Sslcertificaten Reviews

TrustScore 2 uit 5

1. Softwareverkoper

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Xolphin staat al jaren bekend om het snel, betrouwbaar en voordelig leveren van SSL Certificaten van Comodo, Thawte, GeoTrust en Verisign.

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Goed gedaan, Sectigo!

Sinds het overgenomen is door Sectigo is het een drama geworden. Certificaten die niet meer tijdig toegekend worden, onverstaanbaar Indische mensen aan de lijn. Wij zijn volledig weggegaan en ik baal dat een bedrijf als Sectigo zo'n topbedrijf naar de k****n helpt. Dus een extra Sectigo certificaten boycot is in place hier.

Update: In het antwoord hieronder van SSLCertificaten proberen ze nog te redden wat er te redden valt, maar ze zijn simpelweg te laat. Een half jaartje te laat slechts....

25 maart 2024

Dear Jasper,

We sincerely apologize for any inconvenience caused.

We are currently unable to locate the specific order information. We understand the frustration you may be experiencing with the support received. Please provide the unique order number or domain name associated with your query and we are committed to resolving the issue promptly and ensuring your satisfaction. Your feedback is invaluable, and we appreciate your patience as we work to address this matter for you.

The response which we have received from your end does not contains adequate information. Please provide the company name, domain name which you have placed for the order. Based on the information you have provided, we are unable to locate your order.

Bizar slecht!!!

Vroeger een prima bedrijf met snelle en goede support. Tegenwoordig is het een ramp: geen reactie op mailtjes, als er al een reactie komt, dan snapt men niet waar het over gaat. Telefonisch nauwelijks te bereiken. Doorverbinden van telefoon resulteert 9 van de 10 keer in een disconnect. Als je er doorheen komt dan kom je uit in iemand z'n gaarkeuken of bij iemand die blijkbaar op een perron staat te wachten (gezien alle herrie op de achtergrond). Het is een amateurische bende en als ik bovenstaande reviews mag geloven, gaat dit niet op korte termijn veranderen.
Ga vooral niet in zee met dit bedrijf!!!

25 augustus 2023

Antwoord van Sslcertificaten

Beste Dennis. We ondervinden momenteel vertragingen bij het tijdig valideren van certificaten voor klanten. We erkennen en verontschuldigen ons oprecht voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt en begrijpen de impact die dit heeft gehad. We willen u graag laten weten dat ons validatieteam alle nodige stappen heeft ondernomen om dit probleem op te lossen en het validatieproces te verbeteren en hard werkt om onze huidige achterstand weg te werken.

Van top naar drama...

Dit was voorheen een goed bedrijf tot deze is overgenomen. Nu vrijwel onbereikbaar, support wordt gedaan in het buitenland waarschijnlijk door mensen thuis, je hoort het gekletter van potten en pannen op de achtergrond. Medewerkers zijn slecht te verstaan door onduidelijk Engels. Ik heb uiteindelijk na een week van bellen en mailen een certificaat kunnen verlengen op een abonnement van 2 jaar. Dacht ik dat alles oké was. Helaas, .. krijg ik wederom een factuur van 2 jaar voor de verlenging. Terwijl ik vorig jaar al betaald heb voor het abonnement van 2 jaar.

16 augustus 2023

Antwoord van Sslcertificaten

Beste Vincent. We ondervinden momenteel vertragingen bij het tijdig valideren van certificaten voor klanten. We erkennen en verontschuldigen ons oprecht voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt en begrijpen de impact die dit heeft gehad. We willen u graag laten weten dat ons validatieteam alle nodige stappen heeft ondernomen om dit probleem op te lossen en het validatieproces te verbeteren en hard werkt om onze huidige achterstand weg te werken.

Onbereikbaar

Xolphin is nu al een week onbereikbaar: de telefoon wordt niet opgenomen, certificaten worden niet gevalideerd en op e-mailberichten komt geen reactie. Onze sites zijn onbereikbaar. Wat een belabberde service. Slecht bedrijf!

22 maart 2023

Antwoord van Sslcertificaten

Beste. We ondervinden momenteel vertragingen bij het tijdig valideren van certificaten voor klanten. We erkennen en verontschuldigen ons oprecht voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt en begrijpen de impact die dit heeft gehad. We willen u graag laten weten dat ons validatieteam alle nodige stappen heeft ondernomen om dit probleem op te lossen en het validatieproces te verbeteren en hard werkt om onze huidige achterstand weg te werken.

