Welgeteld 13 dagen geleden Tech 21 hoesje voor Apple iPhone 14 pro gekocht. Nu al kapot en lijm (?) van cirkel voor magnetisch opladen losgelaten. Gelukkig kreeg ik kostenloos een nieuwe bij de AMAC s... Toon meer

Ik schaf altijd hoesjes van Tech21 voor mijn Iphones aan. Recent viel mijn Iphone 14 pro max ongelukkig van de trap (flinke hoogte) en kwam terecht op een betonnen vloer. Zowel aan de telefoon als het... Toon meer

1. Mobiele telefoonaccessoire winkel
  2. Computers en accessoires winkel

Since 2005, we’ve been creating rock-solid protection that lets you use your tech devices carefree. We get that you're going to drop your tech more than once, so unlike other cases, ours protect drop after drop. The impact absorbing technology in our cases is designed by dedicated in-house scientists and is totally unique to tech21, ensuring that we’re offering the most durable materials and best drop protection around. And now with the addition of biodegradable materials and microbe-fighting formulas, tech21 products offer cleaner, more sustainable phone protection.

3,5

Gemiddeld

11K reviews

Heeft 47% van zijn negatieve reviews beantwoord

Kapot hoesje ontvangen met krassen

Kapot hoesje ontvangen met krassen. 19 november gemaild, kreeg een cryptische mail over een beleid, geen duidelijkheid. Toen vroegen ze of ik het retour kon sturen, toen ik vroeg of ik een label kreeg toen zeiden ze dat ik te laat was met mailen, terwijl ik mijn order op 15 november had ontvangen… ?? Negeren mij nu al meerdere weken. Echt een scam bedrijf

7 december 2025

Verkeerd hoesje gestuurd, klantenservice reageert niet

Tech21 hoesje besteld. Normaal goede ervaringen mee, dit keer kreeg ik een verkeerd hoesje opgestuurd. Ik probeer al meer dan een week contact te krijgen met de helpdesk om het hoesje om te ruilen, maar er wordt gewoon niet gereageerd. Er is ook geen telefoonnummer om te bellen, ontzettende slechte klantenservice.

19 november 2025

Heb een iphone 17 hoesje besteld en zou…

Heb een iphone 17 hoesje besteld en zou 19 september verstuurd worden. Heb 22 september gemailed en tot de dag van vandaag nogsteeds geen antwoord. Super vervelend als je iphone klaar ligt

24 september 2025

Superslechte klantenservice

Superslechte klantenservice, ik heb een iPhone 17pro cover besteld. Deze zou de 19e geleverd worden. Totaal geen communicatie dat er vertraging is, ik kijk op “mijn profiel” en er is nog helemaal niets verstuurd!
De covers zijn top daar niet van maar dan moet je hem wel zien te krijgen….vet balen!

21 september 2025

Super slechte klantenservice!

Super slechte klantenservice!
Al mijn tweede bumper die bruin verkleurt na verloop van tijd!
Klantenservice laat weten dat je nieuwe krijgt maar na tig mails heen en weer eindelijk eentje onderweg die dan weer later kwijt is geraakt. Dan krijg ik te horen dat ik een refund krijg maar er komt niets. Nu willen ze opnieuw versturen en begint het wachten opnieuw. In verdenk ze ervan dit bewust te doen. Of slechte chatrobot of buitenlanders. Belachelijk!

1 augustus 2025

Antwoord van Tech21

Hi, we are sorry to hear about that. Please email our customer service team at helpdesk@tech21.com so we can learn more about your experience, and do our best to help.

Qua valbescherming erg goed

Qua valbescherming erg goed! Maar de ring voor het geleiden van de MagSafe trekt stukken van de telefoon eraf.

Update:
Inmiddels contact gelegd met Tech21, hun reactie: “Niet onze schuld, succes met je telefoon en stel je niet aan.” Tijd voor een Otterbox!

9 augustus 2025

Antwoord van Tech21

Hi Yves, we are sorry to hear about that. Please email our customer service team at helpdesk@tech21.com so we can learn more about your experience, and do our best to help.

Nooit aangekomen, niet bij tech21 bestellen

Nooit aangekomen

Mijn bestelling is nooit aangekomen. Toen is er een nieuw hoesje opgestuurd ook nooit aangekomen. Ze doen er weken over om te reageren op emails. Dus 2 maanden verder, geen geld terug en geen hoesje. Het zijn prima hoesjes maar ik zou ze NIET bij hun eigen website bestellen.

10 juli 2025

Antwoord van Tech21

We are sorry to hear your order was not delivered, we can request a full refund of your order if this has not been processed already.

Koop NIET bij dit bedrijf

Koop NIET bij dit bedrijf. Ik stuurde mijn hoesje terug op basis van de instructies en heb recht op een terugbetaling van het aankoopbedrag. Ik heb een maand geleden dit hoesje opgestuurd en sindsdien niets meer gehoord. Heb meerdere keren de helpdesk gemaild of contact gezocht via het formulier op de website maar er wordt helemaal niet gereageerd. Schandalig!! Ik sta in mijn recht om het aankoopbedrag terug te krijgen, en wat nu? Geld kwijt. Ik ben erg boos. Mooie marketing aan de voorkant maar de klanten niet serieus nemen na een aankoop. Ik overweeg juridische stappen te zetten richting dit bedrijf.

