Styr På Dyr Reviews

TrustScore 3 uit 5

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Min kæreste, datter og jeg komme nogen gange derud for at købe fisk eller spørg indtil fisk. Vi har kun oplevet rigtigt god kundeservice, især af to herrer. De er meget hjælpsom og i møde kommende.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Da vi ingen dyrehandler der sælger levende fisk i Frederikshavn. Så tog jeg til denne i sidste uge og var glædelig overrasket flotte fisk og en virkrelig sød og rar ung dame der ekspederede os.

Bedrijf heeft geantwoord

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

28 augustus 2025

Ikke god service

Okay jeg er glad for at jeg ikke fik købt den Hunter hunde frakke hos jeg igår. Da jeg var inde i butikken og spørge om den kom på tilbud til Black Friday. Hvor den kvindelige ansatte nærmest blev lidt sur på mig da jeg spurgte om det. Idag er den så på tilbud det er flot men kun 20% så til andre kunder en Hunter hunde frakke kan man få til 309kr i Land og Fritid. Med den service bliver jeg aldrig kunde os styr på dyr.

27 november 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De er meget venlige og hjælpsomme

De er meget venlige og hjælpsomme, det er også dem jeg købte min papegøje Gizmo af, og de hjælp mig med at finde alle de vigtige ting til en papegøje, og tingene er en gode pris og det er også hyggeligt at være der ude og se på nogle af de mange byr de har.

12 mei 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Da vi ingen dyrehandler der sælger…

5 november 2025

Hej Kevin.

Vi sætter stor pris på dine søde ord omkring os! Mange Tak :)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Køb et sted hvor der er bedre reklamationsbehandling

Købte et akvarie derude ja købte et billigt et. Men da man fandt ud af pumpen ikke kørte på fuld kraft og varmelegeme ikke virkede havde de 17 forskellige forklaringer. Først at pumpen aldrig har kørt med mere kraft og varmelegeme kun tændte når der var brug for det. Men vandet var 16 grader og legemet var sat til 21 så mener jeg jo det ikke virker. Men gad simpelthen ikke tage flere snakke med dem så endte med at købe nyt andet sted. Men det værste er jo at han nok svare her også med en dårlig søforklaring som man så ikke kan svare på.

3 april 2025

Hej Michael.

Tak for din anmeldelse, det er vigtig for os, også at få kritik så vi ved hvor vi skal gøre det bedre!

Nu skriver du "han", så har snakke med vores mandlige ansatte. Men vi kan ikke finde ud af, hvem der her betjent dig.

Et varmelegeme skal kun tænde, hvis temperaturen flader under det den er sat til. Men det må man jo også sige at den var vært.
Har du haft varmelegemet med ud og få testet ude i butikken, for når vi tester det her ude og kan se at det stopper med at varme før vandet ikke har nået den ønsket temperatur. Så er det klart at det er defekt og så plejer vi altid at bytte det!
Så jeg beklage mange gange hvis du er blevet nægtet et nyt, selv efter vi har testet det.

Du må meget gerne svare henover vores mail "info@styr-paa-dyr.dk" hvis du ønsker en anden eller mere uddybende forklaring/fortolkning. Eller ringe til os på 97 32 03 20.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Plejer ellers at være godt tilfreds med…

Plejer ellers at være godt tilfreds med at handle i butikken og har kommet i butikken de sidste 15 år, men det kommer jeg ikke til mere. Køber foderdyr ca. Hver 10 dag, fårekyllinger, græshopper, mm. Forrige gang døde fårekyllingerne ekstremt hurtigt allerede efter 1-2 dage og Plejer ellers godt at kan holde liv i dem i en god uge under mine forhold. Men var så forbi i fredags hvor jeg påtaler dette og alle de døde fårekyllinger ligger i beholderen, ja de kunne hun godt se men sådan var det bare med fårekyllinger. Så et flabet svar og ingen rabat på den næste portion foderdyr. Jeg ber om 100 fårekyllinger og påtale at det kun er store ellers kun dem de har af store. Da jeg kommer hjem og skal fodere ser jeg først hvad jeg har fået 80% af alle fårekyllingerne jeg har fået er ekstremt små som i virkelig små🤥 hvad skal jeg da bruge dem til mine dyr vil knap nok spise dem når de er så små og alt foder var vær på 2 dage. Jeg køber foderdyr for 200-300,- ca hver 10 dag. Men det var så sidste gang i denne butik. Og maria det er ikke måden at køre en butik på🤯 også var det enda dig selv jeg handlede med. Skufferne.

