijn eerstvolgende bestelling. Daar heb ik net gebruik van gemaakt. Heerli... Toon meer

Weer eens lekkere spareribs en mixed gril gegeten. Compleet menu met lekker stokbrood en verse salade. Vooral de sausjes zijn lekker en voldoende. Eten werd op tijd geleverd. 1 puntje van aandacht: de... Toon meer

1. Horeca

Sneleten.nl is één van de snelst groeiende eten-bestelsites van Nederland. Wij zijn in 2011 opgericht in samenwerking met de horeca ondernemers en rekenen de laagste kosten voor de chef in vergelijking met andere eten-bestelsites, dit maakt ons de favoriete partner van uw lokale bezorgrestaurant. Tevens zijn wij de enige die kortingen van tot wel 40% geven aan gebruikers die gemiddeld meer dan €10 uitgeven per maand * (totaal boven de €60 binnen 6 maanden) en hebben we regelmatig acties voor grote besteders (€50 of meer per maand.)

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

20 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

babi pangang was weer voortreffelijk,

babi pangang was weer voortreffelijk,
netjes en snel geleverd, en deze bezorger mag vaker langs komen,
met een vrolijk gezicht met een happy toon in z'n stem ...
in ieder geval niet een boer met kiespijn verhaal

31 januari 2022

Pizza Corner Venlo - kansloos!

Pizza Corner in Venlo krijgt bij deze een ijskoude douche van ons.

Nog nooit van m'n leven zo'n smerige pizza's gezien en geproefd.
Die van mijn partner was helemaal door de doos heen gerammeld en beide waren smakeloos.
Ook leek het er zeer sterk op dat deze alles behalve vers gemaakt waren, maar simpelweg opgewarmd.

Ronduit schandalig om dan ook nog eens bezorgkosten te durven vragen voor die meuk.
Dit terwijl andere zaken hier in de buurt wel kostenloos bezorgen boven de €10,-.

Toen we er vervolgens achterkwamen dat dit bedrijf niet eens gevestigd was in een winkelpand maar in een onderkomen uitziende garage in het minder fijne deel van de stad, was de puzzel wel compleet voor ons

Als mensen thuis met gemak nog betere pizza's in elkaar kunnen knutselen, moet je je wellicht eens aan de schedel krabben en er maar gewoon mee kappen.
Kansloze tent helaas...

6 januari 2022

Snackbar De Buren Den Haag

Snackbar De Buren Den Haag

Bestel al sinds het begin, maar wat een tegenvaller vandaag. Geen pita broodje, geen sla. Gevraagd om goed door gebakken patat en daarvoor in de plaats natte slappe patat gekregen. De sate schotel was niet lekker, een rare smaak aan de pindasaus en rare kruiden op de sate. Resultaat overgeven na de sateschotel.

Ik werd wel netjes gebeld dat de bezorger een lekke band had en daardoor later het eten werd bezorgd.

Erg jammer, maar na ruim 25 jaar hier besteld te hebben was dit de laatste keer.

24 december 2021

Eten lekker, maar weinig saus

Eten altijd erg lekker, alleen zojuist besteld en als bezorgtijd 18:30 uur op gegeven en het eten is er al om 17:50 uur. Normaal helemaal top als iedereen thuis, maar nu niet het geval. 5 broodjes besteld en extra saus(waar je extra voor betaald) en je krijgt maar 4 bakjes saus. Dat vind ik nogal weinig, helemaal omdat je er extra bij besteld.

3 december 2021

Bolzano Poortugaal.

Bolzano Poortugaal.

Wat een gemiste kans!

Een uur te laat bezorgd en steenkoud!

Telefonisch overleg lijkt zinloos; sorry, te druk en voor nu geen oplossing.
Lijkt zich niet verantwoordelijk te voelen, vraagt alleen begrip!

Zegt notitie te maken, volgende bestelling zonder kosten.

Ik heb geen vertrouwen in de toezegging, lijkt “ telefonisch oponthoud “ maar lastig te vinden.

Zo werkt het dus niet, wel afrekenen via eigen site, maar niet naar behoren kunnen afleveren.

27 november 2021

De heer nijstad

Ik bestel nu al een paar jaar elke keer bij pizzalijn het hartje en ben echt super tevreden zijn erg klant vriendelijk en heel erg behulpzaam en het eten is steeds weer verrukkelijk echt super grote complimenten naar de kok en bezorger en eigenaar ik blijf zeker te weten vaste klant hier echt super goed werk hier ga zo door

24 oktober 2021

Ik heb een burger besteld en een…

Ik heb een burger besteld en een broodje kip shoarma, ik heb 2 bakjes kip gekregen. Niet alleen zat er geen broodje bij, de kip was ontiegelijk droog. Afschuwelijk. Half uur gewacht op 2 bakjes droge kip. Nooit meer hier iets bestellen. Slechtste bestelling die ik OOIT heb geplaatst. Vre se lijk… bah bah bah. Afgrijselijk. #gross

27 juni 2021