slechte communicatie
Update 08-12-2025
De schort is 5 dec geleverd. Inmiddels had ik al een andere gekocht omdat deze 1 dec nodig was.
Doordat ik geen reactie op e-mails kreeg had ik geen idee wanneer er geleverd zou worden, anders had ik mogelijk nog gewacht met het aanschaffen en eea anders opgelost. Het is dus met name het niet reageren / informeren op e-mail waar ik over struikel.
Het geleverde product was naar verwachting.
Wanneer je alle tijd hebt bij een bestelling kan je hier vast goed bestellen. Maar wanneer je met 10 dagen iets nodig hebt kan je beter elders bestellen. Of voordat je een bestelling plaatst eerst contact opnemen om e.e.a. na te vragen.
--------------------------------------------------------
Een kappersschort besteld op 20 nov '25. Bij het bestellen wordt NIET vermeld dat de schort niet op voorraad is. Pas na de bevestiging van de bestelling krijg je aanvullende info te zien 'we doen ons best om binnen 14 dagen te leveren'. Maar dat is dus achteraf.
Omdat er geen bericht kwam over verzending van de kappersschort en deze ook niet bezorgd werd heb ik op 25 november een e-mail gestuurd om navraag te doen en om een reactie gevraagd. Dit omdat ik de schort op 1 december nodig had. Op deze e-mail geen reactie gekregen.
Vervolgens op 29 nov 's ochtends weer een e-mail gestuurd en wederom geen reactie op mijn bericht. Tevens in de mail van 29 november gemeld dat ik mijn bestelling annuleer en het geld graag teruggestort zie op mijn rekening.
Op maandag 1 december nog steeds geen enkele reactie van Tex-O-Fun en het geld nog niet retour.
Wat betreft communicatie krijgt dit bedrijf van mij een 1 ster. Slechte service en communicatie wanneer er 11 dagen na bestelling en na e-mailberichten op 25 en 29 nov geen reactie, geen schort en geen geld retour is.