Spar Nord Reviews

4.104
TrustScore 4 uit 5

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Professionel rådgivning. Jeg havde brug for økonomisk rådgivning og blev mødt af en 23-årig medarbejder, der kunne sit kram. Han var forberedt, og kunne forklare det til mig i et forståeligt sprog.... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I forbindelse med optagelse af et eventuel kreditforeningslån kontaktede jeg Helsingør filialen, afgav de oplysninger som de havde brug for. De ville vende tilbage i løbet af en uge. Der gik 1 der g... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hos Spar Nord får jeg altid en god service. Jeg møder altid en velforberedt medarbejder, der forklarer, vejleder og viser hvad jeg ønsker at få oplysninger om. Jeg oplever at at mine penge er godt p... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget hurtig service God gennemgang af pension opsparing. gennemgang af konti, og lån Smat muligheder i fremtiden. Tak til Troels og Flemming.

Bedrijfsgegevens

1. Bank

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Den personlige bank i en digital verden Spar Nord er en bank, der søger at kombinere nærværende personlig rådgivning og service med tidssvarende og innovative digitale tilbud.

Goed

TrustScore 4 uit 5

4K reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 97% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(4.104)

440 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God service, kompetent konsulent og dejlige omgivelser

Hej Bundgaard

Tak for den flotte anmeldelse.

Hvor er det dejligt at læse, at du har fået god service af en kompetent medarbejder i nogle dejlige omgivelser.

Fuld valuta!

Jeg har været kunde i Spar nord i rigtig mange år.
Fra dag ét, har jeg følt mig velkommen og altid fået den hjælp til stort som småt, som jeg har haft brug for!
5 stjerner fra mig til min bank og bankrådgiver 👍

Hej Jannie

Tak for den flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du fra dag ét har følt dig velkommen, og at du altid har fået den hjælp, du har haft brug for.

Tak for de varme ord om både banken og din bankrådgiver.

Møde med vores bankrådgiver

Det var et virkelig godt møde med Anders Kjær.
Mødet var godt forberedt udfra hvad vi havde talt om
forinden.
Vi gik derfra med gode svar på vore spørgsmål.
Vi føler at det var et både konstruktivt og informativt møde.

Hej Svend Aage

Tak for den flotte anmeldelse.

Hvor er det dejligt at læse, at I havde et virkelig godt møde med din rådgiver, og at han var godt forberedt.

Det er skønt at vide, at I gik derfra med svar på jeres spørgsmål, og at I føler, at det både var konstruktivt og informativt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid god og personlig service 👍

27 augustus 2026

Hej John

Tak for de 5 stjerner.

Hvor er det dejligt at læse, at du altid får god og personlig service.

Godt møde

Min rådgiver er nærværende og vi har fin dialog

Hej Marianne

Tak for de 5 stjerner.

Hvor er det dejligt at læse, at din rådgiver er nærværende, og at I havde en fin dialog til mødet.

Fantastisk

Nu kan jeg jo kun anmelde ud fra den fremragende bankrådgiver ( Ghita) jeg/vi har, da vi kun har kontakt til hende. Vi bliver altid sat i centrum og der bliver handlet ud fra hvad der er til fordel for os.
Kan kun anbefale banken da vi tror at det er sådan, alle ansatte, servicerer deres kunder

7 september 2026

Hej Winnie

Tak for den flotte anmeldelse.

Hvor er det dejligt at læse, at jeres rådgiver altid sætter jer i centrum, og I synes, at hun gør et fremragende stykke arbejde og sætter sig ind i jeres behov.

Det er skønt at vide, at I kan anbefale banken til andre, og jeg sørger for at sende rosen videre til jeres rådgiver.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En lokal forankret bank i Svendborg

En lokal forankret bank i Svendborg, som altid er kompetente, ordentlige og serviceminded - de varmeste anbefalinger til afdeling Svendborg herfra.

7 september 2026

Hej Stefan

Tak for de 5 stjerner.

Hvor er det dejligt at læse, at du er glad for afdelingen i Svendborg, hvor de altid er kompetente, ordentligt og servicemindede.

Det er skønt at vide, at du vil anbefale afdelingen i Svendborg til andre.

Imødekommende

Imødekommende
Velvidende
Forstående

Hej Poul

Tak for den flotte anmeldelse.

Hvor er det dejligt at læse, at du har været i dialog med en medarbejder, der er imødekommende, velvidende og forstående.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Der er altid god behandling i vore afd

Der er altid god behandling i vore afd. i Holstebro👍

Hej Lis

Tak for den flotte anmeldelse.

Hvor er det dejligt at læse, at du altid får en god behandling i afdelingen i Holstebro.

Personlig

Personlig, relevant og god rådgivning

Hej TH

Tak for de 5 stjerner.