8 augustus 2025

Hej Thomas.

Vi beklager at du har fået en dårlig omgang fårekyllinger med hjem og de næste ikke var store nok. Kommer man først hjem og opdage at de ikke er som forventet, må man gerne komme ud med dem igen, så kan vi finde nogen mere passene.

God dag.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Min kæreste og jeg har været der ude af…

Min kæreste og jeg har været der ude af flere omgange og han har købt mange ting bla sand og sten og fisk.
Vi køber en flagerhorn (fisk) som dør efter kort tid selvom værdier osv er okay i vandet, den stopper med at spise og opføre sig mærkeligt. Skal lige sige at denne fisk kostede 1000kr.
Vi var så der ude for små 14 dage siden hvor han købte nogle kutlinger, den ene begynder at opføre sig mærkeligt og det viser sig den har en sygdom.. og disse fisk kostede 150kr stk.
så vi er ret så utilfredse med oplevelsen.

2 juli 2025

Hej Patrick.

Tak for at dele din oplevelse. Jeg har forhørt mig, blandt vores kollegaer og vi husker godt, at du kontaktede os 14 dage efter og sagde at den var stoppet med at spise. Hvilket virker mærkeligt for den spiste super godt her ude, vi anbefalede jer at få skruet op for temperaturen og hørte ikke mere fra jer derefter, så vi har troet at den havde fået det fint igen. Vi beklager selvfølgelig at i mistede den, men vi kan desværre ikke tage ansvar for hvad der sker med en fisk +14 dage efter den har forladt vores butik sund og rask. Det bedste vi kan gøre, er at prøve at vejlede jer, til at få den på rettet spor igen.

Angående "kutlingerne" du skriver om, tænker jeg at det er Sewellia lineolata du hentyder til, hvilket er en smerling. ;) Hvilken sygdom er der tale om?
Vi håber du ved at vi selvfølgelig ikke sælger dyr, hvis de viser sygdomstegn her ude. Men i er velkommen til at komme og få en ny, hvis i mener at den har været syg allerede da i købt den.

-Maria
Styr på dyr

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Der var flere guldfisk Der lå omvendt

Der var flere guldfisk Der lå omvendt ,i vandoverfladen. I 2 akvarier. Den ene prøvede at komme ned men den kunne ikke holde sig nede og flød op igen. Det ændrede sig ikke i de 5 minutter vi var der. Der er desuden virkelig ikke et godt habitat for axellotlerne. Og papegøjer ser lidt forpjusket ud.

Vi blev også talt flabet til af ejeren.

3 februari 2025

Hej Carina.

Slørhaler er desværre dårlige til at komme af med luft, som de kan indtage når de spiser fra vandoverfladen. Men det fortager sig, lige så stille. Vi holder dagligt øje med dem.
Vores Axoloter går i 250l akvarier, med flere huler at vælge mellem og flydeplanter i toppen for at give skygge. Så vi kan ikke se hvordan det er et dårligt habitat, du skal også huske at de ikke skal bo her hele livet, men kun en kort periode.
Vi kan jo ikke andet end at give dig ret i, at halerne på papegøjerne er lidt forpjusket. Men det sker når de kravler op og ned af tremmerne i burrerne, for at snakke med kunderne. Der vokser nye flotte fjer ud, når de skifter dem.

Vi beklager mange gange hvis i føler Niller har vært flabet overfor jer, jeg kan garanterer at det ikke har vært bevidst. Han kan godt være lidt kort og kontant nogen gange, men det er taget til efter retning.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Høje priser og flabet personale

De har egentlig et fint udvalg, fx af fisk. Men butikken har en sær kombination af meget høje priser og et ekstremt flabet personale...

9 februari 2025

Hej David.

