2,8

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,8

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

De site zegt vandaag voor 2200 uur…

De site zegt vandaag voor 2200 uur besteld, vandaag nog verstuurd. Dit klopte bij mij niet. Het werd de volgende dag pas om 1700uur verstuurd. Dit doen ze met DHL en dat zijn dan niet de snelste want ook daar ligt het nu een dag zonder dat er ook maar iets van beweging in zit. Morgen bezorgen ze niet, dus dat wordt hopelijk maandag, vijf dagen na de bestelling. Dus wil je iets snel hebben, bestel dan niet hier.

3 september 2021

Absoluut top!!!

Wat een ontzettend leuk product (absoluut succes verzekerd) en een zeer enthousiast en toegewijd team (Dennis belt je in z’n eigen tijd persoonlijk op om je allerhande tips te geven om een perfecte pizza te bakken). Dit soort bedrijven zijn helaas zeldzaam. Absoluut top!!!

21 april 2021

Betrouwbaar kwalitatief en niet te duur

Ik geef het toe: ik was een beetje bang om de bestelling te plaatsen. Zo lang op voorhand betalen in deze onzekere COVID tijd. Gaat dat wel allemaal goed gaan? Is het echt kwaliteitsmateriaal of lijkt dat maar zo op de foto? Hoe gaat de oven het transport overleven? Veel vragen:... en de totaalsom van de # bestellingen is toch de moeite...

Het antwoord is simpel: super! Super communicatie van jullie uit (STOVRR) over de termijn, super materiaal van Ooni en heel degelijk ingepakt voor transport. Dank u voor deze fijne koopervaring. U bent van harte welkom op onze pizzafeestjes in Wilrijk Belgie 😃

1 april 2021

TOP SERVICE!

Heb van de week een ooni koda 16" besteld en ik ben heel erg tevreden met de oven en met het advies en service van stovrr!

Ik volgende keer bestel ik zeker weer.

Top service

Top service! dezelfde dag verzonden, dag erna al in huis. Alles netjes verpakt en ook nog eens een mooie black friday korting. Aanrader!

Klantenservice met hoofdletter K

Klantenservice met hoofdletter K. Twee weken geleden na volle tevredenheid een Ooni Koda 16" besteld, maar de oven zit nog in de doos. Momenteel geldt er (helaas voor mij) een korting van 20% op het gehele assortiment, in verband met Black Friday. Dennis heeft mij telefonisch uitstekend te woord gestaan en heeft mij een zéér coulante oplossing aangeboden. Hierna nog enkele producten bij Stovrr besteld. Levertijden zijn helaas erg lang op dit moment, maar daar kan Stovrr zelf niets aan doen, aangezien zij afhankelijk zijn van de beschikbaarheid bij Ooni.

26 november 2020

15 november een pan besteld nog steeds…

15 november een pan besteld nog steeds niet in huis ( het is nu 25 november) Telefoonnummer wordt doorgeschakeld op voicemail. Krijg er geen goed gevoel over. Via contactformulier navraag gedaan. Maar nog geen reactie...

25 november 2020

Super goede service

Super goede service! Ze hebben echt hun best gedaan om de pizza oven hier op tijd te krijgen zodat ik deze cadeau kon doen op de verjaardag van mijn vriend (en dat is gelukt!). Ze zijn makkelijk in contact, vriendelijk en staan open voor vragen. De Ooni Karu is super. De pizza is in no time klaar en het smaakte heerlijk.
Mocht ik in de toekomst weer wat nodig hebben zou ik zeker terug komen!

23 augustus 2020

Ik kwam bij Stovrr terecht via via

Ik kwam bij Stovrr terecht via Google.
Ik wilde graag de Ooni koda 16 .
Voor info ging ik bellen.
Wat een super service ,gewoon duidelijke uitleg .
Dit is zoals de service zou moeten zijn .
Heerlijk kom er zeker terug .

Richard

27 juli 2020
Reviews in alle talen tonen. (12 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken