Snelle deal
Snelle deal, vriendelijke gozer. Na een trade ging de afhandeling prima. Zou hier voortaan weer kopen :)
Spelkorting - Uw bordspellen - Pokemon- TradingCardGames & Speelgoed specialist! Spelkorting is een online webshop die passie heeft voor Bordspellen, Speelgoed, Games en TradingCardGames (zoals Pokemon, Yu-Gi-Oh en Dragon Ball Z). Dagelijks proberen wij ons assortiment uit te breiden. De eigenaar van Spelkorting was in zijn basisschooljaren al een enorme spelletjesfanaat. Hij was altijd met klasgenoten bordspelletjes aan het spelen, Pokemon kaartjes ruilen, knikkeren, spelen met flippo's uit chipszakken en noem maar op. Door de jaren heen is zijn passie voor spelletjes gegroeid. Tijdens zijn tienerjaren werd het zelfs een fanatieke hobby. In het heden heeft hij de basisschool nog steeds niet verlaten; Als leerkracht van groep 8, besloot hij zijn passie te delen met de kinderen. Zijn doel is om iedereen, jong of oud te laten genieten van de gezelligheid en kracht van Bordspellen, Speelgoed, TradingCardGames en Computergames. Leer elke dag beter te worden, leer voor het leven en geniet samen met de mensen om je heen. Spelkorting.
Spelkorting is een absolute aanrader!
De winkelier is super vriendelijk, behulpzaam en denkt met je mee. Het pakket kwam veilig en goed verpakt aan. De prijs is ook super.
Hier ga ik zeker vaker bestellen!
Top service!! Snelle levering, alles kwam netjes aan en ik kreeg nog wat gratis extraatjes erbij! Fantastisch en zou hier zeker nog eens bestellen.
Prima, spellen zoals omschreven en een goede en snelle afhandeling voor een erg mooie prijs.
Super snelle levering.
Nu meerdere bestellingen geplaatst bij spelkorting.nl, ik wordt altijd super vriendelijk geholpen. De verkoper is erg meedenkend en daarbij worden mijn bestellingen altijd onwijs snel geleverd.
Echt een top service! Zeker een aanrader.

Antwoord van Spelkorting
Goede en snelle levering. Alles in goede staat ontvangen!
De producten zijn van goede kwaliteit, hebben een mooie prijs en zeer divers! De service is geweldig en verkoper is zeer goed bereikbaar/behulpzaam. Zeker aan te raden en ik kom nog eens terug!
Super goede service! Alles tip top in orde ontvangen. Zeer netjes ingepakt! Goede communicatie. Reageert super snel! Ik ga zeker in het vervolg nog een keer bestellen/ pre orderen bij spelkorting.nl!
Nogmaals super bedankt!
Goeie duidelijke site, spel wat ik besteld heb was keurig verpakt. En de volgende dag al in huis.
Super service!! Gisteravond 16:40 besteld en vandaag al binnen! Pakketjes zijn super verpakt en kaarsrecht! Ga zeker weer bestellen
Snelle levering aan huis omdat ik in de buurt woon en daarbij meteen persoonlijk uitleg gekregen over het spel.
Snelle levering van producten! Ruim aanbod en groeiende. Bij vraag naar bepaalde spellen is er snel antwoord en aanbod.
Zeer klantvriendelijk. Zeker een aanrader om bij te bestellen!
Goede en snelle levering. De bestelling was netjes verpakt en geheel naar wens. Een aanrader!
Keurig gedaan! Vroeg om een mooie seal voor mijn collectie, hier is netjes gehoord op gegeven. 😁 bedankt!
Snelle levering. Toen ik deze site zag, wist ik dat ik er als de kippen bij moest zijn!