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for du synes vi har et godt udvalg af fisk.
Vi er kede af at du synes vores priser er for høje, vi gør hvad vi kan for at prismatce med de andre dyrhandler. Hvis du en dag er her ude så tøv ikke med at spøger om prismatc, så ser vi hvad vi kan gøre.

Vi beklage mange gange hvis du har haft en ubehagelig oplevelse af vores personale. Du må meget gerne skrive eller ringe her ud og sige hvem det var og hvad det dejet sig om, så tager vi en fælles snak om det her ude. Så vi er sikre på det ikke sker igen!

Styr på dyr

Styr på dyr, må sige det er langt fra dyrehanderl lever op til sit navn.
Masser af fugle i små bure, som sidder på en pind uden at kan flyve. Syg hamster siddende sammenfoldet og våd i et hjul.
Dyrerne har fortjent et bedre sted.

15 juli 2024

Hej Britta

Tusind tak for din anmeldelse. Vores fugle kan sagtens flyve, men det kunne være super fedt at have dem i store voliere. Det ville dog stresse dem unødvendigt meget, da de så skulle jages rundt med et net flere gange om dagen. Husk det er en dyrehandel, ikke en zoologisk have. Vi hjælper dyrene med at finde nye hjem, dyrehandlen er ikke hvor de skal bo hele livet. Vi har heller ikke en syg hamster, hvis vi har et dyr som begynder at skrænte, så handler vi på det. Det er det mindste vi kan gøre, vi har alle her selv en stor interesse for dyrenes ve og vel. Og dagligt gør vi alt for at de kan komme et bedre og forhåbentligt blivende sted hen. Husk, du er altid velkommen til at tage kontakt til personalet hvis du har spørgsmål.

Rigtig god dag.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Meget svag og syg hamster

I går var et trist besøg hos dyrehandleren. Her sad der en dværghamster, som tydeligt var syg. Bla helt våd i pelsen og sad helt stille. Jeg gjorte personalet obs på det, men de virkede ligeglad. Undskyldningen var bla at den havde løbet i hjulet og var blevet våd. Den skal de da længere ud på landet med
Ikke første gang jeg har oplevet noget med dyrene. De burde ikke have dyr..

14 juli 2024

Hej Pernille

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt du går op i dyrenes ve og vel, det gør vi også. Jeg kan informere dig om at hamsteren ikke længere er våd i pelsen, da den er tørret efter uheldet i hjulet. Ligeglad er vi bestemt ikke, vi har en stor interesse i at vores dyr har det godt. Vi beklager selvfølgelig hvis det har virket sådan, der kan have været travlt da du var forbi. Men hamsteren er stadig sund og rask, det må være det vigtigste.

Ha en god dag. :)

Styr på dyr - Især fisk

Styr på dyr - Især fisk har de styr på og tilbehør til akvarium. Vi købte vores første akvarium for ca. 2-3 mdr. siden og siden har det grebet om sig. 🙈

Vi har købt lidt forskellige steder men vi ender altid i Styr på dyr. De har ret god viden om fisk samt akvarium.

Vi bliver altid mødt af venligt personale. Her vil jeg især gerne nævne “høje” Allan. Du yder altid en god service, selvom der er travlt i butikken.

Der er også hurtigt svar på messenger. Helt fantastisk. I er vores foretrukne dyreforetning, at handle fisk og akvarium + tilbehør i.

2 juli 2024

Hej Marlene

Tusind tak for de rosende ord! Det sætter vi stor pris på. :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Styr på dyr er et fantastisk sted…

Styr på dyr er et fantastisk sted aldrig nogensinde oplevet nogen problemer, og svars altid hurtigt på Facebook os fantastisk sted!!

31 mei 2024

Hej Sebastian

Tusind tak for din feedback, samt dine rosende ord. :)

Syge fisk

Jeg har gentagende gange oplevet at købe syge fisk her. Den sidste oplevelse her var dog en dyr og træls en. Købte nogle red head Tapajos som viste sig at have “tape worms” dette var både ekstrem dyrt i medicin hvorefter at jeg mistede nogle L-maller i processen. Blandt andet en 25cm L114.
Jeg har årrække erfaring både erhvervsmæssigt og privat i hobbyen.
Jeg vil fraråde at købe fisk dette sted og jeg kommer ikke igen efter den her oplevelse.

