Sportmann AS Reviews

TrustScore 3 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte 2 t-skjorter, men fant ut at jeg trengte 1 til. Ringte kundeservice og møtte på den hyggeligste damen som ordnet det. Så får 5 stjerner pga den super hyggelige damen. T-skjortene kom ila... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Du blir automatisk påmeldt spam på både SMS og e-post og det tas åpenbart ikke hensyn til at du ikke ønsker å motta markedsføring. Hjelper ikke å krysse seg ut av slikt ved bestilling. I tillegg... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Dette gjelder bestillingsprosessen. Ved alternative betalingsløsninger sto det ingenting om priser for de ulike valgene. Så jeg klikket på betaling etter 14 dager. Først da betalingen og bestillingen... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Kledingwinkel

Geschreven door het bedrijf

Sportmann AS ble grunnlagt allerede i 1974 og har drevet med distansehandel i over 45 år. Siden årtusenskiftet har vi hatt fokus på netthandel og er i dag en av landets største nettbutikker innen klær, treningstøy og sko.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 44% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super nettbutikk

Lett å finne varer , god oversikt til kjempe gode priser . Kvalitet og kjapt levert . Takk igjen ❤️

31 augustus 2023

Antwoord van Sportmann AS

Tusen takk, det var hyggelig å høre😃

Irriterande med fakturaavgift

Irriterande med fakturaavgift! Som gjort för att man ska välja fel och betala en femtilapp extra.

13 augustus 2023

Antwoord van Sportmann AS

Hei. Beklager at du opplever det på denne måten. Fakturaavgiften på kr 49 er dessverre nødvendig for å dekke utgiftene med fakturahåndteringen. Vi opplyser for øvrig om avgiften i kassa, og det er fullt mulig å velge betalingsalternativer uten avgift.

Uvanlig mye gebyrer

Fikk faktura i dag på 387kr for en vare som i utgangspunktet kostet 249kr. Jeg var klar over 89kr i frakt, men i tillegg kom fakturagebyr på 29kr (den kom som e-post, ikke papir) og 20kr i rente fordi det er på konto (jeg liker å prøve før jeg betaler). Det er ikke vanlig å legge på renter dersom man betaler hele beløpet innen fristen. Hadde blitt en stjerne om det ikke var for at jeg er fornøyd med produktet.

12 juni 2023

Antwoord van Sportmann AS

Hei. Beklager at du opplever det på denne måten. Avgiftene er dessverre nødvendig for å dekke utgiftene med fakturahåndteringen. Vi har for øvrig rentefri betaling med faktura og mulighet til å betale med Vipps og kort, helt uten avgifter. Med 100 dagers åpent kjøp har du også alltid mulighet til å prøve og få tilbake pengene om du returnerer👍😊

Spam

Som alle andre spammer Sportmann mail og postkasse med masse reklame. På tide at folk sier ifra at dette ikke er greit, når man IKKE har bedt om det.

13 juli 2022

Antwoord van Sportmann AS

Hei. Har du mottatt reklame på mail uten å ha bedt om det så har det nok dessverre skjedd en feil fra vår side. Dette beklager vi på det sterkeste. Ta gjerne kontakt med kundeservice så skal vi sørge for at det ikke skjer igjen. Du kan også melde deg av nyhetsbrevet selv i lenken som finnes nederst i nyhetsbrevet som du har mottatt. Igjen, beklager feilen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Komplisert å returnere vare!

12 mei 2023

Antwoord van Sportmann AS

Hei. Det er synd å høre at du opplever det komplisert å returnere varer. Ved å benytte returskjema og fraktetiketten som ligger vedlagt i pakken så skal det i utgangspunktet være veldig enkelt. Vi er heller aldri kranglete når det gjelder returer uansett årsak, så vi hadde satt stor pris på om du tok kontakt med kundeservice for å forklarer hva som var komplisert, slik at vi kan forbedre oss👍😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enkelt å handle på nett her

Enkelt å handle på nett her! Fine og rimelige produkter 😊

26 maart 2023

Antwoord van Sportmann AS

Tusen takk for hyggelig og god omtale😀

Bra klær til grei pris

Bra klær til grei pris. Dere er raske. Veldig fornøyd med Twenty Four jakke og Addidas Terrex sko. Nydelige. 😊🌻

16 februari 2023

Antwoord van Sportmann AS

Så hyggelig å høre😀 Tusen takk!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hadde bestilt og betalt for varer på klikk og hent, og fant de samme varene billigere i fysisk butikk i Dikeveien. Kassadamen var ikke spesielt behjelpelig, og sa at «sånn er det bare». Kjeden reklamerer for å ha prisløfte, og det står ingenting på nettsiden om at varene i fysisk butikk kan ha en annen pris. Snakket med lederen litt senere, som var svært serviceinnstilt og ordnet opp slik at jeg fikk penger tilbake på konto. Hadde gitt toppscore, hadde det ikke vært for kassadamen.

