beste studyflow, Ik was net bezig in een snelle route en het ging over geld. Jullie stellen mij een rare vraag over wat de 2munt is volgens de regels. Ik heb de uitleg gelezen voordat i... Toon meer

wat een slechte niet leuk spel en ik ben kader level aan het spelen wat een niet leuk spel en mijn moeder sloeg me ook nog met een gebouw >:[

1,6

Zeer slecht

Pang pang site

Stink site alles werkt niet en klopt niet pang pang hoere
alles fout mijn ouders ook boos omdat ik onvoldoende

2 maart 2026

slecht spel >:[

26 maart 2026

tievus website

Wat een tievus website gooi dit ding naar de pleures voordat ik de hele klas verwoest en mijn laptop het raam uit gooi. Door typfouten kan ik alles weer helemaal opnieuw doen, als ik een lagere review kon geven deed ik het meteen. Echt ik haat dit ding.

15 maart 2026

studyflow klacht

beste studyflow,
Ik was net bezig in een snelle route en het ging over geld. Jullie stellen mij een rare vraag over wat de 2munt is volgens de regels. Ik heb de uitleg gelezen voordat ik begon en nergens staat erin dat ik iets moet weten over de regels van welke munten ik als eerst moet gebruiken.

Jullie site is ook traag het duurt langer dat ik naar de volgende vraag ga dan dat ik het antwoord intik. En jullie vragen doen mij gewoon veelste lang.

Geef tenminste 3 harten voor snelle route mensen maken type fouten jullie doen 2 harten ik denk jullie misgunnen andere hun kansen om de snelle route te behalen.

Ik wilde weten wat het goeie antwoord was op die vraag en ik krijg niet eens de gelegenheid om terug te kijken. Heel jammer vindt ik dit.

Ik wil jullie lelijke site niet eens gebruiken het is, omdat ik het moet doen.

Ik stel voor dat jullie ons 3 harten geven en dat jullie deze fout verbeteren anders ga ik in hoger beroep. Voor de mentale schade dat jullie trage site mij geeft.
mvg,
Aaliyah Wederfoort

3 december 2025

Dit is de stomme site je hebt er niks aan ik moet het gebruiken en haat het.

2 oktober 2025

slecht

elke keer als ik een antwoord typ duurt het lang voordat het naakijkt en laad het alleen maar. de uitleg is slecht en de vragen zijn onduidelijk dit is verschikelijk er staat altijd 502 bad gateway

25 september 2025

beste studyflow

mijn god wat is dit een ### ap verban deze ap alsjeblieft ik loop 10 lessen achter en zit nog vast bij het begin door deze kleren app jullie helpen voor geen zak en geven terminale brein tumor aan zwervers
mijn vis is ook kaolo choped mijn familie heeft me uit het huis gezet door deze #####g ap als ik een lagere revieuw kon posten had ik het gedaan door jullie kan ik niet eens meer naar school zonder een kind te bekogelen met mijn laptop

17 september 2025

achtelijk schijt programma ik leer hier…

achtelijk schijt programma ik leer hier niet van me motivatie overall is verminderd door dit niet aanteraden probeer wat anders van mij mag de hele branch een redsesign krijgen agressie problemen woorden groot opgeroepen in mijn hele klas als ik goed bezig ben en een paar vragen fout heb kan ik weer hellemaal opnieuw beginnen dit helpt niet en motiveert veel mensen (iedereen om te stoppen) zelf heb ik me hele kamer naaar de galemise gewerkt omdat ik 5 hoofdstukken achterloop omdat ik na een keer goed doe alles verlies door een paar fouten

12 februari 2025

kjullie moetjen jullie kaulo throeie gan fikesen

jullie thorie geeft mij dagelijks hoofdpijn want jullie tjhorie is zo slecht voor de mesnheid ik heb me laptop tegen die muur aangegoiit door jullie gare toehire ga je ding fixken want ik vind dit niet normaal jullie zijn niet goed bezig met jullie studlfowo dingetje ik ben niet blij met jullie jullie geeven mij hoofdpijn en brengen zschade aan mijn laptop door jullie ben ik niet blij vandaag en vandaag was een goeie dag maar jullie hebben mijn goeie dag verpest. jullie moeten jullie progaramma gaan verwijderen want dit is niet goed fovor kinderen zoals mij en mijn vriendin en mijn andere vriendin en mijn oma rn mijn klas dit is rcht slavernij er gaat echt een oorlog komen door julie programma ik moet te veel doen wvan dee dingetje met ehun gare snelle route ga je ding fiksen man jullie irriririi mijn hoofdje ga je sanka wassen

24 april 2024

skibidy toilet met vis drip

ik hoop dat dit skibedy app my bobaklad gaat helpen met een ohio teid pls ga deze app fandumtaxen met julie kkr gezinen ik hoop dat julie familie gesibidy word gedaan in ohio met een bomboklaad zo als mij en geef mijn vis zo veel mogelijk drip anders gaat mijn vader jouw van roblox bannen en julie naar ohio laten gaan met de skibidy toilet

1 december 2023

Is dit jouw bedrijf?