OPDATERING:

Jeg har efterfølgende haft ringet ud og som forventet blev der ikke gjort noget ved det.

17 februari 2024

Hej Marius

Det er vi kede af at høre, men også meget uforstående, da vi aldrig har hørt fra dig. En anden gang, så giv os lige et kald. Vi har ikke selv haft udfordringer med de nævnte fisk.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Den her anmeldelse er lidt svær at…

Den her anmeldelse er lidt svær at skrive da vi både har gode og dårlige oplevelser i styr på dyr.

Min mor købte en caique som er jorden dejligeste fugl, der har ingen problemer været med den.

Min mand og jeg forelskede os i 2 tusindben som vi købte. Ungerne var helt vilde med dem, og vi søgte rundt på nettet for at finde pasningsvejledninger. Det fungerede godt, indtil den ene døde knap en måned efter vi havde købt dem. Jeg skriver til styr på dyr som mente at de ikke kunne tage ansvar for at den ene døde og forholdte os, at vi havde passet dem forkert. Det skar mig dybt i hjertet, for er der noget vi gør, så er det at passe dyrene så godt som overhovedet muligt. Jeg kører ud til dem med dyret for de skal jo lige tjekke at den er død. Ekspedienten syntes dyret lugter (mærkeligt når det har lagt i en kasse i en uge) og har travlt med at forklare hvor ulækkert det var at ‘rode’ i et dødt dyr.. Hun fortæller mig at den er råden, og det er nok fordi vi ikke har passet den ordentligt. Jeg havde lagt et stykke æble ned til den, hvis nu den ikke var død, så den kunne få noget at æde. Æblet har lagt op af den, som så har givet råd. Jeg kunne ikke få pengene tilbage for dyret (400 kr) med vi kunne slå halv skade… 😵‍💫 jeg finder et nyt tusindben et andet sted, tager ud i deres butik for at hente noget til min mors fugl. Jeg finder et brugt terrarie som jeg gerne vil have med hjem til et nyt dyr vi har købt. Jeg kan lige pludselig ikke få halvdelen af de 400 kr men kun 100 kr for det døde tusindben.

Jeg kan ikke lide jeres måde at behandle gode og loyale kunder, og derfor bliver det også en farvel herfra. Jeg finder andre steder at handle. Og det bur i har min mor på venteliste på, kan i i samme ombæring glemme alt om.

10 februari 2024

Hej Heidi

Tusind tak for din anmeldelse, jeg forstår godt den har været svær at skrive. Vi er også rigtig glade for jer som kunder her i butikken, og i er selvfølgelig stadig mere end velkomne. Vi erstatter som udgangspunkt ikke dyr, som dør i andres varetægt efter 1 måned. Vi valgte at dele halv skade, fordi jeg er sikker på at du har gjort dit bedste, og fordi jeg syntes det var en ærgerlig situation du var endt i.
Jeg gemmer nu alligevel dit nummer i henhold til det papegøje bur, så må du tage beslutningen når vi ringer til dig. Jeg syntes ikke det skal gå ud over din mor, at du har haft et tusindben der er gået bort.
Håber vi ses igen, no hard feelings herfra.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold øje med de fisk der kommer i…

Hold øje med de fisk der kommer i posen!

jeg kom hjem med 3 ud af 7 fisk som var skæve og træls.
har skrevet med Styr på dyr at jeg egentlig forventede mine penge retur for de 3 fisk, så skriver han selvfølgelig bare tilbage at jeg skal komme ind med de 3 fisk igen.
det er selvom jeg skrev til ham at jeg har 3 timers kørsel.
Små 200kr i benzin og 3 timers kørsel for at få 94kr tilbage, i min verden giver det ikke rigtig mening.
Ingen forståelse fra hans side.
så igen, hold øje med hvad de kommer i posen, de kigger åbenbart ikke selv på det de fanger, eller så er de bare ligeglade.

