For mit velkommende , har jeg faktisk ikke noget at klage over .Haft Sygeforsikring Danmark i snart ( 100 ) år jaaaa ok overdriver lidt. Igår besøgte jeg deres afd. i København for første gang og b... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fungere perfekt. Kører af sig selv, man skal lige huske at oplyse på apoteket at man er medlem hvis det er et nyt apotek og ellers er de flinke til selv at spørge når man handler et nyt sted. Jeg brug... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Sygeforsikringen Danmark er en fantastisk opfindelse. Har været medlem fra første dag. I begyndelsen af gruppe 5 hvor vi ikke fik meget tilbage(man er normalt ikke så meget syg fra 18-60) Men som å... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Sidste uge kontaktede jer kundeservice 2 gange, da der ikke var registret indberetning fra apotek. Hver gang blev jeg oplyst at det var apotekets fejl. Så i denne uge får jeg besked fra apoteketet at... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
På sygeforsikring.dk kan du melde dig ind i ”danmark”. Du kan også se alle tilskudstakster og kontingenter for de forskellige grupper. Er du medlem kan du se Egne medlemsoplysninger, bestille en udbetaling eller foretage ændringer i dit medlemskab.
Palægade 5, 1261, København K, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 85% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Sygeforsikring
Jeg har egentlig altid været glad og tilfreds for at være medlem, men er stærkt utilfreds på vegne af min søn (over 18 år).
Min søn har et basis abonnement (hvilende).
Han skal vaccineres og jeg minder ham om, at han kan få tilskud, hvis han ændrer grp.
Jeg kontakter kundeservice for at være helt sikker.
Han ændrer til grp 5 d. 4.april og får kvittering på at han har lavet ændring til grp 5 og at pris stiger for abonnement.
8. april får han de første vaccinationer og faktura osv sendes direkte til Sygeforsikring DK.
24. april modtages der ikke refusion og når vi kontakter kundeservice får vi besked om, at han ikke har ændret grp trods kvittering på grp.skift…
Jeg spørger også ind til, hvad der så sker med faktura på vaccination og får svaret: Ingenting udover at bilaget “smides ud” og vi giver heller ikke besked til forsikringstager om, at der evt er sket en fejl…!
Hvad gør vi så nu?
Han har en autogeneret bekræftelse på, at han skiftede til grp 5 d. 4.april og alligevel påstår i, at han ikke er i grp 5 og derfor ikke kan få refusion.
Hvad er det lige, at jeg ikke forstår og hvordan kommer vi videre?
Opfølgning 13.05.2025:
Det tog jer 14 dage at reagere/svare på min anmeldelse her på Trustpllot
Og sikke da et fantastisk svar -or not!
DLVS indberetter direkte til jer og man får selvfølgelig også en faktura på mail, hvilket er meget praktisk, da i iflg kundeservice smider fakturaer ud, hvis der ikke er et match med forsikringsgrp.
Fortæl mig om love og regler vedr GDPR osv - hvad med at skrive, at der må være sket en fejl?
Ret skal også være ret;
Tak til den kundeservicemedarbejder, som faktisk vejledte og hjalp os videre :-)
Efter ca 4 dage fik vi besked om, at der var sket en fejl og at grp blev skiftet d. 4.april og at vaccinationer givet d. 8.april var tilskudsberettigede og refusion vil ske i maj.
Men vores tillid til Sygeforsikringen Danmark ligger pt på et lavpunkt

Antwoord van Sygeforsikring
jeg kan egentlig ikke forklare hvorfor jeg er utilfreds med Danmark, fordi kundeservice er så forvirrende og hver gang jeg kontakter dem har der været noget galt med deres IT, jeg kan på min police se jeg er medlem selvom de har udmeldt mig på grund af et handicap de ikke vidste jeg havde da jeg meldte mig ind, men alligevel kan jeg se jeg er i gruppe 5 på min police, selvom jeg for 3 måneder siden kontaktede dem, De sagde det var en IT fejl, men idag står jeg der stadigvæk som medlem, til gengæld kan jeg ikke finde min datters police, og de kontingenter jeg betaler kan jeg ikke se hvem tilhører, så jeg aner ikke hvilke policer jeg betaler til, og om jeg får tilskuddet som min familie er berettiget til, det er virkelig noget rod og jeg ved ikke hvad der foregår.

