Besteld omdat binnen 1 dag geleverd zou worden. Krijg mail dat het maandag verstuurd wordt, maar niet welke maandag. Telefonisch 1 maal bereikt, geven aan vandaag te versturen. Helaas nog steed... Toon meer
Niks dan lof over softcase. Een perfecte afhandeling van de bestelling. Ook nadat het product beschadigd in de bus belandde (misschien ook fout van TNT ?), kreeg ik na slechts één telefoontje meteen d... Toon meer
Ondanks dat het product dat werd geleverd niet aan mijn wensen voldeed, zorgt het bedrijf ervoor dat je, na vermelding van de reden, je geld bijzonder snel krijgt teruggestort. Geen gezeur, gewoon d... Toon meer
Gewoon netjes afgehandeld door dit bedrijf, Ik had eerlijk gezegd een verkeerd hoesje besteld. Zonder problemen en zonder extra verzendkosten te tellen hebben zij het hoesje voor me omgeruild. Da... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Webshop in telefoon accessoires, gespecialiseerd in softcase telefoon hoesjes en lederen cases voor mobiele telefoons.
Nederland
- www.softcase.nl
Mensen keken ook naar
Niets geleverd, geen reactie
Op 5 november hoesje voor mobiel besteld. Niets ontvangen, geen reractie op mail
Klaas
Stylus pennen
bestelling gedaan voor 2 stylus pennen op 27 oktober, en meteen betaald,
Nog niets ontvangen. Geen reactie op email.
Ton
Geen product
Ik heb 2weken geleden een bestelling en betaling gedaan voor een gsm hoesje. Dit heb ik nog steeds niet ontvangen. Antwoorden op mails doen ze ook niet en telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Volgens mij kunnen we dit bedrijf toevoegen aan de lijst met oplichters.
Xperia Ray hoesje.
02-10-2011 mijn hoesje besteld bij Softcase,
deze ook direct betaald per IDEAL.
Ik heb nog een mail gehad dat de bestelling
in behandeling is/was. Maar hierna niks meer
gehoord. Al wel weer gemailt, dus afwachten..
Ga hier in iedergeval nóóit meer bestellen!!
slecht te berijken
ik ben al 3 weken het wachten op het hoesje en krijg steet maar te hoeren is onderweg en zie niks komen
slecht per telefoon te berijken en de mails kijken ze ook bijnna nooit na
onbetrouwbaar
Ondanks dat op web staat dat product binnen 24 uur geleverd zou worden, na week niets ontvangen.
Reageren niet op mails en telefonisch zijn ze niet bereikbaar.
Ze voeren Webshop keurmerk, terwijl ik lees op de keurmerk site dat softcase geschorst is.
Zeer slecht
Hoesje zat kapot in de envelop,geen reactie op mails en telefonisch niet te bereiken. Zojuist weer gebeld en nu is het nummer niet meer in gebruik!!!
Joop
Wat een waardeloos bedrijf.Ik zit al een week op mijn hoesje te wachten. Zou in voorraad zijn en direct worden verzonden. Geen reactie op mijn mail en telefonisch niet bereikbaar. Wel geld innen, maar niet leveren.
er wordt niet terug gemaild,en zijn telefonisch niet bereikbaar
waardeloos 06-08 2011 een hoesje besteld,nu 12-08-2011 nog steeds niet binnen.hoezo binnen 1 dag geleverd.op mail wordt niet gereageerd en telefonisch niet bereikbaar.waardeloze service
Er wordt niet geleverd/ niet bereikbaar
Softcase is niet bereikbaar per telefoon. Mail wordt niet beantwoord en er wordt niet geleverd. Zijn er meer mensen met dit probleem?
JAJA na een klacht bij Webshopkeurmerk en wat mails naar softcase heb ik inmiddelsde hoesjes binnen meer dan een maand na mijn bestelling. Ik heb wel een extra screenprotector gekregen voor de vertraging.
Snelle levering, Goed product
Gewoon goed, levering dag na bestelling. Mooi hoesje
Super
Gisteren telefoonhoesje besteld en vandaag al in de bus.
Ziet er prima uit.
Screenprotector
Ik heb 3 screenprotectors besteld voor mijn nieuwe Galaxy S2. De volgende dag had ik ze binnen dus persoonlijk heel tevreden. Het koste me een tientje en verzending was gratis dus dat is ook oke.
Super klantvriendlijk
Deze weekend heb ik voor mijn telefoon een houder en lader voor in de auto besteld bij deze bedrijf. Omdat ik in de buurt woon, ik wilde deze graag ophalen. Meteen om 9.30 uur gisteren ( maandag ) werd ik gebeld dat mijn spullen lagen klaar. Ik ben er naar toe gegaan en werd zeer vriendelijk geholpen. Ik ben erg tevreden met de kwaliteit van de spullen. Hartstikke bedankt!
Op tijd geleverd
Ik ben een beetje laat met laten weten hoe de bestelling was verlopen, maar alles was in orde.
Tot 2 maal toe verkeerde levering
Mensen blijf hier weg, eerste keer dat ik hier bestelde ging het goed, de keren erna ho maar. 2 keer verkeerde product afgeleverd. Wil je contact op nemen, dan moet je wel heel goed je best doen om ze te bereiken.
Ze hebben foto's op internet staan van een product die ze niet een meer hebben. Volgens hun is dit het nieuwe type, nou mij kun je veel vertellen, maar de producten zijn van zichzelf heel verschillend.
Als de mensen van softcase dit lezen, hoop dat de klanten bij jullie
Nog nooit zulke slechte service meegemaakt.
Slecht!!
In april een bestelling gedaan en direct met IDEAL betaald.
Tot op heden nog steeds niets in huis!
Dit terwijl ze mij hadden verteld dat de bestelling dezelfde dag nog zou worden verzonden als je met IDEAL betaald.
Ze zijn ook onbereikbaar per mail en telefoon.
Ik vraag mij af of ik mijn bestelling ooit nog ga ontvangen.
Indien ik deze week nog niets heb gehoord ga ik andere stappen ondernemen.
Dus hier nooit meer!
Wel direct betaald maar leveren ??
Heb nu bijna een week geleden een telefoonhoesje besteld en betaald via IDEAL echter nog steeds niet ontvangen geprobeerd te bellen en te mailen maar geen gehoor jammer was in de veronderstelling dat het hiet ging om een betrouwbare partner
niet bereikbaar
Ik ben de hele dag al aan het bellen ivm een verkeerde bestelling maar er wordt niet opgenomen. Ik lees toch op de site dat ze op werkdagen van 9.00 tot 17.00 telefonisch bereikbaar zijn??!!