27 oktober 2023

Hej Birger

Jeg tænker det er dig som er Benjamin på facebook??? Du har blokeret os på facebook, så jeg har desværre ikke haft mulighed for at svare dig. Men du kan selvfølgelig godt få dine penge tilbage, min kollega havde ikke set du havde sendt billede til os af de fisk med knæk. Vi vil som udgangspunkt gerne have de produkter tilbage som folk ikke er tilfredse med, i dit tilfælde med billeder er det ikke nødvendig. Husk, vi har selv modtaget de defekte fisk et andet sted fra, hvor vi har en reklamationsret. Du svinger bare forbi butikken en dag ved lejlighed, så får vi styr på det. Du behøver ikke at køre til Aalborg kun for det, du gør det bare en dag du alligevel svinger forbi, der er ikke nogen tidsfrist. ;)

Syge fisk

Over halvdelen af nyindkøbt guppyflok er døde mindre end én uge efter de er kommet hjem. Det på trods af at jeg er en kyndig akvarist med mange års erfaring, hvorfor dette er under al kritik. Køber aldrig fisk herfra igen.

20 september 2023

Hej Joseph

Jeg har snakket med personalet, men ingen har hørt fra nogen med døde guppyer. Er du sikker på det er her du har købt dem? Jeg har været nede og kigge på guppyerne, der ser ikke ud til at være nogle udfordringer her. Du er meget velkommen til at komme forbi med en vandprøve, vi vil meget gerne hjælpe. :)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Komplet uacceptabel opbevaring af rotter

Da jeg ankommer til styr på dyr og vi går ind i området med gnavere og fugle, er det første møder mig, et lille terrarium med 13 ungrotter. Rotterne er fuldkommen flade for energi, hvilket ikke er mærkeligt, da de hverken har mad eller vand. Noget rotter skal have tilgang til i døgnets 24 timer. Blandt andet fordi rotter har et helt særligt stofskifte, så de spiser lidt meget ofte. Ydermere lever de i et bur der er alt for småt ifølge dansk tamrotteforening, og de har ingen muligheder for bevægelse, da buret er indrettet i et plan uden mulighed for at kravle og bevæge som op i niveau.

Jeg håber sandelig at I sørger for at rotterne får mad og vand inden mit næste besøg!

6 september 2023

Hej Anne

Tak for din henvendelse, en anden gang, så tag fat i det personale som er i butikken. De vil rigtig gerne hjælpe, og så kan vi også handle meget hurtigere på de udfordringer der måtte være. Vi er desværre meget udfordret i denne tid, pga. sygdom og elev som er på skole. Så vores ringe bemanding gør at dyrene ikke alle når at blive tilset inden åbning af butikken, men de skal nok nå dertil hurtigst muligt. Vi vil rigtig gerne at vores dyr har det godt, har de ikke det, så er der noget der skal ændres. Jeg har været nede og se på buret, størrelsen er ikke noget problem, 13 ungrotter må gerne dele en halv kvm, de bor her kun meget kortvarigt, da rotter er noget vi sælger dagligt. Vi er godt klar over kravene fra dansk tamrotte forening, og vi anbefaler også altid vores store høje 1 meter bure/voliere når vi vejleder i "kæle-rotter" til vores kunder. Men det er ikke okay de løber tør for vand henover natten, det problem skal vi nok få løst, så det er super fint du lige har gjort os opmærksom på det. Rotterne får selvfølgelig på lige fod med alle vores andre dyr, mad og vand hver dag.
Vores rotter er ikke flade for energi, de er livlige og spring fyldt med energi, og deres maver ser runde og fyldte ud.