Antwoord van Sygeforsikring
I tidernes morgen blev jeg meldt ud fordi I ikke sendte en regning og nu står jeg i gruppe s og min datter kan kun blive medlem hvis jeg også står der så det måtte jeg , hun er i gruppe 5 jeg valgte at få en ekstra forsikring på men 3 mdr efter melder i det ikke kan lade sig gøre , og nu hun fylder 16 kan du fri få en og lige nu står hun under mig super fedt , men jeg har ikke brug for min men skal ha den ellers får hun ikke en , det lyder jo absurd , måske i skulle hjælpe folk der ligger ned så alle kan komme i gruppe 5 som det mindste og ikke træde på folk på den måde

Antwoord van Sygeforsikring
Jeg undrede mig over at jeg kun fik tilskud til et par briller hos Louis Nielsen, når jeg købte to til kr. 4.895. Jeg foreslog derfor til generalforsamlingen i Danmark, at der skulle gives 30% tilskud uanset udgangspunkt. Forslaget blev forkastet i januar 2025, fordi lokalafdelingen i kreds København oplyser, at jeg skal have for 2 briller, når jeg får 2 fakturaer. Jeg ringer til Danmarks kundeservice som bekræfter, at jeg skal have tilskud til 2 briller. Jeg anmoder også om kontaktpersoner og referat fra mødet i lokalafdeling København. Jeg ringer til en medarbejder i kundeservice der lover at tage sig af sagen, 2 måneder efter har jeg intet hørt. Jeg ringer igen, taler med ny medarbejder, der skal have et par dage til at svare, en måned senere har jeg intet hørt. Jeg skriver så en klage, som behandles af Compliance, der svarer, men uden at behandle manglende tilbagemeldinger, uden at give kontaktoplysninger på lokalafdelingen København og uden at sende referat, ringere besvarelse skal man lede længe efter. Det er ærgerligt at jeg ikke kan give 0 stjerner.

Antwoord van Sygeforsikring
Efter at have været tilfreds medlem i 35 år, trofast betalt hver en krone til tiden, og iøvrigt altid talt godt om "Danmark", må jeg desværre nu erkende at jeg er blevet rigtig utilfreds med deres måde at behandle fejl på.
Jeg er dybt frustreret over at de først returnere en del penge, og jeg ringer og gør opmærksom på at pengene ikke er mine...for derefter, et HALVT ÅR senere finder de så ud af de vil have pengene igen!!! Hvad er det for en måde at straffe et ærligt og reelt medlem på?
Det er tvivlsomt og utydeligt hvad der foregår, og fejlen bliver selvfølgelig placeret på deres it systemer 🙈🙈
Jeg kan på ingen måde være mere utilfreds med hvordan de tackler sagen, og er totalt uforstående overfor hvordan jeg kan være den der skal bøde for deres fejl...
Er i stor overvejelse omkring videre medlemsskab - for hvad bliver det næste der bliver trukket ned over hovedet på os medlemmer?

Antwoord van Sygeforsikring
Jeg har egentlig været glad for at være medlem i ufatteligt mange år, men hold nu op det er blevet en helt anden historie.
Nu har jeg gentagne gange siden årsskiftet oplevet virkelig ubehagelig kundeservice, SÅ flabet og de taler enormt nedsættende til en. Der er endda blevet lavet grin med mig i telefonen! De har indrømmet, at deres system har haft fejl og været elendigt, og der derfor er blevet opkrævet for meget, men de vil på trods af dette på ingen måde tilbagebetale mig det, som de er klar over uretmæssigt er opkrævet. Derudover har jeg fremsendt dokumentation for en behandling med faktura osv., som skal udløse et tilskud. Det skriver de så tilbage på, at de ikke gider betale, hvis ikke behandleren sender det ind. Men behandleren kan ikke gøre det bagudrettet og I har selv en funktion til at man kan indsende, og har endda medsendt fuld dokumentation! I er SÅ usle, ærlig talt. Usmagelig forretning I har gang i, og jeg vil da med så grim en behandling og jeres snyd og bedrag, se mig om efter et andet sted!

Antwoord van Sygeforsikring
I become a member and over the period i was thinking i am covered so i used that coverage to use various services.
They covered it and after 1-2 years they said that i have to provide my health journal which they also couldn’t take and i had to do all the work
Anyway the experience is wasted time and money if you pay them make sure you have no demand otherwise you will be kicked out and here we don’t talk about huge amount but imagine if the case was bigger
Lack of customer service is the bonus
Never gonna be a member of this again in my life

