TOP club. Product is verstuurd naar mijn zoon in Nederland omdat niet op postbus in Tenerife gestuurd kan worden. Ook de verrekenbare korting is 1 week later ook betaald aan mij. Eind decembe... Toon meer

Goede ondersteuning bij het kiezen van de cursus. De interactieve cursus Russisch is goed opgebouwd. Voor verschillende doeleinden in te stellen zoals vakantie, zakelijk, in Rusland wonen ed. De uitsp... Toon meer

Al vaker producten besteld, en altijd naar volle tevredenheid. Mooie producten, goede prijzen, en meestal snel geleverd. Pasgeleden een translator besteld, na goed vergelijken mijn keuze gemaakt. H... Toon meer

1. Onderwijs en training

Talendomein is een actief bedrijf, en sinds 2000 hét grootste verkooppunt in Nederland en België voor Vertaalcomputers, Vertaaloortjes, Draagbare Vertalers, Vasco Translators, Zelfstudie- en Online taalcursussen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij specialist op het gebied van talen leren en vertalen via allerlei media, waarmee wij een zeer gevarieerd en toegankelijk assortiment aanbieden binnen elk segment. Wij zijn distributeur voor o.a Vasco, Eurotalk, uTalk, Assimil, Pocketalk, Timekettle, ECV en Prisma en leveren aan particulieren en bedrijven. Wij bieden tevens een snelle en betrouwbare offerteservice voor onze zakelijke klanten. Producten kunnen besteld worden met een 24-Uurs bezorging, of afhaalmogelijkheid (op afspraak) bij ons vestigingsadres.

4,6

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Uitstekende service

Uitstekende service! Ondanks een kleine onduidelijkheid in het begin is dit zeer snel en professioneel opgepakt. Alles is keurig en volledig terugbetaald. Complimenten voor de klantvriendelijkheid en de nette afhandeling!

17 april 2026

Kundig en vriendelijk, aanrader

Kundig en vriendelijk, aanrader. Super geholpen door Talendomein, deze mensen hebben verstand en ervaring met de producten. Zeer vriendelijk en rustig de tijd om vragen te beantwoorden. Ik mocht producten uitproberen en uiteindelijk is de keuze op de Fluentalk t1 vertaalcomputer uitgekomen.
Mooi en compact apparaat. Schappelijke prijs. Werkt perfect! Goede vertalingen en handige functies. Gekozen voor gebruik op mijn werk in de zorg, en het plan is om het mee te nemen op vakantie.
Erg tevreden met de aankoop!

4 maart 2026

Uitstekende advisering, snelle levering

Uitstekende advisering, snelle levering. Groot assortiment, zeer snelle bezorging en duidelijke communicatie. Het gemak waarmee ik überhaupt iets kan bestellen en extra informatie opvragen is echt top. Wederom goed advies. Erg prettig, zeer bedankt!

11 februari 2026

Vasco Q1 '25 kerst actie scheelde…

Vasco Q1 '25 kerst actie scheelde behoorlijk in prijs. Ik bof.
Wil de Vasco Q1 niet meer missen.
Groot scherm vond ik belangrijk.
Foto en tekst vertalen. Geweldig.
Gesprekken in verschillende talen zonder de knopjes in te drukken.
Gesprekken kan je simpel naar je email sturen.
Ook woordjes leren in andere taal.
Nadelen:
De batterij duur valt mij ontzettend tegen. Zeker in standby. Wel snel opgeladen.
De knopjes op het apparaat is zoeken met je vingertoppen.
Het wissen van de teksten daar heb ik af en toe moeite mee.
Aantikken met vingertop.
Kantenservice "vermoedelijk eelt op uw vinger" dat is lulkoek. Mijn vrouw is leerkracht, geen eelt ook probleem.
Lang wachten met inschakelen.
Eerst "Hello" in verschillende talen.
Je eigen stem? Beoordeel dat zelf. Ik heb het weer uitgeschakeld.
Goede klanten service.
De goedkopere modellen zou ik niet kopen, voorheen M3 weinig gebruikt. De duurdere modellen zonde van het geld.
Nogmaals ik ben er blij mee ook vreemde talen op
You Tube, hou de Q1 bij de speaker.
O.ja de case is gratis. Beetje goedkoop en er staat geen Vasco op. Is geen €.20 waard.
Overigens gekocht bij Vertaal domein.nl

5 februari 2026

Antwoord van Talendomein.nl

Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback. We vinden het fijn om te lezen dat u blij bent met uw aankoop en dat onze klantenservice u goed heeft geholpen.

