4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Aankoop andere auto voor mijn vrouw

Al jaren heb ik mijn auto in onderhoud bij Snijders Automobielen. Vandaag heb ik een andere auto voor mijn vrouw gekocht, een mooie auto waarvan ik de prijs/kwaliteit goed vind.
Een prettig gesprek bij een kopje koffie en een aardige verkoper, 👍 Ik ben tevreden, dank.

23 maart 2026

Service die je zelden ziet

Mijn auto kreeg de diagnose economische totaallos te zijn. Hierbij kreeg ik een helder overzicht waaruit dit daadwerkelijk bleek. Samen met Snijdersauto besloten een vervangende auto te gaan zoeken, in de tussentijd kreeg ik een leenauto mee zodat ik niet zonder auto kwam te staan. Uiteindelijk heeft Snijdersauto een hele knappe vervanger gevonden waar ik ontzettend blij mee ben. Ik ben al jaar en dag klant bij Snijdersauto, en zal dit ook blijven. Klantgericht en goede service

3 september 2025

Ondeskundige reparatie

Nieuwe koplamp in onze integraal camper laten plaatsen door deze cowboys. Niet originele onderdelen gebruikt, stukken van de koplamp afgezaagd, montagebeugel verbogen om de lamp afgesteld te krijgen, en sierlijsten beschadigd en afgebroken om het pas te krijgen. Koplamp niet meer verstelbaar. Camper bij de keuring bij een echte dealer afgekeurd. Totale schade wat deze klunzen hebben aangebracht aan onze camper, volgens verzekeringsexpert bedraagt €. 2.650 om alles hersteld te krijgen. De schurken reageren nergens op.
Dus hier niet heen met je waardevolle spullen. Ze laten je ook nog betalen voor het controleren van hun werkzaamheden als je klaagt dat het niet goed is. Dit gaat gerechtelijk verhaald worden.

2 oktober 2025

Goede service.

Bij het vervangen van een strip bij de voorruit was er een barst in de ruit gekomen. Binnen een week werd er een nieuwe ruit geplaatst. Wij zijn erg tevreden over Autobedrijf Snijders. Goede service door vakbekwame medewerkers.

30 juli 2025

We kwamen aan en werden meteen te woord…

We kwamen aan en werden meteen te woord gestaan.
We hebben een camper gekocht en en onze andere ingeruild.
Ze hanteren eerlijke prijzen ook voor inruil
Vriendelijke mensen en behulpzaam
Onder een genot van een bak koffie en knuffels van Lola zijn we heel goed geholpen.
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe camper die goed en netjes is
afgeleverd .
Dank je wel voor de goede zorgen

24 mei 2025

1 jaar na aankoop van mijn BMW x5 nog…

1 jaar na aankoop van mijn BMW x5 nog steeds uitermate tevreden met de auto, Auto rijdt geweldig en elke dag een genot om in te rijden. Als ik vragen heb over de auto wordt er altijd tijd vrijgemaakt om me netjes en gezellig onder het genot van een kopje koffie te woord te staan. Dus voor mij geen andere garage meer. Ik blijf bij Mike Sneijders.

5 april 2025

Tevreden over aanschaf Mercedes camper

Wij hebben 1 maand geleden onze Mercedes camper bij Firma gekocht.
De klantvriendelijkheid en het zeer fijne contact met het Team van Mike is top.
Ook bij de laatste kleine gebreken zeer fijn en deskundig geholpen. Wij willen het gehele team ontzettend bedanken!
Het is een prima adres voor aanschaf auto/camper!

3 april 2025

Positief en betrouwbaar

Positief en betrouwbaar
Vorige maand een auto gekocht bij Snijders auto’s. Alles werd netjes geregeld en een paar kleine dingetjes werden na een mailje meteen opgelost. Ik ben aangenaam verrast door de correcte afhandeling van de aankoop van mijn auto en ik ben een tevreden klant!

8 maart 2025

Kwaliteit en persoonlijk

Echt een top-vent die Gerrit. Regelen hun zaken goed en snel. Je wordt goed op de hoogte gehouden van elke stap tijdens het proces. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit met een persoonlijke benadering.

13 februari 2025

Zeer tevreden

Afgelopen week een fraaie camper gekocht bij Mike Snijders. Mike is duidelijk, vriendelijk, open en geeft een logisch advies. Een aankoopkeuring was geen enkel probleem. Ook een paar (kleine) puntjes zijn piekfijn in orde gemaakt door Mike en zijn medewerkers. Kortom zeer tevreden over dit bedrijf.
Bedankt Mike en team. Wij zijn erg blij met onze camper!

