Wij hebben voor onze Bed and Breakfast een website laten bouwen door Soluti. Al snel was voor Martijn duidelijk hoe onze website eruit moest zien, na een aantal mailwisselingen heeft Marc hem uitei... Toon meer

Zo’n goede ervaring bij Soluti gehad! Martijn en Marc zijn super geduldig en vakkundig. Ikzelf heb totaal geen inzicht maar zij des te meer. Ze hebben al mijn vragen beantwoord, meegedacht en wijzigi... Toon meer

Ik heb deze week een website laten maken door Soluti voor mijn recent gepublicieerd boek. De invulling van de website heb ik ook door Soluti laten doen. Vanwege de betrekkelijk lage prijs had ik wel t... Toon meer

1. Webdesigner

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Soluti is, met ruim 1100 tevreden klanten en ruim 2000 gerealiseerde websites, een van de grootste en best beoordeelde website ontwikkelaars van Nederland. Uw website is bij ons in betrouwbare handen.

4,7

Uitstekend

Martin is een zeer professionele en…

Martin is een zeer professionele en proactieve partner. Hij denkt vooruit, communiceert duidelijk en werkt georganiseerd. De resultaten waren uitstekend en overtroffen mijn verwachtingen. Ik beveel hem van harte aan!​​​​​​​​​​​​​​​​

1 oktober 2025

Via facebook ben ik in contact gekomen…

Via facebook ben ik in contact gekomen met Soluti en het klikte meteen goed.
In een paar emailtjes kregen ze duidelijk wat ik wil omdat ze weten wat ze moeten vragen. Het maken van de site ging snel en soepel.
Debbie vond ik heel fijn om mee te werken

2 oktober 2024

Pas op

Martijn reageert supersnel.
Na een jaar wilde ik een shop en liep ik tegen beperkingen aan bij Soluti.
Voor een goedkope site kun je ze gebruiken, echter wordt het moeilijker
doet hij er alles aan om je extra te laten betalen voor elke stap. Zelfs tot het niet vrijgeven van je eigen domeinnaam!
Pas op voor dit bedrijf.

4 juli 2024
Logo Soluti

Antwoord van Soluti

Beste “Esmee"

Soluti is een team jonge, enthousiaste ontwerpers, en wij werken hard om schitterende websites te maken voor een eerlijke prijs. Ik geef direct toe dat wij, zoals iedereen die werkt, fouten maken. Daar zijn wij eerlijk in, daar leren wij van, en als ik of iemand uit ons team een fout maakt dan geven wij dat altijd eerlijk toe zodat we dit kunnen herstellen.

Alleen moeten reviews, of deze nu positief of negatief zijn, ook eerlijk zijn.
Wij hebben geen “Esmee” als klant, en deze situatie komt ons ook niet bekend voor.
Wel hebben wij al jaren last van valse reviews, geschreven door een jaloers “collega bedrijf”. Wij “verpesten de markt” met onze hoge kwaliteit websites voor een prettige prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij hebben via Trustpilot je informatie opgevraagd, maar natuurlijk heb je daarop niet gereageerd.
Waarom neem je niet even contact met mij op zodat we ook van jouw feedback kunnen leren en onszelf kunnen verbeteren zodat we in de toekomst wel die 5 sterren verdienen?
Of, als jij een “collega” bedrijf bent, we elkaar kunnen helpen om te groeien en van elkaar te leren in plaats van elkaar op deze wijze aan te vallen.

Debbie Heerink
Debbie@soluti.nl
08500-20836

Website Casa Jaïra

We zijn erg tevreden met de website die Martijn en zijn collega's hebben gemaakt voor Casa Jaïra (casajaira.com). Snelle en gemakkelijke communicatie. De website was snel gereed en helemaal zoals we hem graag zien. Daarnaast hebben ze ook ons logo ontworpen. Ze begrepen meteen waar we naar op zoek waren. Een echte aanrader om je website (en logo) te laten maken!

3 oktober 2024

IK ben erg blij met Soluti

IK ben erg blij met Soluti. Ik heb mijn eigen wensen, ideeen, disign, stijl etc aangegeven en vanuit daar gaan ze voor je aan de slag. Ze hebben geduld en in mijn geval erg prettig. Ik vond het erg spannend maar uiteindelijk staat er een prachtige website voor een mooie prijs als je niet teveel wilt uitgeven, zeg ik doen!
Dank allemaal!

2 augustus 2024

Vermijde!!! Weees gewaarschuwd

Ik zou een andere webbouwer zoeken.

Deze is onprofessioneel en erg onaardig.

Je zal tegen vele problemen aanlopen bij deze organisatie.

U bent gewaarschuwd

20 juni 2024
Logo Soluti

Antwoord van Soluti

Beste Willem,

Allereerst wil ik je graag mijn persoonlijke excuses aanbieden, want inderdaad is de communicatie niet altijd goed verlopen.
Als alleenstaande vader is het helaas soms lastig om een goede scheiding te trekken tussen werk en prive, vooral in de late uren. Wat natuurlijk geen excuus mag zijn voor het niet 100% slagen van jouw project.

Wel heb ik deze zaak gebruikt als een belangrijk leermoment.

Ook hebben we alles netjes met elkaar afgesloten, waarbij wij ons aan alle afspraken hebben gehouden.

Martijn

Contact met Soluti

Het contact met Soluti (Martijn) verliep goed. Hij reageerde snel. Was duidelijk in de mogelijkheden. Zelfs toen ik iets niet helemaal goed had begrepen werd er niet moeilijk gedaan mij hierin te ondersteunen. Blij met het resultaat en de weg er naartoe. Mijn dank hiervoor.

28 mei 2024

Prima samenwerking!

De contacten liepen vanaf het begin vlot, snelle reactie en goede opvolging van je wensen. Verder goede ondersteuning gehad. Ik ben prima tevreden!

22 april 2024

Fijne communicatie

Erg fijne communicatie en antwoord op de vragen. Zelf helemaal niet handig met websites maken e.d. en weet er ook zeer weinig van. Wat ze van mij vroegen te leveren was duidelijk aangegeven en ze hebben goed geluisterd naar mijn wensen en zelfs samen gekeken naar een. Voorbeeld site. Na aanlevering van de domeinnaam, foto's en teksten stond de website supersnel online.
Duidelijk ook met de prijzen.

19 april 2024

Dit is de 2e keer dat ik een Website…

Dit is de 2e keer dat ik een Website door Soluti laat maken, en net als de eerste keer ben ik zeer tevreden
over hun werk.
De website oogt echt mooi, en op vragen en opmerkingen reageren ze supersnel, zelfs in het weekend!
Ook de prijs is prima, dus een 5 sterren review.. ik zou niets weten te bedenken waarom het minder dan dat zou worden.👍

26 februari 2024

Top website!

Soluti heeft voor mij mijn website gemaakt en ik gaf ze een voorbeeldsite welke ik onwijs mooi vond. Nooit gedacht dat mijn eigen website ook zo waanzinnig mooi zou worden, heel professioneel! Ze werken ook best heel snel en het is ook nog eens redelijk betaalbaar. Kortom; aanrader!

8 januari 2024