Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Akta er VÄLDIGT noga för detta blufföretaget, precis som någon mer skriver här så kommer det en faktura på nästan 2000kr som ingen sagt något om, det efter att man sagt upp prenumerationen. Och som... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det fungerar väldigt bra! Efter en tids sjukdom och skador så tänkte jag att jag testar T8 för att se om man kan få tillbaka ”trumpinnen” och det fungerar verkligen. Efter all smärtstillande efter... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Totalt värdelöst blufföretag

Totalt värdelöst blufföretag, precis som många andra så dök det upp en försändelse med fyra månaders förbrukning som jag absolut inte beställt, men ok, borde läst villkoren bättre, men Undvik för allt i världen detta blufföretag, puh…..

7 mei 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Står inget om att det kommer räkning…

Står inget om att det kommer räkning för 4 månader på en gång, står inget i det finstilta om det, bara att det skulle kosta 499 Kr/månad, inget om att det kom för 4 månader samtidigt, akta er för detta företag

29 oktober 2024

Hej Eivon,

Med tanke på det pris du nämner här stämmer det inte överens med våra priser, det högsta månadspriset hos oss är 299 kr.

Beroende på vilken produkt du använder men om du fick för fyra månader, så får du först ett provpaket på två månader och därefter får du ordinarie leveranser som innehåller 4 månader åt gången för 174 kr till 199 kr per månaden men kommer då som en klubbsumma.

Om denna information missats förstår jag dig, men all information står på beställnings sidan och i order bekräftelsen.

Du får gärna kontakta oss på vår kundtjänst så kan vi kolla över ditt ärende.
Du kan nå oss på tlf: 018-800 8383
Mån-fre 09:30 - 16:00

Allt gott

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Akta er VÄLDIGT noga för detta…

Och som flera skriver ingen verkan alls, jag hade hoppats bli lite piggare mm, men absolut ingenting hände mer än att man köpt en helt värdelös produkt.
Jag kommer att gå vidare med detta till alla möjliga instanser. ETT RIKTIGT BLUFF FÖRETAG.

27 september 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag har beställt precis nu

Jag har beställt precis nu,
Men jag vill inte varan. Jag har skickat ett mejl och skrev att jag har ångrat mig, vad kommer att hända?
Ska de skicka ändå?

16 augustus 2024

UPPMÄRKSAMHET…

De skriver att du kan prova produkten för 99 PLN, men när du köper får du automatiskt ett abonnemang för 2 000 PLN som du inte känner till. För det första är produkten helt ineffektiv. För det andra är detta rent bedrägeri. UPPMÄRKSAMHET! UPPMÄRKSAMHET! UPPMÄRKSAMHET!!

1 februari 2024

Disappointment

Used the T8 TestoBalance immediately upon receipt and followed dosage recommendations, but after two weeks I had no result at all, so I increased the dosage, only to experience stomach problems, Returned to recommended dosage with non improvement in performance. Thinking my libido was the problem, I tried another similar product, which I will not identify and was greatly relieved to enjoy immediate results.

2 februari 2024

Hi!

Sorry to hear that you are not satisfied with our product. Since this is a natural supplement, we recommend that you take it for at least 4-6 months before you can notice the effect. It is also important to follow the recommended dose.

Great that you have found another product that suits you better. Have a nice day!

Glöm det!!!

Köpte ett "prova på" utan att läsa det finstilta. Ska nu knapra någonting för drygt 700 SEK som inte har gett någonting hittills efter provperioden.

Lägg pengarna på riktig mat istället. INTE på sån här bluffverksamhet

25 september 2023

Antwoord van T-8

Hej och tack för din feedback!

Som det står med vid beställning så säljer vi våra kosttillskott med abonnemangslösning. Detta står även med på orderbekräftelsen som man mottar efter beställningen, och datum för nästa leverans framgår på fakturorna.

Eftersom detta är naturliga kosttillskott så rekommenderar vi att man tar sitt kosttillskott varje dag i minst 4-6 månader innan man kan märka av effekt. Vissa märker effekt efter bara några veckor, medans för andra kan det ta några månader.

Noll effekt

Noll effekt. De säger effekt efter en månad. Efter 2-3 månader, nada. Rekommenderas ej.

27 september 2023

Hej och tack för din recension!

Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med vårat tillskott. Eftersom det är ett kosttillskott så rekommenderar vi att man tar tillskottet varje dag i minst 4-6 månader, för vissa kunder har de märkt effekt efter bara några veckor medans för vissa har det tagit några månader.

Önskar dig en fin dag!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hög Levervärden efter användande T8 för…

Hög Levervärden efter användande T8 för en månad på blodproven och läkaren sa slutat med den.

29 augustus 2023

Hej och tack för din recension!