19 november 2024

Geen ervaring.

Verzoek aan Trustpilot om deze lege review te wissen.

12 maart 2024
Logo Snijdersauto

Antwoord van Snijdersauto

Goedendag

Wij hebben geen flauw idee waar dit over gaat en staat totaal averechts met onze werkwijze uiteraard zijn wij dan ook niet blij met dit bericht die word gepubliceerd onder onze naam.
u schijft zelf dat het over SNIJDERS IN OLDENZAAL gaat ,DIT ZIJN WIJ NIET !!!!!!

Wij hebben hier niets mee te maken. en zijn gevestigd in Roelofarendsveen

Graag hebben wij met u contact en hebben ook trustpilot gevraagd met u contact op te nemen

Mike Snijders

Ik kwam de snelweg af met een hoop…

Ik kwam de snelweg af met een hoop herrie, het leek alsof uitlaat over de grond sleepte…bij inspectie bleek uitlaat losgeraakt van ophanging. Dit werd direct kosteloos gefixt zodat ik thuis kon komen. Dat was nog wel een eindje naar Rotterdam maar gelukkig dankzij Snijders auto’s veilig aangekomen. Bedankt

26 augustus 2024

Hier worden we blij van.

Van garage Snijders word ik blij en de auto ook. Prima garage, ze denken mee in noodgevallen om snel te helpen. Ze zijn vakkundig en jagen je nooit op hoge kosten. Auto wordt er blij van en ook de portemonnee. Altijd heel redelijk. Daar komt nog eens bij dat er een vrolijk team staat, ook heel prettig.

1 juli 2024

Mijn auto een defecte dynamo

Mijn auto had een defecte dynamo. Ondanks dat ik geen klant was bij Snijders, is er ruimte gemaakt om de reparatie uit te voeren.
Klantvriendelijk, oplossingsgericht en vakkundig.

14 juni 2024

Zeer tevreden over dit bedrijf.

Iedereen natuurlijk zijn eigen ervaring maar ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.
Altijd gelijk bereid een probleempje aan mijn VW-UP op te lossen. Vandaag ook weer bijzonder prettig geholpen.

Marijke

15 mei 2024

Ik zou deze dealer niet vertrouwen

Soepel 1e gesprek gehad over occasion en kon direct een proefrit maken. Eens geworden over de prijs van inruil en welk bedrag bij te betalen. Afgesproken dat ik een autokeuring zou regelen als laatste afweging. Kosten gemaakt voor online testjes om zelf de km stand en schadeverleden van deze importauto te kunnen checken. Ineens uit het niets bericht dat auto al verkocht is. Werd het te heet onder de voeten toen ik test wilde doen en doorvroeg over de garantie? Geen reactie meer op mails. Ook de belofte dat ze zouden terug bellen hebben ze niet waargemaakt. Ik zou er mijn toekomstige aankoop niet aan toevertrouwen.

8 april 2024
Logo Snijdersauto

Antwoord van Snijdersauto

Hallo

Kunt u even contact op nemen met ons. Wij hebben het vermoeden dat u niet bij ons bent geweest
Wij gaan zeker niet zo om met gemaakt afspraken en zijn altijd voorstander om een aankoop keuring te laten uitvoeren

Mike

Eerlijke garage!

Ik kom hier al jaren voor onderhoud, altijd eerlijk advies en je betaalt niet de hoofdprijs wat bij een merk-dealer vaak wel het geval is. Altijd oplossingsgericht zonder gladde praatjes! Zeer tevreden

6 december 2023

Camper gekocht

Camper gekocht. 3x terug geweest voor aantal dingen, maar al met al slecht nagelopen.
Ook na reparaties nog steeds zelfde problemen. Koelkast zat op motor accu. Zonnepaneel doet 13watt. Dus niets. Hh accu deed niets meer. Handgrepen vielen onderweg op de grond. Douche bleek gebarsten en lek. Nee nooit meer.

7 september 2023

Goed occasion bedrijf

Betrouwbaar occasion dealer waar je zowel met als zonder garantie kan kopen. Ook al koop je zonder garantie en is er toch wat ondanks goede controle voor de auto verkocht wordt, sta je bij dit bedrijf niet in de kou en wordt het opgelost. Voorbeeld voor veel andere occasion dealers.

19 juli 2020
Reviews in alle talen tonen. (21 reviews)