Dyrene har INGEN plads

Vi var forbi styr på dyr for anden gang og vi blev igen overrasket over hvor lidt plads dyrene har og nu har jeg simpelthen set nok!
2 deguer i et lille bur der svarer til hvad en dværghamster ville bo i. Deguer elsker at klatre og har brug for et højt bur. Her sad to stakkels deguer, hvor deres eneste klatre mulighed var et lille træhus.
Der var fyldt op med fugle i bure hvor de ikke engang havde muligheden for at flyve, og nogle af dem så syge ud!
2 semi store marsvin med INGEN plads, de kunne kun lige vende rundt. Det er rent ud sagt dyremishandling! De havde et tomt fuglebur hvor der havde været chinchillaer i, og som de fleste ved, så skal chinchillaer også have mulighed for at hoppe og klatre. Ikke engang ÉN chinchilla ville trives i det bur, men her var 2.
Størrelsen på kaninburene var egentlig okay, men de var til gengæld ikke rengjort. Desuden så har de ikke styr på hvilken race af kaniner de har, da der er skiltet med hermelin kaniner, hvor ingen af de tre kaniner var af racen hermelin.
Hvis man ikke har styr på den slags ting, så egner man sig PÅ INGEN MÅDE til at have sådan en butik! Sætter aldrig mine fødder i den biks igen og jeg håber inderligt at den bliver lukket. Kan se på andre anmeldelser at jeg ikke er den eneste der har oplevet det her. Det er klart at folk ender med syge dyr, da dyr lige netop bliver syge af at leve i så klaustrofobisk et klima!
Vil aldrig anbefale denne butik til nogen!

16 februari 2023

Hej Natalie.

Tak for din anmeldelse, jeg kan informere dig om at vores dyr går alle under acceptable forhold, som jævnligt bliver tilset af en dyrelæge. Desuden har vi både dyrepasser og dyrepasser elev til at tage sig af de dyr, som af den ene eller anden grund har brug for ekstra opmærksomhed.
De to deguer du nævner, går i et 100x50x50 glas terrarie, ifølge DHF "Dansk Hamster Forening" så skal en dværghamster kun have 50x40x25. Så de har noget kun mere plads? Vi har dog snakket om at flytte dem over i det gamle chinchilla bur, da vi ikke har nogle chinchillaer pt. Så får de et højt but i stedet, det er også i vores interesse. Deres udstyr bliver ind i mellem gnavet i stykker, vi frisker det op når vi syntes det er ved at være tid.
Fugleburene er på størrelse med dem som fuglene bliver opdrættet i, hos flere af vores danske private opdrættere.
De 2 semi store marsvin, er to voksne hanner. Kunden som indlevere dem kunne af personlige årsager desværre ikke have dem længere, så vi har lovet at vider formidle dem for dem. Men indtil de bliver afhentet, så er 100x50x50 helt fint, der er på ingen måde tale om noget der nærmer sig dyremishandling......
Det tomme fuglebur du nævner, er jo så et tre etagers gnaver bur, netop til deguer, det er nævnt tidligere i teksten. ;) Buret står tomt nu, de chinchillaer som gik der i, er begge solgt, til deres forhåbentligt blivende hjem.
Hvor syntes jeg bare det er dejligt du kan acceptere vores kaningårde, det kan være vi laver noget lignende til vores marsvin. Energi-krisen har deværre bare forsinket vores ombygning. :( Vi fjerner kaninhjørnerne hver dag, det letter rengøringen for os. Så måske de ikke havde fjernet det da du var forbi, det er ren rutine.
Det er fuldstændigt korrekt, at der ikke er flere hermelin kaniner. Men da vi løbende får nogle ind, så piller vi ikke skiltet af, for så at skal lave et nyt magen til igen. Vores kunder ved godt man ikke bare tager en kanin, man finder selvfølgelig en af vores ansatte, og så skal vi jo nok informere om at der ikke er flere hermeliner eller dværgvæddere, men kun mini-lopper.
Så vil vi rigtig gerne vide hvor de her syge fugle er, så vi kan få håndteret problemet. Mig bekendt er alle vores fugle under kontrol, og alle klar til nye hjem. Hvis du mener det modsatte, må du gerne komme forbi lige og vise os det, det er vel også i din interesse de får den fornødne hjælp.
Hvad angår vores anmeldelser på trustpilet, så ligger landet desværre sådan, at alle de tilfredse kunder vi har hver dag, de smiler glad og kommer igen, de laver ikke trustpilot annoncer. Men de heldigvis meget meget få utilfredse kunder vi har, de flyver lige ind på trustpilot. Og så får vi det her lidt skæve billede, desværre. Håber du fik svar Natalie, og har du flere indvendinger, så ret henvendelse til os der står i butikken. Det kunne jo være du havde nogle gode ideer, eller holdninger som vi kunne bruge når vi nu laver vores nye fugle rum og smådyrs rum. ;)