Temashop Reviews 38.738

4. Goochelwinkel
  5. Noviteitenwinkel
  6. Trouwwinkel

Geschreven door het bedrijf

Temashop.dk er Danmarks største webshop med salg af kostumer, udklædning og tilbehør. Vi har mere end 25.000 varer i shoppen til markedet bedste priser, så hvad enten du skal til karneval, halloween, fastelavn, sidste skoledag eller temafest, så finder du hvad du skal bruge hos os. Kig forbi vores webshop : www.temashop.dk

De bedste priser - og god service!

Geschreven door het bedrijf

30 dages fuld returret
Du har 30 dages returret fra du modtager din pakke. Det er naturligvis tilladt at prøve tøjet, bare husk returnere det i original emballage.
Gebyrfri Webshop
Vi tager ikke gebyr for brug af kreditkort - uanset om du bruger Dankort, VISA eller Mastercard.
Reklamationer / Garanti
Skulle der være en fejl på et af vores produkter, så sender vi hurtigt en ny vare. Vi kræver blot du indsender billededokumentation.

4,5

3 sterren
2 sterren
1 ster

Hej Veronica,

Tak for din skønne feedback og de flotte ⭐⭐⭐⭐⭐ stjerner, det varmer 🙏

Vi er glade for, at kunne yde en god service til dig som levede op til dine forventning 🙏  Vores mål er hele tiden at blive bedre 🤗

Det vil glæde os at se dig på shoppen igen, til endnu en fantastisk oplevelse 🤗🤗

Med venlig hilsen,
Diana / Temashop.dk

Stort sortiment

13 september 2023

Hej Lena,

Tack för de fyra vackra stjärnorna. ⭐⭐⭐⭐ Vi är väldigt glada att du är nöjd med vårt sortiment 🙏🙏

Vi är nyfikna på att veta om det är något mer vi kan göra för dig, så att vi kanske kan få den sista stjärnan också?

Vi vill alltid bli bättre och just genom att få feedback från våra kunder kan vi lära oss ännu mer och bli bättre. 😊

Skulle du vilja skicka oss din feedback via e-post till info@temashop.se. Det kommer vi att vara väldigt tacksamma för. 😍

Ha en underbar dag!😊😊

Med vänliga hälsningar,
Diana - Temashop.se

Sej webshop

Sej webshop, perfekt ift levering

5 juni 2023

Hej Nina.

Skønt at vide, at du har været så glad for vores hurtige ekspedition og levering 😊.
Vi gør, hvad vi kan for, at ingen kunder skal vente længere end højst nødvendigt på deres herligheder fra os.
Jeg takker mange gange for dine pæne ord og herlige topkarakter 🌸

Camilla - Temashop.dk

Passer fint

Passer fint.

23 december 2020

Hej Peter!

Tusind tak for den fine anmeldelse!😍 Jeg er super glad for at høre, at du har haft en 5 stjernet oplevelse inde ved os. Det er altid dejligt når vores kunder er glade, og tingene er gået lige efter bogen. Samtidigt er jeg glad for at du har fundet nogle gode produkter. Jeg glæder mig allerede til næste gang du handler inde ved os, så vi forhåbentlig for muligheden for at give dig en ligeså god oplevelse, som du fik sidst.😃⭐🙌

Linn / Temashop.dk

Varen kom fort.

6 december 2019

Hei Åsmund.

Ja, for akkurat sånn skal det være å handle hos oss. Det er deilig å vite at du også liker det😊.

Mange takk for fullt hus på stjernene.

Fanny - Temashop.no

Bestemt 👌🏽

9 november 2019

Hej Alaa.

Så dejligt at vide, at alt har været ok til fulde👌.

Tusind tak for din skønne feedback og den flotte topkarakter.

Beste levering ++++++

14 september 2019

Hei Ahmed.

Tusen takk for 5 stjerner! Det betyr mye for oss å få en så hyggelig anmeldelse fra deg 🤗✨

Vi er glade for at du satte pris på vår lynraske levering og du synes det er den beste 😍

Vi gleder oss til å se deg igjen ved neste festlige anledning! 🥳

Camilla - Temashop.no

Super fin vare

22 mei 2019

Hej Hanne.

Det er skønt at vide, at vores produkt har levet op til dine forventninger. Jeg håber vores veje krydses på hjemmesiden igen næste gang der står festligheder i kalenderen.

Dag til dag levering

9 mei 2019

Hej Anne

Det glæder mig at du har været tilfreds med den hurtige leveringen, men jeg håber også at varen levede op til dine forventninger.

ingen klager

25 februari 2019

Hej Mark

Det glæder mig at læse det hele har gået lige efter planen.

Helt perfect.

8 februari 2019

Hei Dawid

Tusen takk for 5 flotte stjerner. Håper kostymene var til å spise opp! Ha en fantastisk temafest :)

Christine - temashop.no

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Sen levering.

27 oktober 2018

Hei Vilde

Takk for din anmeldelse. Jeg er lei for at du bedømmer oss så hardt på levering. Vi sendte den samme dag som du bestilte. Så har det dessverre vært noe forsinkelse ved bring. Dette kan vi kun beklage, men det er ikke noe vi er herre over.

Christine - Temashop.no

Ingen problemer👍🏻

7 september 2018

Hej Rikke

Mange tak for de 4 stjerner. hvad kan vi evt. gøre for at få den sidste stjerne næste gang du handler hos os?? Giv os et evt. et tip på: info@temashop.dk

Super fint!!!

5 februari 2018

Hej Astrid.

Super fint svar fra dig, mange tak for det, Tak for de fem flotte stjerner, håber vi ses snart igen.

Vera Nielsen
Temashop.dk

Alt tip top i orden!

21 oktober 2017

Hej Dennis,

Hvis alt var tip top - så er vi helt vildt tilfredse!

Tuuuusind tak for din anmeldelse og 5 flotte stjerner.

Mvh. Nanna - Temashop.dk

Fint

Fint. Ingen problemer.

24 juni 2017

Hej Thomas.

Det lyder herligt, at alt er forløbet helt problemfrit, - det skulle det nu også gerne. Jeg håber det sjove tilbehør sætter prikken over i'et på dit seje outfit, - og ønsker dig en rigtig sjov dag.

Tak for din anmeldelse og den høje nominering af os.

Dag til dag levering

Dag til dag levering. Super service.

25 mei 2017

Hej Klaus.

Super service - til super kunder, - sådan må det nødvendigvis være😉.

Jeg håber kostumerne gjorde lykke og takker mange gange for din tilbagemelding og den skønne topkarakter.

Fanny - Temashop.dk

Toon reviews in alle talen. (38.738 reviews)

Lees meer over geverifieerde reviews.