Wat betreft de aanraakgevoeligheid bij het wissen van teksten: inmiddels weten we dat dit bij het Vasco Q1‑model een eigenschap van de betreffende functie is. We koppelen dit ook terug aan de fabrikant, zodat zij dit kunnen meenemen in toekomstige optimalisaties. Over de meegeleverde case: op het moment van uw aankoop bestond er nog geen originele hoes voor dit product. Daarom hebben wij een gratis universele beschermhoes meegeleverd, zodat het apparaat direct beschermd was bij het opbergen.

Als specialist in vertaal apparaten van alle merken vinden we het belangrijk dat u een product kiest dat echt bij u past. Heeft u nog vragen of wilt u advies over functies, accessoires of alternatieven, dan helpen we u graag verder.

Met vriendelijke groet
Klantenservice / Talendomein.nl

Professioneel advies en geen gezeur kwaliteit!

Ik had in eerste instantie een vertaal computer gekocht van Vasco, best een dure set (de V4 en de E1) maar die voldeed niet helemaal. de klantenservice gebeld en kreeg het advies nog een beetje beter te testen wat ik vervolgens heb gedaan. Helaas bleek uit deze test dat de Vasco apparatuur niet geschikt was om lezingen te vertalen, voor vakantie doeleinden en korte gesprekken zou deze set ideaal zijn geweest. Dus, weer contact opgenomen met Talendomein.nl, terugsturen was geen probleem en er werd mij geadviseerd om de TimeKettle w4 of de W4 Pro aan te schaffen. Dat laatste hebben we gedaan, de Vascos terug gestuurd op Donderdag, en de woensdag daarop was alles al in kannen en kruiken! Netjes en snel een refund gehad voor het verschil en de Timekettle W4 Pro snel geleverd aan huis en hij voldoet aan super de verwachtingen. Geen goedkoop spul maar zeker kwaliteit die alleen al daardoor een waardevolle aankoop is.

Bedankt Talendomein, bedankt Anton, jullie hebben deze pluim echt verdient!

21 januari 2026

Snelle levering, professioneel

Snelle levering, zeer professioneel. Bestelling en levering verliepen vlot, en een goede zorg voor de verzending. Mooie attentie erbij ingesloten. Bedankt!
Een product van hoge kwaliteit perfect voor vertalingen en gesprekken.
Ik heb het nu meerdere keren gebruikt en werkt perfect.
Zeer klantvriendelijk bedrijf. Uitstekende communicatie. Ik zou de klantenservice 5 plus ster geven.

19 december 2025

Goede kwaliteit en service

Goede kwaliteit en service.
Ruim assortiment, goede prijzen en snelle levering. De bestelde vertaal headsets zijn goed ontworpen, mooie kwaliteit. Het functioneert uitstekend en het handsfree vertalen maakt ze bijzonder praktisch voor dagelijks gebruik.
Bij navraag over enkele functies ontving ik een extra uitgebreide handleiding.
De klantenservice was plezierig met vakkundige uitleg. Zeer goed bereikbaar en behulpzaam. Het is absoluut een aanrader. Fijn bedrijf !

26 november 2025

Top service en duidelijke informatie

Top service en duidelijke informatie. Absoluut een aanrader. Bereid om modellen met elkaar te vergelijken en mee te denken. Geweldig, niets was teveel. De klantenservice is enorm behulpzaam en vriendelijk. De producten met oor vertalers zijn vorige week ontvangen, we zijn er volop mee bezig. Wat ik (om hygiënische redenen) bijzonder prettig vindt is dat er buiten de gewone vertaalfuncties met 2 oortjes er ook een optie is waar mijn gesprekspartner niet perse een oortje hoeft te dragen voor een gesprek. Enorm voordeel zijn de verschillende vertaalmodi in deze set, zodat je deze optimaal kunt inzetten afhankelijk van de situatie. Al met al dus positief!

