Uitgebreid aanbod zonnepanelen, draagbare accu's, thuisbatterij en meer op de site. Alles is overzichtelijk en duidelijk beschreven, bestelling is eenvoudig en er is de mogelijkheid om bestelde pro... Toon meer

De bestelling is netjes afgeleverd, en alles werkt. Een klein punt wat iets van aandacht behoeft is de communicatie tussen de bezorger. Deze zou contact opnemen maar stond ineens voor de deur. Gelukki... Toon meer

Na een uitzonderlijk defect van mijn powerstation (xtorm net buiten garantie, maar een paar keer gebruikt) Werd er actief gehandeld en een passende vervanging aangeboden. Bedankt voor de goede se... Toon meer

Let op met deze webshop!! Zij respecteren de garantievoorwaarden gewoonweg niet. Na minder dan een jaar problemen met een BluettiEB70. Werd zogezegd hersteld maar er traden al vlug nieuwe problemen op... Toon meer

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

4,2

Alle reviews

41 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik had een behoorlijk technische vraag

Ik had een behoorlijk technische vraag, hier kreeg ik een duidelijk antwoord op en men bood meerdere alternatieven. Hierop heb ik dus een goede keuze kunnen maken. Vriendelijke mensen, snelle levering.

16 juni 2023

Satisfying for the EU continent - Sterk tevreden

(looking at the other reviews, it seems that customer service is stronger on the EU-continent then abroad or in the UK)
Sterk tevreden over Solar Power Supply. 1 apparaat (AC200MAX) moest terug wegens een defect en dat kon onder de nog lopende garantie. De klantenservice neemt dit ter harte. De retour nam een 3-tal weken in beslag doordat reparatie in de fabriek in Duitsland nodig was, maar we kregen het toestel helemaal in orde terug. De producten zijn zeer net verpakt, en worden geleverd door een betrouwbare firma. Idealiter zou er natuurlijk geen defect aan het toestel mogen zijn, maar dat kan natuurlijk al eens gebeuren. De andere aankopen (over meer dan een jaar gespreid) waren helemaal in orde.
Aan de andere reviews te zien, lijkt het dat op het Europees continent er een goede en snelle klantenservice is, en dit bijvoorbeeld in de UK wat moeilijker loopt.

29 mei 2023

Prijsverhoging van 500 euro in een keer

Zeer teleurgesteld in dit bedrijf
Ik wou een Powerstation kopen bij hun en na enige twijfel wou ik eentje van anker bestellen die een goede prijs kwaliteitverhouding leek te hebben
Toen ik uiteindelijk de knoop had doorgehakt was de prijs opeens met Ruim 500 euro verhoogd

Ik kan me niet voorstellen dat door de huidige omstandigheden iets in een keer zoveel duurder kan zijn geworden

Erg jammer dat dit bedrijf zo handeld
Hopelijk komen ze alsnog met een oplossing.

22 mei 2023

powerstation en flex zongeoanelen

Ivm aanschaf voor een hoog bedrag heb ik mijn artikel in de winkel in Den Helder opgehaald. Daar kreeg ik een goede service qua informatie en ben zeer netjes geholpen. Later heb ik nog een aanschaf via het web gedaan. Ook toen zijn de door mij gestelde vragen keurig professioneel beantwoord. Ik ben zeer tevreden over de gekochte producten en garantie.

3 mei 2023

Ben zeer tevreden

Ben zeer tevreden over de geboden service m.b.t. retourzending van een defect apparaat. Geld had ik ook snel retour zodat ik een vervangend apparaat van een ander merk kon bestellen, wat het tot nu toe uitstekend doet.

31 maart 2023

Goede communicatie en zeer snel

Goede communicatie en een snelle bemiddeling tussen mij en de fabrikant. Rechtstreeks met de fabrikant geprobeerd, maar deze had mij nog niet geantwoord toen het probleem al door deze leverancier was opgelost. Communicatie meestal nog dezelfde dag beantwoord en geen omwegen.

27 december 2022

Snelle uitleg en controle

De powerbank die ik ontving, had een productie-probleem - dacht ik. Teruggestuurd, gelukkig viel het probleem mee. Ik kreeg heel snel en duidelijk antwoord en de powerbank was na uitgebreide controles ook heel snel weer in mijn bezit. Zo hoort het, vind ik.

18 december 2022

Komt afspraken na

Bluetti AC300/B300 set besteld bij SolarPowerSupply. (SPS)
Ondanks de Black Friday korting waren ze een tikkeltje duurder dan bij Bluetti EU direct. Maar ik vind het wel zo fijn om bij een Nederlandse winkel te kopen.

Omdat dit een hele zware set is had ik gevraagd of ze hem tot in de huiskamer konden bezorgen. Dat kon niet. Later zag ik dat hun vervoerder deze service wel aanbood en daarom heb ik gevraagd of SPS hierover navraag wilde doen. Uiteindelijk bleek dit alleen mogelijk te zijn met een (hele dure) koerierdienst. Dus uiteindelijk toch gekozen voor standaardverzending.

Vandaag is de vracht op een pallet afgeleverd. Heel solide verpakt en zonder zichtbare schade aangekomen. De vervoerder maakt telefonisch een afspraak voor een bezorgdag en via track-en-trace kun je dit in de gaten houden.

Al met al komt SPS betrouwbaar over en ik zou er opnieuw bestellen.

4 december 2022

Top winkel

Top winkel, super service aardige medewerker, en door zijn advies was ik ook nog is veel goedkoper uit als verwacht, een aanrader om hier heen te gaan!

4 maart 2022

Is dit jouw bedrijf?