Story No. 9 Reviews

4,7

Fra start til slut en virkelig nem proces med upload af det ønskede billede og den personlige tekst. Det eneste jeg kunne savne var længden af selve teksten. Den var meget begrænset - selvom... Toon meer

Det var nemt og hurtigt at bestille, dog med et lille problem. Da man kunne lave et kort til sidst i bestillingen var det svært at forstå hvad man kunne skrive uden at “nogen tegn var umulige at br... Toon meer

I came across this company on my Facebook feed and went to check out their website. I think this is a perfect solution for those of us who are tired of boring gifts. I ordered a book for my boyfr... Toon meer

Finally!!! This is exactly what I've been looking for. Came across this website through my friend's Facebook. Apparently, it's a start-up, but nonetheless the products are awesome. I ordered a... Toon meer

1. Cadeauwinkel
  2. Boekwinkel

Story No. 9 er en dansk online gaveshop på kærlighedsmission. Drømmen er at sprede glæde med vores personlige bøger. Alle bøger er lavet med kærlighed, kreativitet, flot design og et personligt præg. Vores danske bøger er printet i Letland, som bliver kærligt bundet sammen i højeste kvalitet 🌻

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super godt produkt! Dog med et lille problem

Det var nemt og hurtigt at bestille, dog med et lille problem.
Da man kunne lave et kort til sidst i bestillingen var det svært at forstå hvad man kunne skrive uden at “nogen tegn var umulige at bruge”
Så man skulle lave det om flere gange, kunne være fedt med en lille info boks om hvilke tegn der ikke kunne bruges og hvordan formattet skulle være.
Eller var alt perfekt og hurtigt leveret, kæresten blev meget glad for den☺️

7 juni 2024

Jeg har lige modtaget min bog og hold…

Jeg har lige modtaget min bog og hold op hvor er den fin og hurtig levering ❤️ det er ikke sidste gang jeg bruger jer. Virkelig godt arbejde. Flotte tegninger god kvalitet jeg er virkelig virkelig glad for den.

15 maart 2024

Hurtig levering

Hurtig levering, virkelig flotte ting.
Jeg bestilte en bog hos jer, og den var så flot lavet. Det er ikke sidste gang jeg handler hos jer.

4 december 2023

Kunne man give flere ⭐ så havde de fået det!

Rigtig god service og kontakt, da jeg havde spørgsmål. De kom dog først i spam mail, var jeg ikke lige obs på. Bestilte hurtig levering, så det hed sig mellem den 19. og den 23. og håbede på at nå det inden den 21. Den blev fint leveret den 19. og min bedste veninde gennem 15 år fik sig en ekstra gave på sin bryllupsdag, som hun blev vildt glad for. Flot produkt! Tusind tak.

16 oktober 2023

Super kvalitet

Der var god service og pakken kom rigtig hurtigt. Bogen var super fin og af god kvalitet! Det er et super godt produkt og koncept og så er det heller ikke alt for dyrt. Alt i alt en god oplevelse uden noget negativt

18 september 2023

Super god kvalitet og virkelig flot

Jeg købte “10 grunde til jeg elsker dig” som gave til min kæreste og det er så god en kvalitet. Boget er så flot og du kan selv bestemme mange ting til bogen.

Jeg er mega tilfreds og glæder mig til at se hvad min kæreste synes om den.

6 juli 2023