Var inne för att se om jag kunde hitta nya skor eftersom jag fått otroligt ont i min högerfot. Träffade på en säljare som lyssnade, "undersökte" mina fötter i maskinen och kunde där se och förklara fö... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jag letade efter löparskor vile köpa neutrala, men efter tips från säljaren och skaning av mina fötter visade sig att mina fötter lutar inåt. Så han visade mig några par och jag valde en. Jag ska ut... Toon meer
Det var en super trevlig kille i butikens sko avdelning, som var både snabb, effektiv och väldigt förstående för vilket behov jag faktiskt hade. Jag fick vad jag behövde och det var väldigt positivt.... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Over Stadium
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Contactgegevens
Denemarken
- -
- info.dk@stadium.dk
- www.stadium.se
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Köpte två par Nike av en fantastisk…
Köpte två par Nike av en fantastisk butikssäljare.
Service hjälpsam personal kommer man långt med
Toppen butik med all service och hjälp man kan få
Trevlig och kunnig personal
Pratade med Oscar på stadium .se.Mycket trevlig och hjälpsam.Handlade också i Lidköpings butiken. Väldigt trevliga och kunniga där.
Trevlig personal på golvet o i kassan
Personalen är väldigt proffsiga och…
Personalen är väldigt proffsiga och serviceinriktade.
Dålig kundpolicy hos Stadium
Köpte ett par vandringsskor på Stadium eftersom mina tidigare av ett välkänt fabrikat blivit utslitna. De nya av märket Adidas Terrex visade sig emellertid vara stenhårda vid utomhusbruk och helt omöjliga att gå in vilket resulterade i onda hälsenor och ansträngande gång. Blev nekad reklamation eller återköp och uppmanad att kontakta Adidas vilket är det oförskämdaste jag hört. Det är inte kundens utan säljarens ansvar att hitta en acceptabel lösning på problemet. Förstår att Stadium bara är intresserad av försäljning och inte av kunden. Bottenbetyg från mig!
/Leg fysioterapeut och Ergonom med långvarigt erfarenhet av utprovning av yrkesskor i industrin.
Världsklass!
Olika typer av skor
Det var okej men jag ville gärna ha mer skor i butiken att välja mellan de. Och lite mer bredare skor.
Bra och trevlig hjälp !
Fick hjälp av en trevlig säljare vid inköp av nya skor !!!
Jag vill dela en mycket negativ…
Jag vill dela en mycket negativ upplevelse med både Stadium och deras betalpartner Walley efter ett köp i december 2025.
Vid köpet blev jag aktivt rekommenderad av Stadiums personal att använda ett Stadium-konto för betalning, med en mindre rabatt som incitament. Jag var tydlig med att jag tidigare haft problem med att inte få fakturor, och bad därför uttryckligen om garanti att fakturan skulle skickas korrekt. Jag fick försäkringar om att det inte skulle vara något problem.
Trots detta fick jag aldrig någon tydlig faktura eller påminnelse. Istället mottog jag långt senare ett inkassokrav via Walley på 107 kr – som nu vuxit till över 644 kr på grund av avgifter och ränta.
Detta är enligt mig mycket allvarligt:
Ingen tydlig information om att betalningen hanteras av en extern aktör (Walley)
Bristande fakturahantering som leder till kraftigt ökade kostnader
En betalningsmodell där avgifter snabbt eskalerar utan att kunden fått rimlig chans att betala i tid
Min upplevelse av Walley är särskilt negativ, då ärendet gått direkt till inkasso utan att jag fått en korrekt och tydlig faktura. Jag upplever detta som otransparent och orimligt.
Mitt ursprungliga köp har nu blivit betydligt dyrare, inte på grund av ovilja att betala, utan på grund av brister i system och kommunikation.
Jag har varit kund hos Stadium länge, men detta har allvarligt skadat mitt förtroende – både för Stadium och deras samarbetspartner Walley.
Var mycket försiktig om du blir erbjuden denna typ av betalningslösning.
Kunnig och trevlig personal
Fick fantastisk proffsig hjälp med att…
Fick fantastisk proffsig hjälp med att hitta rätt löparsko till min återkommande hälseneinflammation som uppstått genom totalt fel löparsko för mina fötter.
Oerhört sen leveranstid
Beställde skor 4/14-26 och fick hem dem 27/4-26 (efter att jag själv ringde till kundtjänst och frågade vart de hade tagit vägen). De borde byta leverantör i framtiden om jag ska beställa fler gånger. Bra bemötande av telefonisten hos kundtjänsten dock!
Toppen service
Stort och bra sortiment av skor
Stort och bra sortiment av skor. Jag fick hjälp av kunnig personal att hitta lämpliga skor från Nike.
Supertrevlig personal bland skorna och…
Supertrevlig personal bland skorna och sen i kassan :)
Service mindes kille i kassan.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.