Uitgebreid aanbod zonnepanelen, draagbare accu's, thuisbatterij en meer op de site. Alles is overzichtelijk en duidelijk beschreven, bestelling is eenvoudig en er is de mogelijkheid om bestelde pro... Toon meer
De bestelling is netjes afgeleverd, en alles werkt. Een klein punt wat iets van aandacht behoeft is de communicatie tussen de bezorger. Deze zou contact opnemen maar stond ineens voor de deur. Gelukki... Toon meer
Na een uitzonderlijk defect van mijn powerstation (xtorm net buiten garantie, maar een paar keer gebruikt) Werd er actief gehandeld en een passende vervanging aangeboden. Bedankt voor de goede se... Toon meer
Let op met deze webshop!! Zij respecteren de garantievoorwaarden gewoonweg niet. Na minder dan een jaar problemen met een BluettiEB70. Werd zogezegd hersteld maar er traden al vlug nieuwe problemen op... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Garantie afhandeling
"De garantie afhandeling was tot volle tevredenheid – andere bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen."
Betrouwbaar bedrijf met goede feedback.
Prima alles geregeld en toen ik een vraag had werd dat snel en correct afgehandeld. Pakket prima verzorgd en alles volgens afspraak.
Eerlijk zaken doen met dit bedrijf
Eerlijk zaken doen met dit bedrijf. Andere webshops rekenen doodleuk btw over de prijs van een artikel wat btw vrij te koop moet zijn, in dit geval een smartplug. Solar power niet.
Goeie ervaring dus.
Snelle levering, goede prijs.
Leverde sneller dan ik verwachte en voor een goede prijs.
Adequaat en klantgericht
Adequaat en klantgericht bij aanschaf van powerbank en zonnepaneel.
Deed wat ik verwachtte
Deed wat ik verwachtte. Een snelle levering van een goed product.
Prima product
Prima product, heldere beschrijving en netjes geleverd. Goed verpakt enz.
Perfecte service en ook goede…
Perfecte service en ook goede voorlichting. Ik heb de Bleuitt 180P met de 200watt zonnepaneel gekocht. Werkt zeer goed
Bezorgd Zoals verwacht
Bezorgd Zoals verwacht, geen aanmerkingen
Heel fijn geholpen, aanrader!
We zijn een aantal keren in de winkel geweest met vragen voordat we tot aanschaf zijn over gegaan. Elke keer werden we vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan, waardoor we een weloverwogen keuze hebben kunnen maken.
zeer slechte service
zeer slechte service. op website staat iets anders dan dat ze zeggen, en vervolgens wijzen ze naar de algemene voorwaarden. hopeloos.
Prima service van support afdeling
Was compleet en snel geleverd
Snelle levering en prima ervaring met…
Snelle levering en prima ervaring met omruilen voor ander product
Heb een Bluetti Charger 1 gekocht. Slechte Service
Heb een Bluetti Charger 1 gekocht. Zelfcaangesloten. Simpel plug en play. Nu werkt de charger niet goed. Hij blijft laden als de camper uit staat. Dit kan en mag niet, anders trekt hij de startaccu leeg. Of ik even maar naar een instsllateur moet gaan om de aansluiting na te kijken. Het apparaat werkt niet omdat hij met laag voltage blijft laden.
Dan zegt men telefonisch dat men het niet kan checken omdat men de charger 1 niet bij de hand heeft. Een andere medewerker zegt dat ze wel de charger 1 hebben. Slechte service. Zeggen gewoon je hebt zeker met een ander bedrijf gebeld.
Samen een goede oplossing gevonde.,
Er waren buiten de garantie termijn problemen ontstaan met mijn aankoop. In eerste instantie werd dit met een standaard antwoord afgedaan maar uiteindelijk werd er naar de situatie gekeken en hebben we samen een goede compromis kunnen bereiken.
Duidelijk website met goede informatie.
Duidelijk website met goede informatie.
Nette prijs
Snelle levering, goede communicatie omtrent bezorging. Zeer tevreden!