Omdat jullie zo vriendelijk waren om stickers te maken zonder naam zodat ik ze zelf kan schrijven voor i de opvang. Zie er al naar uit jullie setjes voor opvang te kunnen bestellen.
Veel keuzemogelijkheden voor de ontwerpjes. Makkelijk om te bestellen, vlotte levering. Aanbrengen van de instrijklabels ging vlot. De labels bleven goed hangen.
Mooie en duidelijke site, heel mooi kwaliteit van naamstickers Verzending duurde iets langer dan ik had gedacht maar het is wel de moeite waard.
Hello ! We are Stickerkid! The Swiss leading brand for personalized name labels for children's belongings. Stickerkid makes life easier for parents, teachers and kids with attractive and ultra-resistant name labels which clearly identify children's clothes, shoes, bottles, school supplies and other belongings that are too easily lost or difficult to identify at playgrounds, kindergarten, school, sports activities or camps. We offer you and your toddlers thousands of possibilities to make your very own name labels, with an extensive variety of colors, icons, shapes and fonts. Your have a question or an issue with your order? Contact our support team at support@stickerkid.com. We answer within 24h!
Chemin Grély 17a, 1950, Sion, Zwitserland
- support@stickerkid.com
- www.stickerkid.com
Heeft 12% van zijn negatieve reviews beantwoord
Niet op tijd geleverd!
Stickers besteld voor ons huwelijk, beloofde een verzending van 3 tot 5 werkdagen maar dit konden ze niet nakomen! 28 EUR voor de vuilnisbak dus! Lag waarschijnlijk aan de leveringsfirma, maar dit is echt misleidend. Als ik had geweten dat ze de leveringstermijn niet konden nakomen had ik niet besteld!
Teleurgesteld
Teleurgesteld !
De verzending liet bijna 2 weken op zich wachten. En de stickers vielen echt wel mega klein.
Ook in de vaatwasser komen ze soms los.
Ik dacht ook dat dit een Belgische website was(wat ook zo aangegeven stond) vandaar dat ik hier op wou bestellen.
Voor mij 1keer en dan niet meer!
Dankjewel!

Antwoord van Stickerkid
Mini stickers
Vind ze heel klein uitvallen. Niet echt stil gestaan bij de afmetingen. Wel.mooi van ontwerp en kleur.
Bestelling
naamstickers besteld voor de 2 kinderen. 1e vel perfect, 2e vel staat de naam maar nét in de sticker (op het randje) jammer.
De labels moeten uitknippen met schaar
De labels waren mooi naar kleur en design, maar de labels zijn niet elk apart uit gesneden, ik moet alle labels nog met een schaar uitknippen. Echt niet content met deze labels
Goed product, lange levering
Product is van hoge kwaliteit, alleen was de levering langer dan verwacht (bijna 2 weken) maar het product is top 👍🏻
Mooie kwaliteitsvolle naamstickers
Mooie en duidelijke site, heel mooi kwaliteit van naamstickers
To long for delivery
Ik heb gekregen wat er besteld is
Ik heb gekregen wat er besteld is
Netjes gefabriceerd en verstuurd zoals het hoort
My package is not be delivered..
Still have not got my order.
Geen zicht op wanneer labels geleverd…
Geen zicht op wanneer labels geleverd worden. Nog geen mail ontvangen dat de labels zijn verzonden. Ik heb voor Stickerkid gekozen, omdat ze - ondanks ze niet goedkoop zijn - beloofden om productie klaar te hebben 24 à 48 u na bestelling. Het leveren duurt precies toch wat langer. Is het mogelijk te laten weten wanneer de labels zouden aankomen?
De verzending duurde wel heel lang …..
Ik heb een bestelling geplaatst op 8/08…
Ik heb een bestelling geplaatst op 8/08 en vandaag 23/08 nog altijd geen bestelling gezien . Jammer!!!!
Nog steeds niks ontvangen
Bestelling was geplaatst op 14 augustus en nog steeds niks ontvangen. Ik bestel op 14 augustus en de dag erna was er een promotie en ik vraag of ik kan annuleren of wijzigen maar dit kon niet..
Werk goed op de kleren.duurde wel zeer lang voor levering
Werk goed op de kleren.duurde wel zeer lang.niet duidelijk of alles was goed verlopen want kreeg een fout meding een paar dagen later.