Lees wat reviewers zeggen
Kan verkligen rekommendera detta företaget!!! Köpte ett silicon överdrag till min cykel hjälm som sen visade sig vara för litet till min hjälm storlek, men innan dess så gick det första silikon öve... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Allt inom cykel!
Contactgegevens
Industrivägen 6, 135 40, Tyresö, Zweden
- 010-160 33 33
- support@tcmcykel.se
- www.tcmcykel.se
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jag beställde cykeln eftersom det stod…
Jag beställde cykeln eftersom det stod 1–3 arbetsdagars leveranstid på hemsidan. När jag ringde dagen efter fick jag samma information igen. Efter att jag redan hade betalat fick jag plötsligt besked om att cykeln inte finns i lager och att leveranstiden istället är 1–2 veckor.
Väldigt dålig information och dålig hantering av ordern. Som kund förväntar man sig korrekt lagerstatus och tydlig kommunikation innan betalning sker. Besviken på hela upplevelsen.
Tcm sysslar främst med försäljning
Tcm sysslar främst med försäljning
Dyra cyklar, dyra reservdelar
Att få tid för service tar flera veckor
Finns i Tyresö inga andra alternativ längre
I Haninge finns Feltema.
Använd alltid hjälm när du cyklar.
Riktigt grym kundsupport
Riktigt grym kundsupport och after-sales-service, som ser till att reda ut problem kunden haft med defekta produkter. Köpte själv ett cykellås i övre prisklass som efter ett par månader började strula. Fick snabb och konstruktiv hjälp av personalen att reklamera produkten hos tillverkaren, och få en ny enhet i ersättning. Rekommenderar starkt!
Fick professionell hjälp med en…
Fick professionell hjälp med en reklamation, har handlat hos TCM förr och tänker fortsätta med det.
Tack för all hjälp !!
Snabb leverans och superbra hjälp vid reklamation.
Snabb leverans och väldigt snabb och bra hjälp vid reklamation/garantiärenden. Handlade online.
Kommer handla här igen!
Snabb leverans och smidig betalning!👍👍
Nekad reklamation på uppenbart fel
Jag köpte ett cykelhjul av er 9 maj. Fotbromsen tar inte som den ska. Den har vartannat varv väldigt mycket frispel. (Behöver trampa bak ett halvt varv för att bromsa). Bromsarmen glappar inte så det verkar som bromsen i navet är problemet. Har varit likadant sen jag började använda det.
Försökte reklamera det men fick till svar att det är normalt beteende.
Allt fungerat bra
Allt fungerat bra, från beställning och leverans.Hur ev retur eller reklamation, skulle hanteras vet jag ej.
Fantastisk kundservice
Fantastisk kundservice! Fin insats trots att det var DHL som var mycket otydliga när ett paketskåp var fullt så leveransen blev försenad! Så här önskar man att alla företag tog hand om sina kunder!
Obefintlig hjälp
Obefintlig hjälp vid problem med en cykel som inhandlades ny från TCM. Problemet uppstod sannolikt för att cykeln leverades utan olja/smort nav.
Bra upplevelse
Bra upplevelse. Snabb leverans väldigt dåligt val på leverans sätt för det blev väldigt dyrt med dbs eller dhl.
Nej men upplevelsen
Ändrade en webborder i sista sekund
Ändrade en webborder i sista sekund, men inga problem. Fick hjälp direkt att ändra artikel i den redan betalda ordern, dessutom med rabatt då nya delen var något dyrare.
Har handlat sporadiskt från TCM tidigare och varit mycket nöjd.
Fick mycket hjälp att hitta rätt delar…
Fick mycket hjälp att hitta rätt delar till min gamla Scott scale 30 ,säkert 15 år gammal.Märkte direkt av den breda kompetens och erfarenhet som Andreas besitter,fick alternativa lösningar med på delar som va 3 månader bort , verkligen att rekommendera,hade kontakt med dom största återförsäljarna,dom hade inte en blekaste aning,det tog tid och sen inte nån lösning på problemet.kunde ej garantera att delarna skulle passa . Rekommenderas varmt TCM
Super bra service
Super bra service! Beställde en Batavus elcykel från TCM för 2 år sedan. Cykeln blev rejält försenad men de beklagade djupt och kompenserade med ett presentkort på 1000kr att använda i deras butik till en annan gång. Vilket kom väl till hands när lite tillbehör behövdes införskaffas vid ett senare tillfälle.
Efter ett tag började batteriet strula och dö efter några kilometer bara. Hörde av mig till TCM för reklamation av batteriet och de ordnade ett nytt på ett gång från Batavus till mig hemskickat. Utmärkt service. De bryr sig verkligen om sina kunder!
Bra upplevelse
Tillmötesgående, trevligt bemötande och snabb respons på funderingar - tackar för en bra cykelaffär!
Bra men långsam leverans
Resultatet är väl som hos många andra men leveransen är väldigt långsam.
Allt annat är trams
De flesta cykelbutiker ser bara försäljning som mervärde inte TCM, de sätter verkligen kunden i fokus. Jag veet..det låter som floskler ur ett mediokert CV, låt mig utveckla…när andra handlare aldrig svarar i telefon, struntar i att dina produkter gått sönder och du kanske behöver support med att köpa nya komponenter möts man oftast platt. Antingen är det jobbigt att beställa hem, slut i lager eller väntetid 100år. TCM arbetar inte så, de utgår från dig, dina behov och din fundering, de ser dig och lyssnar på dig entusiastiskt. Är det slut tittar de på alternativ, de har ett passionerat intresse. Trevligt bemötande med oslagbart hög servicesnivå, vågar påstå bäst i sverige. De har satt en hög standard som väldigt få butiker uppnår. Särskilt tack till Jesper som alltid är tillmötesgående och den glada tjejen i order som jag inte vad hon heter. Som tex ringde DHL att vända för att plocka upp mitt gods som hade missats, jag hade leveransen dagen efter. Vilken annan butik gör så 🤷♂️ Så jäkla grymt jobbat💫
Bra kundsupport
Bra upplägg, man kommer direkt till en livs levande människa när man svarar på orderbekräftelsemejlet! Dessutom en person som tar tag i ärendet och löser det asap.
Fint utbud och bra priser, SNIGELFRAKT
Fint utbud och bra priser. Dock innehar de förmodligen någon form av rekord gällande långsam frakt. ÅTTA arbetsdagar sedan lagd order, och varan har inte ens skickats. Och då är frakten inte ens gratis. Känns sisådär 2025.
Så, beställ inget du behöver i närtid. Är du OK med att vänta ~2 veckor, är TCM svårslagna gällande sortiment och pris.
Bra MEN lång leveranstid
Stort sortiment. Andra gången jag handlar ifrån TCM Cykel.
Dock väldigt sega på att skicka (fortfarande inte fått iväg ett liten påse med kedjenitar efter 3 dagar) står leveranstid 1-3 dagar under denna vara på webben.
Skickar själv med Schenker fler ggr/dag och kommer för det mesta fram dagen efter.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.