Vad tråkigt att höra att T8 inte fungerade så bra för dig. Vi rekommenderar alltid att man rådgör med sin läkare innan man börjar med något av våra kosttillskott. Hoppas du hittar något som fungerar bättre för dig 🤗

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har använt detta under en längre tid

Har använt detta under en längre tid. Inte märkt någon som helst skillnad. Dom tar fullt betalt efter att du sagt upp abonnemanget för en full period (fyra månader) om du inte lyckas säga upp inom rätt tid. Störigt o meningslösa pengar. Jag rekommenderar inte detta nånstans. Spara pengarna o kolla på andra alternativ /Lars

29 augustus 2023

Hej och tack för din recension!

Vad tråkigt att höra att du inte märkt av effekt av T8. Eftersom detta är ett naturligt kosttillskott så rekommenderar vi att man tar rekommenderad dos (2 tabletter) varje dag i minst 4-6 månader.

Som det står med vid beställning så har vi våra kosttillskott på abonnemang, om man inte vill ha fler leveranser från oss så behöver man ge oss besked senast 30 dagar innan nästa planerade leverans.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Falsk produkt beställ inte av dom för ditt bästa

Dom har skickat igen fyra paket som dom vill att jag ska betala för är det här seriöst jag har inte beställt eller nånting av T8 jag vill bli av med det här DET ÄR OLAGLIGT att skicka hem paket till någon som inte har beställt och kräver nästan ett tusen kroner två gånger i rad

20 juli 2023

Hei!
Vennligst kontakt oss på kundeservice, så vi kan hjelpe deg med saken. Du finner kontaktinfo til kundeservice her: https://www.vitamail.se/kontakta-oss/

Hører fra deg :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den ökar både sex lusten och…

Den ökar både sex lusten och uppträdanden under kontrollerade former och rimliga begränsningar, jämnt under dygnet. Inga överdrivna tillfälliga erektion utan mer som en kombination och kompletterande när det är rätt tid, rätt tillfälle, rätt stämning och rätt person. Jag är 50+ men mitt sexliv ser ut som om jag är 30+. Däremot när det gäller mer muskel tillväxt eller fysisk ork har jag inte märkt något förändring vilket bryr jag mig inte heller om utan jag är väldigt nöjd med mitt sexliv och det räcker för att ge fem utav fem. Resultatet på tabletterna såg jag först efter 3-4 veckor.....

17 juli 2023

Vad roligt att höra att du är nöjd med T8 😍

Ha en fin dag och trevlig sommar!

Det fungerar väldigt bra

Det fungerar väldigt bra!

Efter en tids sjukdom och skador så tänkte jag att jag testar T8 för att se om man kan få tillbaka ”trumpinnen” och det fungerar verkligen. Efter all smärtstillande efter en pisksnärtskada så fungerade inte grejen optimalt, så jag provade T8 och det gjorde susen och i dagens läge så är jag helt fri från smärtstillande!

1 juni 2023

Antwoord van T-8

Hej och tack för din fina recension!

Vad härligt att höra att du är nöjd med T8, och att du mår bättre nu. Det uppskattar vi verkligen att höra 😊

Ha en fin dag! 🤗

T8 bra kosttillskott för män

T8 bra kosttillskott för män
Precis lagom boost för mig
Jag är 50 !!! Toppen!

2 april 2023

Hej och tack för din recension!

Vad roligt att höra att du är nöjd med T8 🤗 Ha en fin dag!

Jätte njöd

Produkten fungerar med mig jättebra! Super nöjd 😄

6 februari 2023

Antwoord van T-8

Hej Syedur, tack för din feedback!

Det gör oss väldigt glada att höra att du är supernöjd med T8.

Vi önskar dig en fortsatt fin dag :D

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kan erkänna man kände mer styrka /ork…

Kan erkänna man kände mer styrka /ork på gymmet. Men dessvärre har jag märkt av yrsel/svimnings symtom som jag aldrig haft innan. Droppen blev igår då jag ringde 1177 och de I sin tur skickade en ambulans till mig. Värdena var bra med ekg etc MEN ett ögat blodtryck hade jag. Visade vad jag tog och de kunde konstatera att de jag kände och hade beskrivning för kunde komma av dessa tabletter. Så dessvärre måste jag sluta ta dem, för jag vill ej känna denna yrsel och seghet längre. 2 plus för den gav mer power på gymmet iaf.
Jag rekommenderar inte denna produkt.

24 september 2022

Antwoord van T-8

Tack för din recension. Tråkigt att höra att produkten inte fungerade för dig. T8 innehåller endast naturliga ingredienser, och det finns inga kända biverkningar. Det låter som om något annat hände dig när du tog T8. Men skönt att höra att du tog det på allvar. Välkommen tillbaka vid ett senare tillfälle!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.