Superfint bemötande efter jag gjort beställning och glömt fylla i rabattkod så fixades det super snabbt och enkelt så jag kunde erhålla min rabattkod ändå. Tack snälla för det/ Linda
Bedrijf heeft geantwoord
Alltså verkligen jätte fint jobbat av henne, hon bemöte mig så professionellt och hjälpte mig genom mitt problem steg för steg. Jätte tydlig och gav flera exempel på hur vi skulle lösa de.
Bedrijf heeft geantwoord
Först och främst gick beställningen enkelt att göra och leveransen kom snabbt på utsatt tid. Dock hade det hänt en grej med studentplakatet under transport så jag kontaktade deras kundtjänst. Där fi... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fick snabbt svar då jag skickade ett mail för misstänkte att ordern kommit bort då det hade gått mer än 1 vecka. Fakturan låg på klarna men ingen order fanns. Kajsa som jag haft kontakt med var väldig... Toon meer
Välkommen till Sveastudent.se – din partner för ett oförglömligt studentfirande! Vi på Sveastudent.se brinner för att göra din studentdag så speciell som möjligt. Därför erbjuder marknadens största utbud av studentskyltar och personligt designade studentplakat som hjälper dig att fira stort! Vi har allt du behöver för att sätta guldkant på studenten. Sveastudent.se - Sveriges ledande studentexperter
Terminalvägen 8, 24642, Löddeköpinge, Zweden
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Snabb återkoppling och mycket hjälpsam personal för att allt ska bli bra inför studenten.

Antwoord van Sveastudent
Snabb kontakt och mycket fint och proffsigt bemötande av Anna. Inväntar nu leveransen och hoppas och tror att det blir bra.

Antwoord van Sveastudent
Anna på kundservice visade ett fantastiskt engagemang och bra service i samband med min beställning av studentplakat.
Det är så kundservice ska fungera, toppen.

Antwoord van Sveastudent
Att Anna förstod min stress, tack för ditt vänliga hjärta!

Antwoord van Sveastudent
Fick en fantastiskt fin service av Anna. Lätta att göra beställningen och snabb återkoppling

Antwoord van Sveastudent
Så bra service och bemötande då det blev fel på min skylt !

Antwoord van Sveastudent
Jag hade av misstag gått in på en annan sida än jag tänkte, för att beställa studentplakat och därför fungerade inte rabattkoden.
Anna på Svea Student ordnade så att jag fick en rabatt av dem, fast det var mitt misstag ☺️

Antwoord van Sveastudent
Jättefin hjälp från början till slut. Trevligt, vänligt och professionellt bemötande.
Vi är så nöjda!

Antwoord van Sveastudent
Jättefint plakat jag fick hem och superkvalitet ✨✨✨✨✨

Antwoord van Sveastudent
Mycket Fin kvalitet på plakatet! Snabb och proffsig hjälp från deras kundtjänst.

Antwoord van Sveastudent
Riktigt bra kvalitet på skylten. Stod emot regn och vind. Bra bildkvalitet. Supersnabb leverans, beställde på söndagen och hämtade upp på tisdagen.
Köpte dessutom girlanger och även dessa motstod störtskuren.

Antwoord van Sveastudent
Super bra support när jag missade att fylla i namn på studenten… Jag rekommenderar alla att beställa! Snabb leverans och betalning via klarna.

Antwoord van Sveastudent
Snabb, tydlig och trevlig respons.
Leveransen dröjde något, men det löste Annie effektivt. Tack! 🙏🏻

Antwoord van Sveastudent
Blev lite försenad med min beställning, men tack personalen som var snabba på att svara och skicka min plakat 😍 bästa ni🙏🏻💓

Antwoord van Sveastudent
Super dålig kvalité på studentplakatet. Blåste och gick nästan sönder av lite lätt vind. Skulle inte rekommendera.

Antwoord van Sveastudent
Lees meer over geverifieerde reviews.