Vil have skiftet bank til Sparekassen Kronjylland, men rådgiver fra Vejle gik kun op i om jeg havde brug for lån og talte mig meget fra at blive kunde hos jer, hvis jeg "bare" skulle have konti, for d... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vi er super glade for at have en personlig og interesseret rådgiver, som oprigtigt har vores bedste in mente. Altid til at komme i kontakt med for selv de mindste ting
I reached out to the bank in June and asked for a new account and a safe deposit box in Aarhus Nord. They mentioned this is possible - but never came back to me despite them saying they will. After... Toon meer
Imødekommenhed på mit niveau, uden at få mig til at føle mig dum. Han er meget kompetent, både økonomisk og relationsmæssigt. I og jeg er heldige, at han er i jeres stab. Jytte Ingvorsen Bjerg
Bedrijfsgegevens
- Financieel adviseur
- Fondsbeheermaatschappij
- Spaarbank
Geschreven door het bedrijf
Vi lægger stor vægt på personlig rådgivning og ønsker langvarige relationer med vores kunder. Vi giver dig rådgivning, som er relevant og brugbar for dig - og tilbyder kun produkter, der passer til dig og din økonomi. Sparekassen Kronjyllands formål er at drive et pengeinstitut i balance mellem kunder, medarbejdere, Sparekassen og samfundet.
Contactgegevens
Tronholmen 1, 8960, Randers SØ, Denemarken
- 8912 2400
- sparkron@sparkron.dk
- www.sparkron.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 92% van zijn negatieve reviews beantwoord
Det har været overvejende god…
Det har været overvejende god oplevelse, og jeg fik til sidst et lån, selvom jeg er pensionist.
Utrolig godt forberedt
Medarbejder var godt forberedt, gid til at forklare og give råd også selvom det ikke var lig vores egne tanker
Fantastisk service
Som selvstændig kan det nogle gange være svært at blive mødt med samme forståelse som lønmodtagere, men Pernille tog sig virkelig tid til at sætte sig ind i vores situation.
Hun stillede de rigtige spørgsmål, lyttede og kom med konkrete forslag, der faktisk gav mening i forhold til den hverdag, vi har.
Det var tydeligt, at hun forstod de vilkår, der følger med at drive egen virksomhed - og alt det, der ikke altid passer ind i en standardskabelon. Det gjorde en stor forskel at tale med en rådgiver, der mødte os i øjenhøjde.
Tak til Pernille for en fantastisk service 🙏🏻
Et meget hjælpsomt personale
Et meget hjælpsomt personale. Mine kontakter har bl.a. været Josefine Overby og Julie Vadum. Jeg tror hjælpsomheden er et træk hos hel personalet. Jeg er meget glad for skiftet
Imødekommende og informerende møde
Imødekommende og informerende møde
Føler mig helt tryg
I møde kommen hed
Venlig modtagelse og god forklaring om sagen i rolig og afslappet atmosfære
Er super tilfreds
Er super tilfreds, har ALDRIG haft andre banker mvh P-H
Poul-Henning Lauridsen
Jeg er meget tilfreds med at vælge min nye partner
Jeg er meget tilfreds med at vælge SparKron som en partner i forbindelse med mit livs næste skridt. Der er professionalisme, troværdighed og gode tilbud. Mange tak for det 🌟🌟🌟🌟🌟
Sikken en modtagelse i en ny bank i…
Sikken en modtagelse i en ny bank i Skovlund
Hurtig til at hjælpe og besvare spørgsmål
Kan klart anbefales
Aftaler lavet på mødet blev kort efter annuleret via mail
Et godt personligt møde med…
Et godt personligt møde med velforberedte medarbejdere.
Personlig rådgivning i særklasse
Jeg kan varmt anbefale Sparekassen Kronjylland. Banken udmærker sig ved en sjælden kombination af professionalisme og personlig varme. Man bliver altid mødt med imødekommenhed og nærvær, og der er en tydelig vilje til at skabe langsigtede relationer frem for blot at levere en standardløsning. Det giver en oplevelse af tryghed og tillid, som jeg sætter stor pris på.
Den bedste rådgiver 😊
Dejlig modtagelse og meget kompetent rådgiver
Vi er ny kunde i banken og oplevede at blive taget rigtig fint i mod. Line er superdygtig og kompetent. Vi var i gode hænder og vi glæder os meget til det fremtidige samarbejde. Sparekassen Kronjylland har efterladt os med et rigtigt fint indtryk og vi er meget trygge.
Superfin kundebetjening
Der er altid, når man kontakter Sparekassen Kronjylland i Odder en rigtig god og hjælpsom holdning
Følte mig hørt!
God service..
God service..
Lyttende, forstående, handlingsfuld og overholder altid det aftalte…
Kunde i 40 år 🫣🫣
Jeg har haft bank i sparekassen Kronjylland siden jeg blev født tilbage i 1985, først med at have afdeling i Råby indtil den lukkede, derefter i Øster Tørselv indtil den også lukkede, og er nu i afdelingen i Mariager.
Vi er glade for det samarbejde vi har med vores bankrådgivere Søren som både hjælper os og vejleder os godt.
Hvis det fortsætter sådan bliver vi ihvertifald i banken 🙃😉
Kunden i centrum
Dejligt med en bank, som sætter kunden i centrum