Absoluut GEEN zaken doen met dit bedrijf!
Absoluut GEEN zaken doen met dit bedrijf.
Wij hebben bij dit bedrijf spullen gehuurd voor een bedrijfsevenement en de ervaring was werkelijk dramatisch.
De communicatie over de levering en het ophalen was zeer slecht. Er was geen duidelijkheid over de datum en het tijdstip en we moesten overal zelf achteraan. De spullen die uiteindelijk werden geleverd, waren deels vies en nat. Sommige producten waren kapot, waardoor we ze tijdens het evenement helemaal niet konden gebruiken. Andere bestelde producten werden zelfs helemaal niet geleverd.
We hebben ontzettend vaak geprobeerd te bellen. Toen we eindelijk iemand te pakken kregen, werd er telkens beloofd dat iemand anders ons zou terugbellen. Dat is geen enkele keer gebeurd. Zodra wij bleven vragen om een oplossing, werd er letterlijk tegen ons gezegd: “Ik heb hier geen zin meer in.” Vervolgens werd de telefoon opgehangen en daarna werd er helemaal niet meer opgenomen.
Dit is geen normale manier om met klanten om te gaan, zeker niet wanneer het om een bedrijfsevenement gaat waar je op tijd en correct geleverde spullen nodig hebt.
Wij hebben bovendien nog steeds recht op een aanzienlijk bedrag dat moet worden terugbetaald. Gezien de communicatie en alle loze beloftes hebben wij er weinig vertrouwen in dat dit netjes wordt opgelost.
Onprofessioneel, respectloos en totaal onbetrouwbaar. Deze ervaring voelde voor ons als pure misleiding. Bespaar jezelf een hoop frustratie en huur je spullen ergens anders.