13 juni 2025

Helemaal geen bescherming! Telefoon stuk na val van 80 cm!

Hoes gekocht die 15x zo veel bescherming zou moeten bieden dan militair normen. Telefoon geen enkel keer zonder hoes gebruikt. Uit mijn handen gevallen op de grond, valhoogte minder dan 1 meter en hele achterkant en camera helemaal stuk. Ongelofelijk, wat een slechte hoes! En dat na 4 maanden gebruik voor 50 euro! Niet kopen, biedt helemaal geen bescherming aan je telefoon! Oplichting!

11 juni 2025

Super tevreden

Gebruik al dik 10 jaar hoesjes van Tech21, en ik heb nog nooit een kapotte telefoon gehad. Mijn iPhone 6, 8 en 11 Pro zijn allemaal al vaak genoeg gevallen, maar ik heb ze nooit hoeven te repareren. Het hoesje van Tech21 in combinatie met een glazen screenprotector is de beste bescherming die je jouw telefoon kunt bieden. Nu heb ik net een nieuwe iPhone 15 gekocht en je kunt wel raden wat voor hoesje daar om heen gaat ;)

17 april 2025

Antwoord van Tech21

Hello, Thank you for the kind review we really appreciate you taking the time to offer your honest feedback. Kind regards, Tech21 team.

Magneet laat los

Als hoesje werkt hij perfect, maar als magneet voor draadloze powerbanks helaas niet zo. De magneet werkt prima, maar na een paar maanden begon hij van de binnenkant los te laten. Op dit moment zit er nog maar een derde van de magneet in m’n hoesje, de rest is afgebroken.

14 september 2024

Antwoord van Tech21

Hello, Thank you for your review. We are sorry to hear this. Please reach out to our team at helpdesk@tech21.com for further assistance. Kind regards, Erika.

Niet telefonisch te bereiken in NL.

13 december 2023

Antwoord van Tech21

Hi FJ Thank you for your review. For any questions or advice you can always reach our customer service team on helpdesk@tech21.com and we will be more then happy to assist you further. Kind regards, Erika.

Niet tevreden

Gebruik al jaren tech 21 hoesjes naar alle tevredenheid maar gisteren valt mijn nieuwe iPhone 14 Pro uit mijn broekzak op de tegelvloer en hele achterkant en camera kapot. Baal als een stekker.

3 december 2023

Antwoord van Tech21

Hi R, Thank you for your review, I’m sorry to hear you have not had a great experience with a Tech21 product. We would love to better your experience with us. Please contact helpdesk@tech21.com with your complaint and a member of our Customer Service Team will be able to resolve your issue within 24 hours. Kind regards, Erika.

Zeer tevreden!

Al jaren een tevreden gebruiker van Tech21 producten. In mijn ogen de beste valbescherming voor iPhones. Recent contact gehad met de klantenservice over een leveringsprobleem. Dit is keurig opgelost. Complimenten aan Miranda van de helpdesk!

13 november 2023

Hi there,

Thank you for being a long-time satisfied user of Tech21 products! We're thrilled to hear that you consider our drop protection the best for iPhones. We're also glad to hear that any issues with your recent delivery were promptly resolved, and we'll make sure to pass your compliments on to Miranda from the helpdesk. If you have any more feedback or questions, feel free to reach out.

Tech21

Telefoon overleeft val uit achtbaan

Dit is een geweldig hoesje,
Twee weken geleden is mijn telefoon uit mijn zak gevlogen toen ik in de achtbaan zat. Walibi heeft hem vijf dagen later pas gevonden. Ik heb hem nu weer terug en ben heel erg verbaasd om het feit dat hij nog heel is. Dankzij dit hoesje is mijn telefoon nog helemaal heel en doet hij het gewoon nog perfect alsof hij nooit uit een achtbaan is gevallen!

22 oktober 2023

Hi there,

We're thrilled to hear that your phone survived such an adventurous roller coaster ride thanks to our case! Tech21 is dedicated to providing top-notch protection for your devices, and it's rewarding to know that our product served its purpose exceptionally well in your unique situation.

If you ever have any more stories or feedback to share, please don't hesitate to reach out. We appreciate your support and hope your phone continues to work flawlessly.

Tech21

Geweldige hoesjes en ontzettend correct…

Geweldige hoesjes en ontzettend correct en klantvriendelijk bedrijf!!

2 november 2023

Hi there,

Thank you for your kind words! We're delighted to hear that you appreciate our cases and our commitment to customer satisfaction. Your support means a lot to us.

using 21tech for years

using 21tech for years, dont use a new iphone untill is have te case at home.

27 september 2023

Hi there,

Thank you for your continued trust in Tech21. Your loyalty is greatly appreciated.

Kind Regards,

Super hoesje

Super hoesje, snel verstuurd, goed verpakt en super stevig.

20 september 2023

Hi there,

We are delighted to hear about your positive experience.

Many thanks for sharing your feedback.

Kind Regards,
Tech21.