Overzichtelijke site met lieve dingetjes om iemand te sturen die een riem onder het hart kan gebruiken. Ik kreeg een persoonlijk mailtje met de vraag of alles correct was; er was een kleine fout (my b... Toon meer
De bestelling was er snel, netjes ingepakt en ik kon hem ophalen op het adres wat ik had gevraagd.
Mooie site met prachtige producten! Na overleg kon er een mooie gender neutrale babybox worden samengesteld die meteen werd opgestuurd naar de ontvangers. Top!! Van de ontvangers kregen we een super l... Toon meer
Leuke verrassingsdozen! Jammer dat de site vastliep bij bestellen en ik daar verder geen antwoord meer op heb gekregen. Beide ontvangers van de boxen helemaal blij en gelukkig dus dat was geslaagd!... Toon meer
Wenskaarten met een bijzondere boodschap voor momenten van troost & verdriet, maar ook van feest & liefde.
Nederland
Wat een zwaar teleurstellende service. Een mooi engelbeeldje met kaarsje besteld voor een vriendin waarvan haar moeder overleden is. Op dinsdag besteld, op vrijdag zou de begrafenis zijn en had ik wel verwacht dat ze het inmiddels ontvangen zou hebben. Niet dus... Studio Moods gemaild en kreeg ik eerst een onzinmail dat er pakketjes waren verdwenen in de post en dat de mijne daar waarschijnlijk bijzat. Hierna kreeg ik een mail dat het product niet op voorraad was en kreeg ik mijn geld teruggestort zonder enig overleg of ik het niet alsnog wilde wanneer het weer voorradig was of een goed alternatief. Maar vooral teleurgesteld omdat je iemand wil steunen en je kan er dus niet van op aan dat iets geleverd wordt.

Antwoord van Studiomoods
Had een dag later engeltjes nodig... en t is gelukt. Geweldige communicatie erover. Dank aan Studio Moods is mijn hele team vergezeld van engeltjes.
Duurde een week voor het binnen was beetje jammer.
Verder wel heel leuk en goed verpakt.
Ik heb een surprisebox van 30 kaarten besteld, erg leuke en veel verschillende kaarten!
Duidelijke ontvangstbevestiging, prettige afhandeling van het ophalen van de bestelling. Top!
Vriendelijk en snel geholpen. Ok zijn de kaartjes van prima kwaliteit en waren ze leuk verpakt is een mooi tasje.