SSLCertificaten.nl was altijd heel…

SSLCertificaten.nl was altijd heel goed. Maar nu niet meer helaas. Ik ben al zeker 10 jaar klant en heb hier voor mijn verschillende servers certificaten aangeschaft en ook steeds vernieuwd.

Maar nu dreigt over enkele dagen een van mijn EV certificaten te vervallen en ik probeer contact met ze op te nemen over de status van het nieuwe certificaat die ik al even geleden heb aangevraagd maar niet heb ontvangen.

Geen reactie via contact via contactformulier. Gisteren van 16:00 tot 17:00 een uur lang continu geprobeerd telefonisch contact op te nemen. Steeds in wachtrij geplaatst en steeds wanneer ik vooraan stond werd de verbinding verbroken. Vervolgens kreeg ik om 17:00 uur een bandje te horen: alleen telefonisch contact tijdens kantooruren (sic!)

Vervolgens vandaag email gestuurd en nogmaals tevergeefs telefonisch contact te krijgen.

Jammer om te zien hoe een dienstverlener zo de (trouwe) klanten behandelt en zo de eigen goede naam om zeep helpt.

7 maart 2023

Wat slecht

Altijd zeer goede ervaring met Xolphin gehad, maar laatste tijd is het echt een ramp. Je probeert ze te bellen, wordt niet opgenomen of na 15 minuten wachten gewoon opgehangen.
Krijg ze gewoon niet te spreken. Ook op berichten van de website wordt erg slecht gereageerd.

19 februari 2023

Antwoord van Sslcertificaten

Xolphin van de beste naar rampzalig

Xolphin (sslcertificaten.nl) was jaren lang de beste ssl reseller, maar de het laatste jaar rampzalig. Certificaten valideren duurt nu meerdere dagen ipv vaak uren vroeger. Ook telefonisch en via mail niet of slecht te bereiken.

13 februari 2023

Antwoord van Sslcertificaten

Onduidelijke handleiding, geen tel. support

Ze waren prima, maar hun online handleidingen voor het installeren en hernieuwen van certificaten via DirectAdmin zijn heel erg onduidelijk en te veel gericht op mensen voor wie het kennelijk dagelijkse kost is. Ik heb ze daar elke keer als ik er niet uitkwam (bij vernieuwen cert vooral) op gewezen, maar oké, ze hielpen me gelukkig toch telefonisch. Tot vandaag: meneer aan de telefoon kan me alleen verwijzen naar de handleiding op de website. 'Ja, DirectAdmin is lastig, maar ik kan u alleen verwijzen naar de handleiding op de site. Ik heb geen tijd om u er doorheen te loodsen.' Lekker, zo kan ik ook bij de telefonische helpdesk gaan werken. Ik zoek inmiddels een ander bedrijf. Iemand suggesties?

7 juli 2022

Goedemorgen,
Vervelend om te lezen dat je niet goed geholpen bent, onze excuus hiervoor! Onze handleidingen zijn inderdaad vrij technisch omdat dit het beste aansluit bij het merendeel van onze klanten. Maar voor hulp bieden wij standaard telefonische support. Graag hebben we contact met je om te bekijken waar dit niet goed is gegaan, en om je te helpen met je vraag, mocht dit nog nodig zijn. Je kunt ons bereiken op 088-7757753.

Kundig & Klantgericht

Ik gebruik dit bedrijf al sinds jaar en dag voor allerlei soorten certificaten, vandaag weer meer dan perfect geholpen. Personeel blinkt echt uit in klantvriendelijkheid en kan niets anders zeggen dan bijzonder tevreden te zijn. Een echte aanrader.

26 juni 2014

Snelle support en vakkundige tech support

Ik bestel hier al jaren mijn SSL certificaten. Oplevering is supersnel. Als er problemen zijn reageren ze snel op de e-mail (binnen 15 min. vaak). Als er problemen of vragen over de installatie zijn kan je altijd op een goed en behulpzaam antwoord rekenen.

16 februari 2014
Reviews in alle talen tonen. (13 reviews)