Hvor er det dejligt, at du har fået personlig, relevant og god rådgivning af din rådgiver.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service. Opfølgning af møde også super.

1 september 2026

Hej Jørgen

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med vores service og den opfølgning, du har fået efter mødet.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen fremover.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid god og seriøs behandling

Altid god og seriøs behandling. Vores bankdame Anna er så hjælpsom når vi en sjælden gang har brug for hende er hun der for os. Tillidsfuld bank

Hej Jan

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du oplever en god og seriøs behandling hos os. Vi er særligt glade for de pæne ord om Anna og for, at du oplever hende som hjælpsom og tilgængelig, når du har brug for det.

At du beskriver os som en tillidsfuld bank, betyder meget for os. Vi lægger stor vægt på at skabe trygge relationer og være der for vores kunder, når behovet opstår.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen fremover.

God og kompetent rådgivnimg

God og kompetent rådgivnimg, samt efektiv sagshåndtering.
Fin service.

Hej Claus

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du har oplevet både kompetent rådgivning og effektiv sagsbehandling.

Vi gør os umage for at levere en professionel og personlig service, så det glæder os, at du har haft en god oplevelse hos os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid velkommen på en god måde.

Altid velkommen på en god måde.
Vi føler altid at vi er de vigtigste kunder.
Professionel og forståelig vejledning. Alle spørgsmål besvaret på en måde så alt er let forståeligt.
Poul-Henrik Svendsen er en ekstrem faglig dygtig pensions og bankrådgiver.

Hej John

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at I altid føler jer godt modtaget, og at vores rådgivning opleves som både professionel og let at forstå. Vi lægger stor vægt på at skabe tryghed og overblik for vores kunder, så det betyder meget for os at læse jeres tilbagemelding.

Tak for de pæne ord om Poul-Henrik og for at fremhæve hans faglighed og rådgivning.

Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fik ordnet det der var aftalt.

Hej Henrik

Det glæder os at høre, at du fik ordnet det, der var aftalt. Vi gør os altid umage for at hjælpe vores kunder bedst muligt og finde gode løsninger, der passer til deres behov.

2 september 2026

Hej Helge

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores service.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi ser frem til at kunne hjælpedig igen fremover.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt spillede fra modtagelsen til tak…

Alt spillede fra modtagelsen til tak efter frokostsoisningen. En bank der kan anbefales, ikke mindst vores rådgivere, Morten og Claus, i Odense afdelingen.

Hej Skytten

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med vores rådgivning, og vi sætter stor pris på de pæne ord om Morten og Claus i Odense.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

super support fra vores bankrådgiver…

super support fra vores bankrådgiver Klaus Voldum, Køge afd.

2 september 2026

Hej SP

Det glæder os meget at høre, at I har haft en god oplevelse og fået den support, I havde brug for fra jeres bankrådgiver, Klaus Voldum.

Vi er glade for jeres flotte tilbagemelding og ser frem til at fortsætte vores gode samarbejde.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

I skal ikke forvente hjælp i tilfælde af ledighed hvis i er kunder i Spar Nord/Nykredit

Grundet opsigelse på jobbet kontakter jeg i dag Sparnords kundeservice og forhøre om muligheden for at nedsætte eller pause vores billån indtil jeg igen finder job, vi taler om en periode på maksimalt 3 måneder. I dag betaler vi allerede mere af end det første der blev aftalt da vi flyttede over til Sparnord i sin tid, og har i tiden også betalt ekstraordinært af på billånet.

Bilen er fra oktober 2019 og efter vores aftale med SparNord færdig betalt d.31/11-2028.

Svaret fra Sparnord er at dette ikke kan lade sig gøre da billån skal være fuldt indfriet inden biler er fyldt 10 år, hvilket vil sige 21/10-2029.

Selv med 3 måneder uden betaling vil lånet stadig være betalt inden perioden på 10 år.

Vi kommer til at kigge i retning af anden bank.

Hej Niels

Vi er kede af at høre, at du ikke har haft den oplevelse, du forventede, da du kontaktede os for hjælp.

Da vi ikke behandler konkrete sager direkte på Trustpilot, vil jeg bede dig kontakte os via nedenstående link, så vi kan se nærmere på din henvendelse.
Link:https://www.sparnord.dk/kundeservice/trustpilotfacebook/

Kan KUN varmt anbefale Spar Nord

Kan KUN varmt anbefale Spar Nord. Skiftede fra Jyske Bank og har fået en virkelig god service i den forbindelse af Spar Nord rådgiver Michael Nielsen

Hej Tine

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse efter dit bankskifte, og at du har været tilfreds med den service, du har fået af din rådgiver.

Tak for de flotte ord. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde og hjælpe dig fremover.