Complimenten aan de klantenservice van dit bedrijf. Ze reageren snel en denken mee en hebben snel een probleem opgelost dat eigenlijk meer bij de externe bezorgdienst lag! En de supplementen werk... Toon meer
Supersmart doet het gewoon al jaren goed. Grote keuze van kwalitatief hoogstaande producten en een snelle levering. Wat wil je nog meer? Sommige producten verdwijnen soms helaas uit het assortiment.
1449, LUXEMBOURG VILLE, Luxemburg
Bijna 4 maanden geleden heb ik 2 probiotica kuren bij Supersmart aangeschaft. 120 dagen om weer een goede flora te krijgen. De afgelopen jaren heb ik verschillende uitgeprobeerd, van verschillende A- merken, daar had ik niet echt een goed resultaat van, waardoor ik snel weer aan een andere kuur moest gaan. Dit merk is echt fantastisch. Ik hoef nu nog 10 dagen te slikken en ik merk aan alles dat mijn buik goed is. Niet meer een opgeblazen gevoel, geen krampen en geen vieze stank meer.

Antwoord van SuperSmart
Een geweldige en vooral snelle correcte service!!

Antwoord van SuperSmart
Vele jaren een fervente suppletiegebruiker en algemeen heel tevreden over de producten.
Minpuntje: EFSA patches of goedkeuringen ontbreken echter. Certificaten en laboresultaten zijn wel meestal voorgelegd.
Gr. Patrick Hunaerts

Antwoord van SuperSmart
Ik ben zeer tevreden van adrenal complex. Ik probeer nu ook Tendo Fix en Silyplus. De levering is steeds snel en op tijd.

Antwoord van SuperSmart
Goed kwalitatief product zonder toevoeging. Dus veilig voor je lichaam

Antwoord van SuperSmart
En de supplementen werken ook goed.

Antwoord van SuperSmart
Goede info op de verpakking. Sobere verpakking zonder veel poespas. Ik denk dat de producten qua kwaliteit te vertrouwen zijn.

Antwoord van SuperSmart
Snelle afwikkeling tijdens de kerst. 23-12 ‘s avonds besteld, 27-12 bezorgd. Prima!
Ik heb mijn pakketje gekregen, heb open gemaakt en zag een bon met retour label van een andere persoon en items van die persoon erin. Ik heb contact opgenomen met SuperSmart hen hun antwoord was dat die items zijn niet van SuperSmart. Na lang zoeken bleek dat SuperSmart heeft een distributie center in Nederland die ook voor andere verkopers werkt en dus mensen die daar werken hebben de bestelling van een andere persoon/ andere verkoper naar mij gestuurd en zeker mijn bestelling naar hem gestuurd. SuperSmart heeft uiteindelijk toegegeven dat het de fout was van de distributie center. Na een paar dagen heb ik nog een bestelling geplaatst en tot mijn verbazing was de doos open en was duidelijk dat de doos niet goed dicht was gelijmd door dezelfde distributie center, gelukkig waren de twee supplementen nog in. Ik vind dat SuperSmart gebruik maakt van een onprofessionele en slordige distributeur.

Antwoord van SuperSmart
Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan. Een werkelijk betrouwbare benadering van de klant en zijn behoeften. Ik zal zeker opnieuw bestellen. Professionaliteit! 💯🙏🏻😌🌻
Goede producten. Maar soms is de levertijd wat langer. Dat is jammer want ik blijf zeker de producten gebruiken. Wat ik ook heel fijn vind is de beschrijving die bij elk product staat. In Nederland mag dat niet meer. Maar is Nederland is ook geen vrij land alles wordt aan banden Gelegd. Gelukkig in luxemburg waar het product vandaan komt nog niet.