Banner for Söderberg & Partners Danmark

Söderberg & Partners Danmark Reviews 5.164

TrustScore 5 uit 5

4,8

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jacob was very knowledgeable, answering all my questions and advising me in the best way it could be. He's also was very patient with my many questions so the session went very well and very informati... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De er let at få kontakt, og der er hurtig respons når man henvender sig - også hvis de skal undersøge særlige forhold, er der hurtigt svar tilbage. Venligt personale der giver svar som er forståeligt.... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget professionelt men samtidig gode forklaringer på hvad de forskellige muligheder betyder. Tak til Jacob for den gode guidens gennem noget der kan virke uoverskueligt når man som jeg ikke beskæftig... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

I takt med at vi har skiftet firmapension, så blev Söderberg & Partners tlknyttet som rådgivere. Rådgiveren jeg fik var virkelig god og kunne hjælpe med de fleste spørgsmål. Eneste spørgsmål jeg god... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

5. Fondsbeheermaatschappij
  6. Pensioenadviseur

Info over Söderberg & Partners Danmark

Geschreven door het bedrijf

Söderberg & Partners Danmark rådgiver virksomheder inden for firmapension og erhvervsforsikring.

Som uafhængige mæglere hjælper vi virksomheder med at finde de rigtige løsninger inden for firmapension og erhvervsforsikring tilpasset og skræddersyet til virksomhedens individuelle ønsker og behov.

Vi er stolte af at have opnået en imponerende Trustpilot-score på 4,8, takket være vores fantastiske kunder. Jeres tillid og støtte betyder alt for os, og vi arbejder hver dag for at leve op til jeres forventninger.

Vi er modige

Geschreven door het bedrijf

Vi er ansvarlige
Vi er hjælpsomme
Vi har drive

Vores kundeløfter

Vores rådgivning er analytisk, personlig og transparent.

Det skyldes, at vi tror på værdien af at tænke anderledes og konstant udfordre, ændre og udvikle den traditionelle måde at yde forsikrings- og pensionsrådgivning på.

Uafhængig rådgivning

Vi skræddersyr din virksomheds erhvervsforsikring og firmapension

4,8

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

God professionel rådgivning

God professionel rådgivning, hvor tingene bliver gennemgået så man forstå de valg man har

31 maart 2026

Hej Brian,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har oplevet en professionel rådgivning, hvor tingene blev gennemgået på en måde, så du kunne forstå dine muligheder og valg.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller der er noget, vi kan hjælpe dig med.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et godt pensionsmøde Söderberg &…

Et godt pensionsmøde Söderberg & Partners

1 april 2026

Hej Jimmy,

Mange tak for din anmeldelse – vi er glade for at høre, at du har haft et godt pensionsmøde hos os.

Hej John,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har oplevet en god og kompetent pensionsrådgivning.

Effektiv og professionelle

Dejlig forklaring og god hjælpe

Hej Daniel,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har fået en god forklaring og den hjælp, du havde brug for.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rådgiver forstod min situation rigtig…

Rådgiver forstod min situation rigtig godt, var professionel og behagelig.

Hej Peter,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har oplevet en rådgiver, der forstod din situation og samtidig var både professionel og behagelig i dialogen.

Söderberg

Har arbejdet sammen med Söderberg i næsten 20 år. God og aktiv rådgivning

31 maart 2026

Hej Leon,

Tusind tak for din anmeldelse – og ikke mindst for den mangeårige tillid gennem næsten 20 år. Det sætter vi stor pris på. Det glæder os at høre, at du fortsat oplever vores rådgivning som god og aktiv.

Personlig Pensionssamtale

Efter at mit arbejde havde skiftet pensions partner gennem Söderberg & Partners blev vi tilbudt en personlig samtale med er rådgiver. Jeg havde en rigtig god snak med rådgiveren, som var virkelig dygtig, nærværende og kompetent.
Han var god til at forklare tingene på en let forståelig måde, så jeg følte mig tryg til at træffe de rigtige beslutninger omkring mine pensions- og forsikringsforhold.

Hej Gunleiv,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har haft en god og tryg oplevelse med din rådgiver, og at rådgivningen blev formidlet på en let og forståelig måde, så du kunne træffe de rigtige beslutninger for dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god og solid uvildig rådgivning.

