Snydepels Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service. Mailede til butikken, fik hurtigt svar, og fik lagt varer til side til afhentning i butikken. Vores første handel og besøg hos Snydepels, men bestemt ikke vores sidste. En skøn butik, m... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service og hurtig levering.! Altid godt pakket ind og kæmpe sortiment. Handlet der i mangle år og aldrig haft noget at klage over. Forslag fra en fast kunde: bedre kategorier og filter muligh... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har brugt snydepels de sidste 5-6 år til mine brætspil og de er altid kompetitive på pris, sender samme dag, og varen kommer hurtigt og i perfekt stand. Kæmpe anbefaling :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fremragende som altid! Bestilte en pakke sen torsdag aften, og allerede lørdag morgen var pakken klar til afhentning. Under to døgns transport på tværs af landet. Deres priser er 9/10 gange bill... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Spellenwinkel
  2. ook in
  3. Hobbywinkel
  4. Verzamelplaatjeswinkel

Over Snydepels

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål, ris eller ros. Vi brænder for spil, og vil meget gerne hjælpe.

Vi har et stort udvalg af brætspil, kortspil, terninger, osv., og vi udvider hele tiden sortimentet.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

16 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg tilslutter mig den store strøm af 5-stjerner. Handlen blev behandlet hurtigt og var fremme den næste dag. Gode priser.

Jeg ærgrer mig dog lidt over åbningstiderne, da jeg ellers gerne ville have afhentet produktet selv. Men det trækker ikke ned :)

16 januari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Best boardgame (online) shop in Denmark!

Best boardgame shop and online shop in Denmark! The main reason being their fair prices but especially their AMAZING customer service.

I do not count my orders to Snydepels anymore. Most of the time the delivery is the day after ordering. The very few time I had a problem with items they fixed it in a very acceptable way and very fast!

17 januari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Der er Ingen snyd ved snydepels.

Jeg havde bestilt 2 ordre over nytår (1 stor og 1 lille fordi jeg havde glemt noget).
Uden jeg bad om det valgte de at ligge mine ordre sammen så jeg ikke skulle betale fragt.

Da jeg havde en reklamation på en vare aftalte vi lyn hurtigt en opgradering til et bedre produkt hvor jeg betalte differencen og de sendte den samme dag med refundering på den gamle og fri fragt.

Høflige, hurtige, Kunde orienterede, godt sikkert pakket.

10/10.

10 januari 2025

Super god oplevelse!

Super god oplevelse!
Fantastisk pris, hurtig ekspedition og super fint pakket :)
Ig så kom fakturaen end da med en lille “god jul” hilsen!
Her skal der helt klart handles igen
God jul

17 december 2024

Godt overblik hos pakker

På Black Friday røg der naturligvis en ordre afsted - julen står for døren. Senere samme dag viste det sig, at vi ikke helt havde fået koordineret, hvem der købte hvilke gaver - og en ordre mere røg afsted til Snydepels. Tænkte, at der var travlhed i butikken og skrev ikke noget om samsending af de to ordre. Det var jo ikke deres problem, at jeg ikke havde helt fod på det der julegaveræs :-) Modtog det hele i samme pakke til fri porto og det hele alligevel. Super flot service og overblik fra pakkerens side af. Tak.

29 november 2024

Super service 😊

Altid hurtig levering og god kundeservice. Har det sidste år benyttet jer nogle gange til bestilling af spil eller skrevet omkring kommende spil, I svare altid hurtigt og sender ordren mega hurtigt. Så kan helt klart anbefale at man bruger jer.

31 oktober 2024

Meep meep....

Meep meep....

Bestiller mandag, får mine ting tirsdag.

Hurtigt og der er meget at spare selv med fragt ift. Kelzor f.eks.

Kan kun anbefales😎

21 oktober 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt pakket ind og hurtig levering.

Godt pakket ind og hurtig levering.
Der var et problem med leveringsfirmaet så jeg skriv en e-mail til Snydepels og fik hurtig et svar og forklaring på problemet.

Så på trods af et dumt navn (Snydepels) så er det et godt sted at finde produkter, billigere at de ting som jeg købte i hvert ti fald.

23 oktober 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fremregende service og hurtig levering!

Fremregende service og hurtig levering!
Bestilte Binding of Isaac Four Souls kort spillet med Four Souls + expansion pakken og fik først set at de også havde Reqium expansion pakken bagefter. Skrev en mail hvori jeg spurgte om det kunne lade sig gøre at tilføje den til min ordre så jeg slap for at betale forsendelse 2 gange og tidligt dagen efter fik jeg mail om, at den var tilføjet og allerede pakket og sendt, inden jeg havde betalt for den ekstra vare. Skyndte mig selvfølgelig at betale og den kom med posten dagen efter.
Bestilte sent torsdag aften og hentede den i pakkeshop om lørdagen.

Fantastisk service! Helt klart anbefales!

26 september 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og gode priser

Jeg bestilte en række forskellige ting, bl.a. et brætspil, hvor jeg manglede to vigtige kort. Jeg kontaktede kundeservice, som hurtigt svarede tilbage og de har nu sendt mig de to kort, jeg manglede. Jeg er super tilfreds, og jeg kommer helt sikkert til at handle der igen.

16 augustus 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

My go to store in Denmark, should be yours too.

My go to store in Denmark. Best prices, super quick delivery, well stocked and updated website. In five years, only ever had one hiccup that needed handling from customer service, mostly caused by Danish laws on pre-orders. Highly recommend.

1 juli 2024

GOD TID

God service og hurtig levering, vil helt klart bestille herfra en anden gang.

18 juni 2024

Excellent company

Excellent company. I've ordered from them a couple of times and everything arrived in perfect condition. They pack everything nicely with a list of the things you ordered. Prices on the website are very good and you can find all that you need for wargaming and more.

10 mei 2024

hurtig levering

Var på udkig efter spraymaling til noget hobbyarbejde, som jeg skulle bruge nogle dage efter, og de fleste andre hjemmesider skulle bruge en hel uge eller mere for at levere det. Bestilte fra Snydepels.dk på en torsdag, og det var allerede fremme hos mig om lørdagen. Det er god service.

2 mei 2024

Hurtig levering hver gang

Jeg har handlet hos Snydepels to gange og været meget tilfreds med service og hurtig forsendelse begge gange. Den ene gang var endda i december, som altid er travl, men alligevel blev min pakke afsendt til tiden og ankom indenfor det forsendelsesvindue, som blev oplyst på hjemmesiden.

I denne omgang bestilte jeg en pakke onsdag aften, den blev sendt med GLS torsdag morgen og kunne hentes i pakkeboks fredag eftermiddag. Varen var pakket forsvarligt og ankom i perfekt stand. Jeg modtog en e-mail med tracking så snart den var afsendt, så jeg kunne følge pakkens rejse. Jeg er meget tilfreds med den hurtige og pålidelige service, og handler helt sikkert hos Snydepels igen.

26 april 2024