Strandlins Reviews 1.153

3,3

Bra butik och smidig betalning. Hade kunnat bli en femma men efter betalningen, på samma sida som orderbekräftelsen, visas erbjudanden som jag inte vill veta av. Bland annat erbjuds "gratis" glas, men... Toon meer

Bra priser men varan kom aldrig!!!! Efter 11 dagar hade de inte skickat varan från affären de hade beställ frakten men inte lämnat in varan till Postnord!!! Förlorade hela 11 dagar och hade 1 ½ dag... Toon meer

Det var första gången jag skulle handla från Strandlins. Jag beställde en väska som min guddotter hade önskat sig. Det fanns ett fåtal kvar i lager till ett kampanjpris. Efter några dagar blev jag kon... Toon meer

Lagersaldot på en av de två produkterna jag beställde var fel i webshopen, vilket ledde till förseningar (den fanns inte i lager som utlovat). Jag blev emellertid kontaktad tidigt och blev erbjuden at... Toon meer

1. Koffer- en tassenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Samsonite. Låga priser och fri frakt. Över 1400 artiklar Samsonite, Baron, Epic m fl. Köp din Samsonite i vår online shop.

3,3

Gemiddeld

1K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Snabbt & smidigt

13 juni 2019

Antwoord van Strandlins

Härligt att höra att du blev nöjd Petter. Tack för omdömet!

Med vänliga hälsningar,
Clara/Strandlins

Snabb leverans

Snabb leverans, bra utbud!

9 juni 2019

Antwoord van Strandlins

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme!

Köpte väskorna online

Köpte väskorna online, fungerade alldeles utmärkt😊

6 juni 2019

Antwoord van Strandlins

Härligt att höra att du är nöjd Micael! Tack för ditt omdöme! :)

Snabb leverans.

4 juni 2019

Antwoord van Strandlins

Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme!

Bra snabbt och smidigt

Bra snabbt och smidigt - beställd via hemsidan betalade via klarna hämtade i butik:)

4 juni 2019

Antwoord van Strandlins

Tack för ett fint omdöme Maria! :)

Mycket snabb leverans

Mycket snabb leverans. Fina varor som överensstämde med bild.

3 juni 2019

Antwoord van Strandlins

Tack för ditt omdöme Maria!

Leveransen tog tre dagar

Leveransen tog tre dagar. Inte 1-2 som utlovats

Hej Mats,

Vi gör alltid vårat yttersta för att leverera i tid, dessvärre blev ditt paket försenat trots att vi skickade det dagen efter du la ordern. Tyvärr kunde vi inte skicka den samma dag då posten endast hämtar på vardagar.

Jag hoppas att du är nöjd med varan trots detta och att det inte orsakade några problem för dig.

Good service

Good service , and fast delivery

Antwoord van Strandlins

Thank you for your kind words Rade!

Med vänlig hälsning/Best regards,

Supersnabb leverans!

Supersnabb leverans och bra pris!

Antwoord van Strandlins

Vad roligt att du är nöjd Emelie! Tack för ditt omdöme.

Rekommenderar!

Lätt att beställa, lätt att betala och snabb leverans.

Antwoord van Strandlins

Stort tack för ditt omdöme!

Mkt bra service

Mkt bra service. Kontaktade mig för att säkerställa att de levererade korrekt reservdel till min Samsonite väska. Snabb leverans o korrekt.

1 juni 2019

Antwoord van Strandlins

Tack för ditt fina omdöme Pelle!

Sofie/Strandlins

Mycket bra bemötande men tråkigt då…

Mycket bra bemötande men tråkigt då utlovade väskor är både slut i butik och hos tillverkare (Samsonite). Bättre att få besked direkt hur lång tid det dröjer innan varan kommer.

28 mei 2019

Hej Peter,

Mycket tråkigt att väskorna var slut både hos oss och hos Samsonite, tyvärr fick vi reda på det först efter att din order var lagd och vi skulle beställa produkterna åt dig.
Beklagar verkligen detta!

Snabb leverans

Snabb leverans. Väl hanterat.

22 mei 2019

Antwoord van Strandlins

Stort tack för ditt omdöme Kim!

Clara/Strandlins