Teselskabet Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så modtog jeg nye forsyninger af super lækker og frisk yndlings-te fra Teselskabet - jeg kan bedst lide te med kraftig og krydret smag, så jeg kan anbefale Rooibos Chokospice, sort te mango-Spice og... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En dejlig og varm oplevelse! Ikke nok med deres fantatiske udvalg af lækre og anderledes teer (jeg drikker aldrig andet te længere – måske man kan kalde mig en smule te"snobbet" nu), så er Lars og... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig skøn butik. Både webshop og den skønne butik i Gentofte er et besøg værd. Har handlet der mange gange, og bliver aldrig skuffet. Super lækre varer - teerne er virkelig friske og fulde af smag... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse hos Teselskabet i Gentofte Teselskabet i Gentofte er virkelig et besøg værd. Kundeservicen er helt i top – man bliver altid mødt med smil, godt humør og en oprigtig inter... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Theewinkel
  2. Importeur
  3. Theehuis
  4. Theeproducent

Geschreven door het bedrijf

Danmarks unikke tehandler siden 2005, med egen produktion af økologiske teblandinger og tebreve. Når du køber te hos os er størstedelen blandet af os selv i 5-10 kg tromler i butikken i Gentofte. På denne måde sikrer vi dig de bedste og friskeste teblandinger. Vi elsker at være tæt på teen og vores kunder, så vi bliver aldrig større end at vi kan være i øjenhøjde med det hele. For os er arbejdet med teen og betjeningen af vores dejlige kunder en livsstil.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

53 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Flot og informativ hjemmeside

Flot og informativ hjemmeside, som er let at tilgå. Skønne og smagfulde produkter. Godt overblik over levering.

7 juni 2023

Hej Lise. 1000 tak for de fine ord. Det glæder mig meget :-) VH Lars

Dejlig te

Dejlig te, fair pris, hurtig levering 😊

11 mei 2023

Hej Hanne. Ligesom jeg håber det opleves. 1000 tak :-) VH Lars

Lækre produkter

Lækre produkter, god hjemmeside, hurtig levering:) vil handle der igen!

27 april 2023

Hej Jinnie. Det vil jeg glæde mig til :-) Tak for den fine anmeldelse. VH Lars

My favourite tea shop

I love this tea shop! The service team is fast and friendly, tea is delicious and flavourful, prices are much better than in other tea stores. Thank you so much for a great job! Definitely will buy again here:)

27 april 2023

Hello Oleksandra. Thank you very much for the wonderful review 😊 BR Lars

God oplevelse

God oplevelse. Lækre teer. Stort udvalg. Fin emballage. Hurtig levering.

10 april 2023

Hej Birte. Tak for dejlig anmeldelse :-) VH Lars

Altid en fornøjelse

Spændende udvalg, meget overskuelig hjemmeside, hurtig levering og den bedste Queen’s Blend blanding!

Altid en fornøjelse at handle hos TeSelskabet :)

2 april 2023

Tusind tak, Maria. SÅ glad! VH Lars

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De har nogle virkelige gode te

De har nogle virkelige gode te, specielt Pu erh citron-vanille, som er min morgen te og de er altid hurtige til at sende ens ordre.

30 maart 2023

Hej Henrik. 1000 tak for de pæne ord :-) VH Lars

Super hjemmeside

Super hjemmeside og hurtig levering.

29 maart 2023

Hej Mianne. 1000 tak :-) Siden bliver snart endnu bedre! VH Lars

God te og god service

Udvalget og kvaliteten af teen er i top!
Nemt at finde oplysninger og bestille på hjemmesiden.

23 februari 2023

Antwoord van Teselskabet

Hej Kareem. Jeg er meget glad for sin anmeldelse. Tak!

Fantastiske teer

Fantastiske teer af høj kvalitet

16 februari 2023

Tusind tak for den flotte anmeldelse 😊. Vh Lars

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har et abonnement hos Teselskabet

Jeg har et abonnement hos Teselskabet. Det fungerer upåklageligt, og jeg er sikker på altid at have god te i skabet.
Jeg bliver adviseret nogle få dage før ordren skibes afsted. Abonnementet kan pauseres ved behov.

17 januari 2023

Antwoord van Teselskabet

Hej Dorthe. Super tak for dejlig anmeldelse af vores abonnementer. Meget glad. Tak :-) VH Lars

Fin emballering

Fin emballering, beskrivelse af teerne, trækketid. 👍

16 januari 2023

Antwoord van Teselskabet

Hej Kirsten. Tusind tak for din anmeldelse :-)

Stort udvalg af te

Stort udvalg af te, hurtig levering

28 december 2022

Hej Teresa. Tusind tak for anmeldelsen. Det betyder meget :-) Vh Lars

Spændende Te-varianter

Jeg har desværre aldrig haft lejlighed til at besøge butikken. Men nu har jeg bestilt nogle forskellige varianter i webshoppen og fået dem leveret til døren. Har indtil videre kun haft lejlighed til at smage den ene variant (Te-breve), som jeg er ovenud tilfreds med :-) Jeg glæder mig meget til at at smage de forskellige grønne og hvide varianter også ....

1 januari 2023

Hej Lise
Tusind tak for din dejlige anmeldelse 😊
Vh Lars

Altid

Altid, søde, friske og professionelle

18 december 2022

Antwoord van Teselskabet

Tusind tak for de pæne ord :-)