Antwoord van Sygeforsikring
I starten af december bliver min yngste datter flyttet over på sin egen police til egen betaling. Hun bliver opkrævet for et kvartal og betaler. Men samtidig bliver vi opkrævet for et år, og jeg får at vide, at det er lettest, hvis jeg bare betaler, fordi betalingen er vanskelig at standse på dette tidspunkt.
Nu halvanden måned senere med opkald hver uge til deres kundeservice for at få penge retur, er det stadig ikke lykkes at få pengene tilbage. Hver uge "kommer pengene på fredag" bliver der lovet og det er løgn fra ende til anden.
Jeg har 1200,- i klemme, og ingen kan svare på, hvornår jeg kan forvente at få dem tilbage, og selvom alle kundeservice medarbejdere siger, at sagen ligger i bogholderiet, så jeg kan jeg ikke blive stillet om for at få en forklaring fra de personer, som sidder med sagen.
Det er SÅ useriøst og en uacceptabel måde at behandle sine kunder på.

Antwoord van Sygeforsikring
anmeldelse rettet mod Sygeforsikring Danmark kundesupport. Jeg ringede angående et spørgsmål og fik den mest flabbede person i røget. Vedkommende var total negativ og på grænsen til at være ubehagelig.

14.02.2025 Opdatering 2, efter svar fra Selskabet:
Det er en gammel sandhed at folk der har en dårlig sag, altid taler udenom og prøver at spore ind på et andet emne. Selskabet DK prøver nok engang på en sludder for en sladder, og forholder sig overhovedet ikke til deres direkte misinformerende medarbejders fejl, der har kostet mig kr. 1.100 - havde jeg som planlagt købt to par briller, ville det have kostet mig kr. 2.200, at de driver deres forretning på en måde Låsby Svendsen ikke kunne have gjort bedre (læs: Værre), efter min absolutte mening.
13.02.2025 Opdatering efterfølgende svar fra Selskabet:
Sikke dog et omgang friseret standard ikke svar pladder for fuld skrue - hvad I alverden har antallet af medlemmer med Ordentlighed og korrekte svar at gøre.
Det er endog meget tydeligt at hvem end der besvarer, blot har hevet en standard omgang "ak, ak nu har vi igen en kunde i vores butik der ikke er tilfreds, men vi tager et svar fra "åårrhh de besværlige kunder, men vi skal jo svare et eller andet, og så er det forhåbentlig det" skuffen".
I er endog meget velkomne til at besvare her - jeg er helt med på gdpr reglerne, og giver hermed min tilladelse til at I må svare, inkl. omkring mine data, selvom jeg ikke kan se andet, end at I jo også her bare dækker jer ind og prøver at lukke ned for alt hvad der kan måtte være at kritik, så uordentligheden fortsætter I på glimrende vis.
*********************
Uordentligt selskab - for nogle uger siden ringer jeg til selskabet (ikke foreningen, men selskabet vælger jeg at kalde det, da de åbenbart har glemt deres rødder, og driver det som en sidegade virksomhed i 2025).
Jeg spørger medarbejderen omkring tilskud til briller, da jeg skal have skærmbriller, og måske et par almindelige briller. Han oplyser at da jeg er i den gruppe jeg er, rent faktisk kan købe 2 sæt briller om året og få tilskud på kr. 1.500,- til hvert køb = I alt kr. 3.000,-. Han oplyser INTET andet.
Jeg køber briller, og idag, et par uger efter købet vil jeg chekke om der er kr. 1.500,- på vej fra Selskabet Danmark. Der var så kr. 400,- på vej (som de iøvrigt ikke kunne udbetale grundet tekniske problemer..). Jeg ringer og påpeger fejlen i beløbsstørrelsen der er på vej til mig. Medarbejderen chekker og siger at de kr. 400,- er det korrekte beløb...
Det viser sig, at det der er virkeligheden, fremfor den fine salgstale den mandlige medarbejder afholdte omkring kr. 1.500,- per brille er, at det ENTEN er 30% af brillens pris men MAKSIMALT kr. 1.500,- Dertil kommer at der skal være tale om flerstyrkeglas.
Jeg ringede netop til Danmark for at blive 100% opdateret inden jeg købte nye briller - rent tilfældigt at jeg kun købte et 1 par briller og ikke 2, da jeg jo så ville mangle op imod kr. 2.000,- fra det der engang var en ordentlig virksomhed/forening.
Jeg har gennem mange, mange år betalt kr. 4.000,- om året til det foretagende - det bliver der ændret på.

Antwoord van Sygeforsikring
Jeg er glad for mit medlemskab hos Danmark. Har jeg haft spørgsmål har jeg altid fået kompetent og venlig rådgivning.

