Zeer tevreden
De collectie waar je uit kan kiezen is niet standaard en juist heel apart. Ik heb gekozen voor The maze en het past prachtig bij mijn interieur. De levering verliep probleemloos en op mailtjes werd direct gereageerd.
Online art gallery based in the Netherlands which offers a wide range of photograpic art on acrylic glass, acoustic material and more.
Zevenend 75a, 1251RM, Laren, Nederland
Fijn bedrijf met korte lijntjes en goed advies. Goed en snel bereikbaar met een prachtig resultaat!

Antwoord van theartofinterior.nl
Ik ben ontzettend tevreden over the art of interior. Ze reageren snel en denken mee. Ik wilde geen zwarte lijst, maar een houten lijst. Dit was geen probleem.
Ik heb nu een prachtig kunstwerk in een mooie lijst hangen!

Antwoord van theartofinterior.nl
Een akoestische doek gekocht. Mooie kwaliteit .goede levering. Erg tevreden.
Fijn bedrijf, via mail advies gekregen over de maat en verschillende materialen.
Geen vraag was teveel, ook kun je het kunstwerk op je eigen muur zien.
Levering snel en goed verpakt.
Blij met het resultaat.
Top Service! Top product! Professioneel advies, maatwerk !

Antwoord van theartofinterior.nl
De communicatie verliep heel goed. Er werd meegedacht mbt afmeting en eventueel aanpassen van kleur. Op een telefoontje en/of app werd ook onmiddellijk gereageerd.
Al met al, een fijn bedrijf wat ik inmiddels aan oa enkele medebewoners (appartementencomplex) heb doorgegeven.
Hele mooie plexiglas print besteld. Persoonlijk advies van Roy betreft de mogelijkheden is erg goed.
Binnen een week geleverd. Geweldig
Dank jullie wel!
Mvg,
Remco van Opstal

Antwoord van theartofinterior.nl
Onlangs een prachtig werk besteld bij The Art of Interior. Telefonisch goed advies en hulp gekregen bij het kiezen van een formaat, tussendoor goed op de hoogte gehouden over de levering en zoals gevraagd is ons schilderij op de dag voor onze vakantie bezorgd. Heel erg blij mee! Wij zijn heel tevreden over The Art of Interior!

Antwoord van theartofinterior.nl
Prima geholpen, geweldige service zowel in voortraject als bij levering.
We hebben een hele fijne ervaring met The art of interior! Ze denken mee en geven goed advies mbt maatvoering. Fijne mensen. Je kan je kunstwerk in je eigen omgeving laten programmeren, gratis, zodat je een goed beeld krijgt hoe het eruit gaat zien. Heel leuk maar ook heel fijn. Het wordt snel geleverd in een hele zorgzame verpakking, daar kan echt niets mee gebeuren. En het resultaat is prachtig, we zijn er erg blij mee, verder is er ook erg veel keus. Aanrader!!
Super mooie en scherpe print, wij hebben ook een ander plexiglas schilderij hangen van een concullega van The Art of Interior maar het verschil in kwaliteit is zeker te zien. Zowel de print zelf, de afwerking en het ophang systeem is van superieure kwaliteit, heel erg blij met onze aankoop. Snelle levering en duidelijkheid over wanneer er geleverd wordt.
Ons artwork was van nog betere kwaliteit dan verwacht! Hele mooie heldere print, gemakkelijk op te hangen met bijgeleverd ophangsysteem. Wij hadden een specifieke maat nodig en een kleuraanpassing naar ons interieur maar dat was geen probleem... bedankt Art of Interior, heel erg blij mee :)!
Goede afspraken, keurig verpakt, art intererior is altijd bereikbaar voor vragen. Het schilderij is prachtig, mooie heldere kleuren. Het staat prachtig in onze keuken.
Online art gallery die online een mooie collectie laten zien. Trap er niet in: in het echt krijg je totaal iets anders. De kleur van de kunst op akoestisch doek (prijzig!!) die ik had besteld bleek ontzettend af te wijken van het online beeld dat zij weergaven. De sfeer van het beeld online was uitbundig en bont en vrolijk. En in het echt bleek het somber van kleur, andere kleurstelling dan online voorgeschoteld, echt totaal anders. In contact met Roy vab de klantenservice werd een lariekoekverhaal opgehangen over het materiaal waardoor de kleur in het echt anders is, en "ik ga kijken of ik iets voor je kan doen, mocht je besluiten een volgende keer iets bij ons te bestellen ". Daar heb ik niets aan, je denkt toch niet dat ik na zo'n ervaring mij nogmaals laat oplichten? Mijn klacht gaat over de huidige aanschaf, niet een eventuele volgende. Daarna niets meer terug gehoord. Mijn terechte klacht wordt niet serieus genomen. De kleur van wat je ziet online is echt oplichting en verleiding. Ik ga hier nooit meer iets aanschaffen. En raad het ook zeker niet aan. Het lijkt zo mooi....