Rigtig god og solid uvildig rådgivning. Kan kun anbefale at få en uvildig rådgivning i pensions spørgsmål da der ikke er et produkt der sælges eller favoriserer.

19 maart 2026

Hej Richard

Mange tak for din positive anmeldelse og din anbefaling. Vi er rigtig glade for at høre, at du har oplevet vores rådgivning som uvildig og solid – det er netop det, vi arbejder for hver dag.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg er meget tilfreds med den…

Jeg er meget tilfreds med den rådgivning jeg har fået.
Jeg har det bare svært ved at give Max credit fordi vi er forskellige som mennesker.
Jeg føler mig set, lyttet til og rådgivet derefter. Det må være det vigtigste jeg bærer med mig.

27 maart 2026

Hej Jon

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Det betyder meget for os at høre, at du har følt dig set og lyttet til i forløbet, og at rådgivningen er blevet tilpasset dig og dine behov.

Vi forstår godt, at vi som mennesker kan opleves forskelligt, og det tager vi naturligvis med os. Tak for din ærlige feedback – den sætter vi stor pris på.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik en god behandling og…

Jeg fik en god behandling og fyldestgørende vejledning i hvor godt jeg er sikret med pension og forsikring.

19 maart 2026

Hej Søren,

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, og at du har fået et klart og fyldestgørende overblik over din pension og dine forsikringer.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super sød konsulent og hurtig (men…

Super sød konsulent og hurtig (men grundig!) gennemgang.

18 maart 2026

Hej Nana,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, og at rådgivningen både har været hurtig og samtidig grundig – det er en balance, vi lægger stor vægt på.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde en god dialog med rådgiveren

Jeg havde en god dialog med rådgiveren, som gav en klar gennemgang af min nye pensionsordning

18 maart 2026

Hej Mads,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god dialog med din rådgiver, og at du har fået en klar og overskuelig gennemgang af din pensionsordning.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I think the Advisor had great knowledge…

I think the Advisor had great knowledge and gave me very much information what he think I should do and not.

23 maart 2026

Hi Jan,

Thank you very much for your positive review. We are pleased to hear that you experienced your advisor as knowledgeable and that you received thorough and helpful guidance.

You are always welcome to contact us if you have any questions or if there is anything we can help you with.

Best regards,

Hej Johnny,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har fået klar og tydelig vejledning – det sætter vi stor pris på.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super professionel og kompetent…

Super professionel og kompetent rådgivning

Mødet var sat i stand for et sundhedstjek af mine pensioner. Gik der fra med ro i maven og en følelse sikker rådgivning

25 maart 2026

Hej Brian,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har oplevet rådgivningen som professionel og kompetent, og at du er gået derfra med ro i maven og en følelse af sikkerhed omkring din pensionssituation.

Perfekt

Perfekt , tak.

Hej Fancundo,

Mange tak for din anmeldelse – vi er glade for, at du har haft en god oplevelse.

Hej Henrik,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har fået en god og letforståelig gennemgang – det er vigtigt for os, at rådgivningen er til at gå til.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde en god gennemgang af tingene…

Vi havde en god gennemgang af tingene og fik forklaret, hvor der var spørgsmål. Der blev taget den tid, der skulle til for at nå omkring det hele.

17 maart 2026

Hej Thais,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at I har haft en god og grundig gennemgang, og at der blev taget den nødvendige tid til at komme hele vejen rundt og få besvaret jeres spørgsmål.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god samtale med Esben Weber…

Virkelig god samtale med Esben Weber Hansen. Han er meget kompetent og gav god rådgivning.

17 maart 2026

Hej Henriette,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har haft en rigtig god samtale, og at du oplevede rådgivningen som kompetent og værdifuld.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God og konstruktiv dialog.

God og konstruktiv dialog. Fik gennemgået min pensionsordning og fik forklaring på mine spørgsmål.

Hej Klaus,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har haft en god og konstruktiv dialog, og at du har fået en grundig gennemgang af din pensionsordning samt svar på dine spørgsmål.

Cecilie | Söderberg & Partners

Lees meer over geverifieerde reviews.