Antwoord van Sygeforsikring
I skal lære Jeres personale, at hvis en kunde siger at hun ikke har betalt januar kvartal, via sin normale Pbs. Så skal I tro på kunden.
Tror jeg har skrevet og ringet omkring 5 -6 gange. Er blevet henvist til banken som skal ???? (De har svaret at de ikke er herre over Jeres opkrævninger)
Blevet ironisk spurgt, om jeg vil klage over at jeg mangler at betale
Det eneste I gør (personalet ved tlf) er at kigge på en restanceliste, og der står man jo ikke, når der ikke er lavet opkrævning (er det svært?). Og så er man gået ufattelig meget op i, at de ikke må kigge på min datter - om vi er blandet sammen. MEN DET MÅ I GODT - hvis det kan løse JERES problem - at I ikke har fået jeres penge. I må bare ikke fortælle mig om andet end at problemet er løst.
Langt om længe lykkes det at få en medarbejder der hurtigt ser noget er galt.
Ja. Der er et problem når man skiller sit barn ud på særskilt police (jeg var jo bange for at HUN havde betalt min, nu JEG jo blir ved at få at vide jeg intet skylder)
I har en IT fejl med dannelse af min regning - efter udskillelse af min datter.
Det er for dårligt
Hvad var der sket hvis jeg ikke havde total styr på min økonomi. Er blevet trukket siden 1981 så må vel regne med at alt er ok.
Bål og brand var det vel blevet til
Det vil jeg faktisk gerne have svar på
Ud over en undskyldning
Dato for oplevelse 9.1 og 10.1 og mange flere

Antwoord van Sygeforsikring
Har fået afslag på gruppeskifte, da jeg skal have lavet ultralydsscanning af fedtknude. Ingen yderligere begrundelse om hvorfor dette udløser et afslag.

Antwoord van Sygeforsikring
Kontakter Sygeforsikringen i september 24, fordi min datter skal overgå til egen police fra januar 25. Det ordner den medarbejder jeg talte med. Så ikke. Da jeg så får opkrævningen i december, da er vi begge på. Efter rådgivning fra medarbejderen jeg taler med i december vil det være smartest og lettest for dem at jeg blot betaler og min datter og jeg ordner det internt i år. !!!! Det er så mildest talt rådden rådgivning. Jeg betaler for os begge, og min datter får nu også en opkrævning. Jeg kontakter Sygeforskringen, - svaret er at det var en uhensigtsmæssig rådgivning i december. Det må man sige. Simpelthen ringe.
Sygeforsikringen danmark ønsker ikke at sagsbehandle på trustpilotplatformen. Det var heller ikke et ønske om at blive sagsbehandlet. Det var en konstatering af sygesikring danmarks ringe sagsbehandling. Og lige en tilføjelse. Min datter er så blevet trukket for betaling 2 gange. Hvor er det ringe.

Antwoord van Sygeforsikring
Ringer til Sygeforsikringen den 23. december, som er en hverdag. Bliver mødt af en telefonsvarer som siger der er lukket mellem jul og nytår- hvorefter forbindelsen bliver afbrudt. Starter julen ikke den 24. december?

Antwoord van Sygeforsikring
Jeg har altid været rigtigt glade for Sygeforsikringen, som jeg har været medlem af siden jeg blev 18. Har skiftet lidt mellem grupperne fra år til år, når jeg har haft behov. Og det var også et godt sted at arbejde med gode kolleger, da jeg var med til at lave de nye IT-systemer, hvor jeg oplevede en ret stor grundighed og ordentlighed over for kunderne, selvom anmeldelserne her på Trustpilot måske ikke reflekterer dette. Med knap halvdelen af Danmarks befolkning som medlemmer, er det svært at stille alle tilfredse.

Antwoord van Sygeforsikring
Min 6 uger gamle datter er blevet afvist som medlem, fordi hun har fået udleveret en enkelt flaske medicin til at behandle svamp.
Og man afvises åbenbart også, hvis blot man mistænker en diagnose.
Jeg ved snart ikke om jeg skal grine eller græde.

Antwoord van Sygeforsikring
Hold jer væk! Vanvittigt man skal være meld ind 1 hel år! Det er jo Danmark vi bor i og ikke en diktatur!

Antwoord van Sygeforsikring
Har købt briller hos Synoptik. Sygesikring Danmark har fået tilsendt alle bilag. Dvs. købskvittering (betaling), bon med dato for udlevering, samt Synoptik indberetning. Trods alt dette, prøver Sygesikring Danmark tilsyneladende at "spænde ben" for udbetaling af mit tilskud med nye krav, som er fuldstændig uberettigede. Opdatering d.29.11.2024: Har nu modtaget mit tilskud fra Sygesikring Danmark.