Perfecte communicatie met Aart en precies de goede kolomsysteem van HK wat bij mijn wens past, goede kwaliteit en mooi warm geluid voldoende volume voor een mooie zaal personen Aart geweldig en top... Toon meer
Aart,... De Speakerkoning,.... Wat een man,... - komt z'n afspraken na, ook na uiteindelijke levering na chipgebrek en corona. Nogmaals een dubbele DB Technologies ES1203 besteld, in mei 2021. Nu o... Toon meer
Hallo allemaal,vandaag geef ik speaker koning weer ! een dikke pluim,hier kunnen nog vele bedrijven van leren hoe om te gaan met klanten ,Aart reageerd altijd op jou vragen en komt zijn afspraken na... Toon meer
Aart is geweldig met zijn service. Ondanks dat RCF niet tijdig kon leveren was een (re)actie nooit te veel gevraagd. Zelfs toen ik via andere wegen alsnog sneller specifieke onderdelen kon krijgen (o... Toon meer
Welkom bij de enige echte Speakerkoning. Al vele jaren actief in de muziekwereld, als actieve DJ, en met verkoop van in mijn ogen het beste in de muziekwereld, RCF /dBtechnologies, PA en speakersystemen . We zijn sinds 2024 exclusief dealer van QSC voor zuid Nederland! L-acoustics Shure EV en Dynacord zijn inmiddels toegetreden bij Speakerkoning. Inmiddels al 14 jaar dealer van deze merken, waarbij persoonlijke aandacht mijn drijfveer is. U kunt bij mij rekenen op de beste prijs, uitstekende service en nazorg mocht er wat aan de hand zijn. En u betaalt pas na de levering, wel zo vertrouwd. Ook is een voordeel dat we ons specialiseren in deze vertrouwde professionele merken, en geen 100 merken verkopen.
Koolhof 25, 5298 AJ, Liempde, Nederland
- 0031614011675
- info@wouww.nl
- www.speakerkoning.nl
Helemaal super
Helemaal super! Zowel de prijs als de levertijd. Ook heeft Aart altijd een goed alternatief als iets net buiten het budget is. Ik koop met regelmaat bij Aart. Altijd goed! Ga zo door!!

Antwoord van Speakerkoning
Volgende keer weer naar Aart, zeker weten!
Ik werd door Aart goed geïnformeerd, open type met de nodige technische knowhow en een leuke prijs werd me ook nog aangeboden. Volgende keer weer naar Aart! Supersnelle levering. Thanx Aart
Zeer plezierig zaken doen met Aart
Zeer plezierig zaken doen met Aart v.d. Wouw. Vriendelijk en qua service en prijsstelling helemaal top.

Antwoord van Speakerkoning
Ik heb Aart ( speakerkoning ) leren…
Ik heb Aart ( speakerkoning ) leren kennen toen ik meer interesse kreeg in RCF.
Toen ik via internet contact met hem kreeg en diverse vragen had over het product werd dit zonder meer rustig en vriendschappelijk uit een gezet ( waar vind je dat nog )
Natuurlijk is een prijs ook belangrijk, en daar was hij ook de beste mee maar blijf altijd gevoelig voor een aanspreekpunt enz
Op de meter van 1 tot tien dus een tien
Super ga zo door

Goed en vakkundig advies
Goed en vakkundig advies. Prima prijzen en service.
Geholpen met speaker keuze....
Ik was op zoek naar een paar goede actieve speakers. In contact gekomen met Aart en door hem uithenodigd in zijn showroom. Aart heeft verschillende speakers laten horen en ik mocht mijn keuze zelfs thuis testen. Het is een set RCF ART 715 MK4 geworden. Voor nu perfect en altijd mogelijk om met sub aan te vullen. Super tevreden over de service👍
Goed voor elkaar
Goed voor elkaar, netjes en vriendelijk.
Voor elk budget zijn de juiste speakers beschikbaar.
Op zoek naar geluid met Aart vd wouw kom je er uit.
Ben van plan om speaker set te kopen bij speakerkoning, omdat hij mij goede adviezen geeft en de set die ik wil kopen een mooie prijs heeft.
Goed en zeer prettig!
Al diverse speakers voor mij geleverd.
Goede service met daarbij goede prijzen.
Ook bij tussentijdse problemen komen ze met een prima oplossing.
Goede prijs met goede service
Goede prijs overeengekomen. Antwoord kwam snel via e-mail binnen. Bestelling geplaatst. Ik ging het ophalen. 1 box kon niet direct geleverd worden maar Aart zou hem dan naar me toe brengen. Het duurde langer dan verwacht maar dat lag aan de fabrikant. Uiteindelijk werd de box thuis afgeleverd zoals afgesproken. Ik raad deze winkel zeker aan.
Tevreden aanschaf 2x RCF sub 8004
Aart is de eigenaar van “speaker koning”, is een gedreven man die alles doet om zijn klanten tevreden te stellen. Hij denkt mee om de beste oplossing te vinden. Na het testen, vergelijken en zijn tips, heb ik twee RCF subs 8004 aangeschaft. Tot nu toe ben ik zeer tevreden!
Perfecte winkel om speakers te kopen
Perfecte winkel om speakers te kopen, door de goede prijs en uitstekende communicatie.
Medio februari mooie RCF 8004 bij…
Medio februari mooie RCF 8004 subs bij Speakerkoning gekocht op advies van Aart de wouw.
En tot op de dag van vandaag heb ik er nog steeds geen spijt van wat zijn dit werkpaardjes en gewoon degelijk met mooie beschermhoezen eromheen. Gewoon helemaal dik voor elkaar 👍🏻
Vakman met passie voor speakers
Een half jaar geleden heb ik bij Aart twee RCF TT-08a II speakers aangeschaft.
Aart bleek een vakman die me met passie alles over de speakers kon vertellen wat ik wilde weten. Hij gaf me alle tijd om de speakers te proberen en dat alles onder het genot van een lekkere kop koffie.
In een tijd waarin alles snel lijkt te moeten gaan is het een verademing te zien dat er nog vakmensen zijn die de tijd voor je nemen.
Super service .
Super service ., en steeds de beste prijs ! Fijne man met veel inzet en enthousiasme ... doe zo voort Aart 👍👍👍
Al verschillende jaren onze leverancier…
Al verschillende jaren onze leverancier van db-technologies en rcf speakers.
Of het nu een eenvoudige goedkopere top speaker is of 1 van de zwaarste subs elke bestelling / levering krijgt de zelfde aandacht.
Is er een keer wat defect dan word er in oplossingen gedacht ipv het probleem groter te maken dan dat het al is.
Kortom betrouwbare leverancier zowel voor als na de koop.
Top service met leuke prijzen
Bij Aart een mooie Rcf set aangeschaft en in eerdere jaren ook al diverse rcf speakers en db technologies speakers.
Aart is een man die meedenkt en je de tijd geeft om te beslissen. Vooraf luisteren is geen probleem, en dat is erg fijn als extra service. Aart heeft de prijzen van een “dozen schuiver” maar de service van een vakwinkel. Aart reageert snel,en levert snel. Ook de koffie is heerlijk. Aart thanks en tot snel weer.
Topper op speakergebied