19 november 2025

Slechte ervaring – geen aanrader

Ik heb bij Talendomein een vertaal-earphone gekocht, maar het product werkte totaal niet en was volledig onbruikbaar.
Voor de aankoop reageerden ze zeer snel op mijn vragen, maar zodra ik een retour wilde aanmelden, werd ik volledig genegeerd.

Ik heb het product op 13 november geretourneerd en het pakket is volgens de tracking bezorgd, maar nu – een week later – heb ik nog steeds geen enkele reactie ontvangen.
Ik maak mij grote zorgen of de terugbetaling wel zal plaatsvinden.

Op basis van mijn ervaring vind ik het te riskant om bij deze winkel te kopen.
Als ik geen antwoord krijg, ben ik van plan om dit bij de relevante officiële instanties te melden.

19 november 2025

Antwoord van Talendomein.nl

Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend dat u deze ervaring heeft, maar helaas kunnen wij geen bestelling of retourzending terugvinden op basis van uw naam of deze gegevens. Mocht u problemen ondervinden met een earphone dan zijn deze vaak eenvoudig op te lossen, en kunnen wij u persoonlijk helpen.
Verder worden retourzendingen binnen de gebruikelijke termijn verwerkt, waarbij u een volledige refund ontvangt, of een alternatief product kunt kiezen dat beter aansluit bij uw wensen. Neemt u even contact op met onze klantenservice? Dan kijken wij dit direct voor u na.

Klantenservice / Talendomein.nl

Top website

Top website. Snelle levering, goed advies gehad en mooi product ontvangen

28 augustus 2025

Snelle en uitstekende service

Snelle en uitstekende service. Absolute aanrader om vertaaltoestellen aan te schaffen. Duidelijke website met uitgebreide uitleg over de producten. Veel keuze en goede bereikbaarheid van de klantenservice per telefoon bij vragen. De communicatie was prettig met veel kennis van zaken, en aan de andere kant zeer vriendelijk. Makkelijk om te bestellen, en daarna mail met hoe met de Timekettle vertaler aan de slag te gaan. Goed product! Overall uitermate tevreden. Werd prima op de hoogte gehouden van bestel en verzending proces. Zeer snel geleverd. Wat een geweldige service, ik ben er enorm blij mee en ben zeer goed geholpen.

28 augustus 2025

Betrouwbare website

Op deze website Timekettle gekocht. De levering zou binnen 3 dagen plaats vinden. Na 10 dagen nog geen bericht van verzending. Contact opgenomen met de klantenservice. Het product was tijdelijk uitverkocht, maar inmiddels weer leverbaar. Ik kreeg het de volgende dag geleverd. De levering was goed te volgen met track&trace. Inmiddels was het product 10 euro goedkoper geworden en er was een kortingscode van 15 euro gekomen. Ik kreeg het prijsverschil terug geboekt op mijn bankrekening

15 augustus 2025

Super service

Bericht achtergelaten op zondag en word netjes terug gebeld met goed advies.Product is met spoed verstuurd zonder extra kosten. Super service.

15 juli 2025

Kwalitatief goed en snelle levering

Duidelijk, kwalitatief goed en snelle levering. Was duidelijk met informatie tijdens bestellen online. Overzichtelijk! Een goed en professioneel bedrijf.
Ook snel geleverd, mooie aankoop met gratis extra beschermhoes.
Uitstekende service! Dank je daarvoor.

2 juli 2025

Mooi product en snelle levering

Mooi product en snelle levering. Goede klantenservice. Op voorhand zeer deskundige en vriendelijke uitleg gehad over mogelijkheden met ai vertaal oordopjes en vertaalcomputers voor ons bedrijf. De medewerker was direct paraat om goede uitleg geven over de specificaties en dergelijke. De W4 pro presteert tot nu toe uitstekend, wordt bijna dagelijks gebruikt op mijn werk. Met enige oefening haal je het maximale uit het apparaat. Ik heb begrepen dat er binnenkort nog nieuwe interessante updates komen. We houden ons aanbevolen! Tot nu toe zeer tevreden en een dikke pluim!

