Jaha! Hade fått fel arom. Ni skickade rätt direkt. Jösses. Fick den snabbt. När jag hämtade paketet så hörde jag att det måste ligga mer där i. Vad ser jag. Ni skickade med några dosor portion snus. M... Toon meer
ich habe bereits eine allgemeine Beurteilung abgegeben. Nach wie vor bin ich absolut zufrieden mit den Produkten, Preisen, der Website und ganz besonders mit dem Kundenservice !!! Diesmal halfen s... Toon meer
Snabb och smidigt att handla. Det hade varit bra om ni kunde minska för många "Klarna" inblandat val vid kassan. Jag önskar inte betala med kredit alls. Det de får 3 av 5 är att det finns dold avgift... Toon meer
Förmodligen Sveriges störta utbud av tobak och nikotinprodukter. Allt från snus, vape, cigarrer, cigaretter, produkter för att göra eget snus och mycket mer. Vi började vår resa med näthandel av snus redan år 2000. Hjärtligt välkommen in till oss på Snusfabriken.com
Ekeberga 113, 365 44, Kosta, Zweden
Heeft 77% van zijn negatieve reviews beantwoord
Fungerar alltid klockrent! Bra produkt och snabb leverans och har aldrig haft anledning att kontakta kundtjänst trots att jag varit kund länge.

Antwoord van Snusfabriken
Bra leveranser och billigare än andra sighter.

Antwoord van Snusfabriken
Leveransen lång och förr kom det i brevlådan!

Antwoord van Snusfabriken
Snabb leverans. Väldigt väl förpackade cigarrer i försluten påse. Riktigt bra!

Antwoord van Snusfabriken
Ni är bäst jag fick min beställning jätte snabbt ♥️🌺♥️

Antwoord van Snusfabriken
Bästa stället att beställa snussatser på. Aldrig problem. Sedan verkar dom så trevliga där i Kosta.

Antwoord van Snusfabriken
Snabb leverans bra pris och utbud
Återkommande kund

Antwoord van Snusfabriken
Smidigt att beställa och lägre frakt än andra. Väntar hem leveransen nu!

Antwoord van Snusfabriken
Mycket snabb leverans! I övrigt bra sortiment och priser.

Antwoord van Snusfabriken
Snabb leverans och min pojkvän tyckte cigarrerna smakade gott.

Antwoord van Snusfabriken
Fantastiska! Bra priser och snabba leveranser och kommer alltid att vara mitt to go to ställe för att köpa mitt snus!

Antwoord van Snusfabriken
Alltid snabb service och ordentligt packat och rätt produkter i paketet

Antwoord van Snusfabriken
Handlat av snusfabriken i flera år och alltid snabb leverans och lätt att navigera på deras sida. Det enda minus jag kan ge dom är att dom en gång glömde att skicka med en knådpåse. Men förutom det så är jag alltid supernöjd så två tummar upp

Antwoord van Snusfabriken
Bra webbsida, enkelt att söka fram det man vill ha. Bra betalalternativ och leveransalternativ. Fantastiskt sortiment. Snabb leverans! 5 ⭐️
//Rothsten

Antwoord van Snusfabriken
Jag har köpt Snusfabrikens snussatser sedan 2011 och alltid varit supernöjd! Tidigare konservativ Grovsnusare men som nu enbart kör Medusa med Munknull. Bodde utomlands i 6 år och lyckades då alltid hitta folk som kunde beställa och ta med när de reste så att mitt lager aldrig tog slut. Rekommenderas varmt!

Antwoord van Snusfabriken
Superbra! Snabb leverans och bra utbud. Fick även med en klubba i paketet vilket var gulligt. Kommer definitivt beställa igen!