9 maart 2023

Antwoord van Sportmann AS

Hei, og takk for god omtale til tross for opplevelsen i butikken. Butikkene våre kan av og til ha egne kampanjer og pristilbud som skiller seg fra tilbudene i nettbutikken, men vi vil alltid etterstrebe å løse slike saker, d.v.s tilbakebetale mellomlegget til kunden. Beklager at du ikke fikk den hjelpen du skulle hatt med en gang. Vi vil ta en runde om dette internt slik at det ikke skjer igjen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jakken jeg ønsket var nå på salg

Jakken jeg ønsket var nå på salg. Pluss at Sportmann hadde rett størrelse også. Og med rask betaling var dette en ren fornøyelse å shoppe på nett.

12 december 2022

Antwoord van Sportmann AS

Så hyggelig å høre😀 Tusen takk!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Litt shady business, så pass på

Hadde lagt varene jeg skulle ha i handlekurven, men ventet med å kjøpe et par dager fordi det var rett før Black friday, men når Black friday startet ble til min skuffelse alle varene dyrere, noen av prisene ble 3 ganger dyrere. Jeg er klar over at det er business, men dette var grovt.

F.eks var det en vare jeg har sett på en stund som bare kostet 10kr og som alltid har gjort det, på BF står det at den da plutselig kostet 35 kr på tilbud og at den tidligere prisen var 50kr, noe jeg vet den ikke var. Jeg hadde kun lagt den i kurven fra før nettopp fordi den kun kostet 10 kr.

24 november 2022

Antwoord van Sportmann AS

Hei. Vi er svært nøye med å ha reelle tilbud på Black Friday. Enkelte varer kan være satt ned mye også under Singles Day noen uker før, men de aller fleste tilbudene under BF har aldri vært billigere. At priser blir satt opp til BF må nok skyldes en feil. Vi har svært få varer til de prisene du beskriver, så kanskje noe har vært feilpriset i en periode..? Ta evt. kontakt med kundeservice, så blir det nok oppklart👍

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fremstår useriøs og spekulativ.

Fremstår useriøs og spekulativ.

På fredag ettermiddag la jeg inn en ordre på flere produkter på sportmann.no. Ordrebekreftelse kom rimelig raskt. I dag fikk jeg en mail hvor det står de ikke kan akseptere min søknad om kredittkjøp og at de har slettet ordren min og at jeg må legge den inn på nytt og betale med Visa/Mastercard/Vipps i kassen. Det merkelige var at de viser til ett annet ordrenummer enn det som stod på min ordrebekreftelse. Ett par minutter etterpå får jeg en ny mail hvor de henviser til min søknad om konto og for å kunne godkjenne den, må jeg signere med bank-Id på en link som var i mailen.

Jeg ble derfor usikker og ringte inn, da sier hun at avslaget var til en ansatt, men at min ordre var slettet og at jeg skulle se bort fra mailen hvor de ba meg om å signere med bank-Id. Den skulle egentlig gått ut før de behandlet søknaden slik at de fikk min aksept på å ta kredittsjekk av meg. Siden jeg ikke hadde signert (jeg visste jo ikke at jeg skulle signere noe), fikk de ikke tatt kredittsjekk og dermed fikk jeg avslag og ordren var slettet. Så jeg måtte fortsatt legge den inn på nytt og betale med kort/vipps.

Jeg syntes dette virket rotete, men tenkte at jeg gir det en sjanse til, så jeg la inn ordren på nytt. Da hadde jammen to av produktene steget med nesten 300 hver seg, så det ble en prisøkning på kr. 569 !!

...nå virker det ikke bare rotete, men også spekulativt - så der mistet de meg som kunde.

4 december 2022

Hei,
Beklager at du opplevde dette rotet. Nye sikkerhetsregler og nye rutiner har dessverre ført med seg noen "barnesykdommer" i forbindelse med elektronisk signering, noe vi håper skal løse seg raskt. Prisoppgangen du sikter til har trolig med et dagstilbud i en julekalender å gjøre. For at dagstilbudene skal være reelle, så må prisene settes opp igjen når kampanjer er over, men i ditt tilfelle (med dette rotet) ville du nok fått tilbudsprisene dersom du hadde tatt kontakt med kundeservice🙂.

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.