12 maart 2025

FANTASTISCHE klantenservice!

Hartelijk dank TALENDOMEIN.NL dat jullie zo een goede oplossing aanbieden,
daar ben ik enorm blij mee!
Zeer vriendelijk dat ik de beknoptere Tigrinya versie (vakantie woorden versie) mag RETOUREN, daar ben ik enorm dankbaar voor.

En ik ben HEEL BLIJ dat ik daarvoor inplaats de uitgebreidere Tigrinya Online versie mag ontvangen

DANK U voor de Fantastische klantenservice!

Nu kan ik de taal goed leren en de mensen uit Eritrea, die in Nederland wonen beter gaan helpen.

Jullie hebben mij en straks héél veel mensen uit Eritrea, hier HEEL BLIJ mee gemaakt!

19 maart 2025

Beste Tanja,

Bedankt voor uw feedback en wat jammer om te horen dat u niet tevreden bent met de cursus Tigrinya. Voor een minder gangbare taal zoals Tigrinya zijn helaas minder cursussen beschikbaar. Gelukkig bieden wij ook een uitgebreidere cursus aan met meer woorden en zinnen, die wellicht beter aansluit bij uw wensen. Ondanks dat er al in het boekje geschreven is, kunnen wij een oplossing voorstellen, zoals het omruilen van de cursus.

Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar en helpen u dan graag verder.

Klantenservice / Talendomein

TOP club

Ook de verrekenbare korting is 1 week later ook betaald aan mij.

Eind december 2024 is het opgestuurd. Uiteindelijk via zoon eind januari ontvangen. 2 weken geprobeerd. 4g is beperkt bereikbaar. Daarom! terug .. zojuist door Talendomein bericht ontvangen: 12 maart 2025
- PRODUCT is ontvangen
- terugbetaling in gang is gezet

Deze service en eerdere uitleg kan niet beter.. klasse!

12 maart 2025

Goed geadviseerd en snelle levering

Goed geadviseerd en snelle levering.

Zeer tevreden over de uitstekende service. Adequaat en goede informatie ontvangen.
Met veel interesse heb ik de grote keuze in Ai vertaal earbuds bekeken op de website. Geweldig! Een mooie oplossing voor mijn werk waar we veel te maken hebben met spreken in andere talen. Goede hulp en uitleg gekregen bij de uiteindelijke keuze. Zeer vriendelijke en kundige klantenservice. Mijn aankoop is snel en naar verwachting geleverd. Bedankt.

14 februari 2025

Antwoord van Talendomein.nl

Bedankt voor deze positieve review.

We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en de geleverde vertaal oortjes.

Mochten er in de toekomst nog vragen of zijn, neem dan ook gerust contact op met ons op.

Klantenservice - Talendomein

Een week geleden een vertaalcomputer…

Een week geleden een vertaalcomputer besteld.
Email ontvangen is gelijk verstuurd en daarna niks niente nadat meer gehoord.

Update afgelopen maandag gebeld door talendomein zelf
Alsnog een nieuwe opgestuurd en ik heb hem vandaag binnen gekregen
Dus eindgoed

9 februari 2025

Beste Michell,

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat het erg vervelend is als je de bestelling nog niet hebt ontvangen. We hebben het direct onderzocht en zien dat de bestelling op tijd is verzonden, maar door een probleem bij de bezorgdienst niet is afgeleverd.

Inmiddels hebben wij telefonisch contact gehad, en zullen vandaag nog een nieuw exemplaar toesturen. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijk groet,
Klantenservice - Talendomein.nl

Professioneel en vriendelijk…

Professioneel en vriendelijk voorgelicht over de verschillende vertaalcomputers en daarmee doelbewust een keuze kunnen maken. Er werd uitgebreid de tijd genomen en vragen naar mijn mening met verstand van zaken beantwoord.
Goed assortiment,mooie producten en zeer snelle levering.
De fluentalk vertaler inmiddels ook in Portugal gebruikt, mooi apparaat met tot nu toe een uitstekende ervaring!

2 januari 2025