Ik heb op 24 July een mail gestuurd dat…
Ik heb op 24 July een mail gestuurd dat ik al 5 maanden wacht op een Stolp, helaas op de dag van vandaag nog steeds niks gehoord en ontvangen. Wel mijn centjes kwijt!
Stolp® is a lifestyle brand helping us press pause on the digital noise. We develop timeless products that encourage new unplugging rituals. Design objects and accessories that become part of your lifestyle and make disconnecting feel easier. For more peace of mind, uninterrupted focus and more connection with the world around us.
Vrijheidstraat 62/301, 2000, Antwerp, België
Nooit geld terugehad na retourzending. Contact krijgen is onmogelijk.
Niets vernomen na bestelling bijna een maand geleden en geen enkele reactie ontvangen op e-mails. Alle schijn van een malafide bedrijf, ondanks dat product werd aangeraden in Volkskrant Magazine eerder in februari.
Naschrift: in mei gelukkig geld teruggestort gekregen, na veel pijn en mo ite. Ik begrijp dat de leveringsproblemen zijn te wijten aan gebrek aan voorraad.
Het snoer past niet in het inkeping dus ik kan het niet dicht maken, en dus gebruiken….
Het lijkt iets eenvoudig, maar voor mij werkt het echt. Ik ben minder met mijn gsm bezig, en kan me beter focussen! Mijn collegas hebben er nu ook eentje aangekocht :)
Bestel hier niet!!. Wat een waardeloos bedrijf. Ze reageren belachelijk laat als je een retour wilt melden. 10+ mails gestuurd en eindelijk mocht het terug met €10 verzendkosten. Nu al weken op mijn geld aan het wachten.Ze hebben ook geen normaal telefoonnummer dat je kan bellen. Oplichters dus!