Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Min veninde og jeg bestilte begge tartar men fik en hakkebøf af almindelig hakket oksekød med fedt. Kødet var delvist brunt og lugtede virkelig dårligt. Vi klagede og de tog det retur, men ubegri... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi holdt familie fødselsdag på restauranten. Fik 3 retter. Super god mad. Lækker frisk laks. Medium stegte bøffer. Virkelig mørt kød. Chokolade mousee til dessert. Super sød og venlig betjening. Vi ka... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg kan desværre ikke anbefale denne restaurant. Hvis det var muligt, ville jeg give 0 stjerner. I går aftes besøgte jeg restauranten sammen med mine veninder. Vi bestilte ribeye steak, men den sma... Toon meer

Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Fordærvet tartar bøf

Vi klagede og de tog det retur, men ubegribeligt at de overhovedet ville serverer en så ulækker ret.
Den stakkels tjener kunne ikke komme dette nærmere.
Vi mistede faktisk appetitten.
Her kommer vi ikke igen.

12 april 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg kan desværre ikke anbefale denne…

I går aftes besøgte jeg restauranten sammen med mine veninder. Vi bestilte ribeye steak, men den smagte ikke af noget og havde en mærkelig lugt.
Vi bestilte også Caser salat , hvor kyllingen blev serveret i meget store stykker med skind på, hvilket ikke var appetitligt og slet ikke lignede en klassisk Cesar salat
Maden levede ikke op til forventningerne, og priserne var alt for høje i forhold til kvaliteten. En meget skuffende oplevelse.

18 januari 2026

Skuffelsen var stor

Jeg har besøgt The Captain rigtig mange gange tidligere.
Hver gang har jeg fået en meget lækkert Captain Burger.
Det skulle jeg selvfølgelig også i dag.
Det var simpelthen slet ikke pengene vær.
Det var dårligere end en burger på en grillbar.
Pomfritterne var også bare de samme som serveres på en grillbar.
Det var så ringe.

20 december 2025

Langt under niveau…

Den er faldet til langt under niveau efter ejerskifte. Fik schnitzel som var kønsløs og Cesar salat med kylling som var fuld og fedt og skin og som bestemt ikke smagte som confiteret. Tror ikke der er en kok i køkkenet og ikke en som har smagt på egen mad. Kaffen var dog god. Betjeningen var ung og derfor ikke oplært til at håndtere dårlig mad situationer. Kommer ikke igen.

20 oktober 2025

Skuffende brunch buffet.

Efter rigtig mange gode oplevelser inden ejerskiftet, er brunch buffeten nu blevet meget skuffende.
Vi havde bestilt bord til kl 10.30, og da var de lune ting alle kolde og virkede som om, de havde stået på bordet meget længe. Laksen var decideret uspiselig, Meget salt og nærmest slimet i konsistensen. Grønsagstærten var fin, men vi savnede de grønsagsretter, man kunne få før i tiden.
Det eneste positive var serveringspersonalet, en ung mand, som var meget venlig og opmærksom.

9 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fejrede min fødselsdag med min…

Jeg fejrede min fødselsdag med min familie med Brunch
Alt var bare perfekt, og alle synes, at maden var lækker
Personalet var ualmindeligt søde og velvillige
Utrolig godt koncept, at kaffe, the, vand og juice også er med i prisen
Vi kommer igen

12 juli 2025

Sparsom buffet

Nye ejere har ikke gjort restauranten bedre. Skuffende brunchbuffet med meget sparsomt udvalg. Fad med frugt blev hurtigt tømt og ikke fyldt op.Stort stativ med små beholdere med lidt syltetøj i hver
Beskrivelsen fra hjemmesiden , var ikke identisk med det der var. Prisen på nettet passede ikke med det vi kom til at betale. Vil anbefale at finde et andet sted ,selvom der var sød betjening.

1 maart 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Went to The Captain for dinner with my…

Went to The Captain for dinner with my family we seated outside and quickly given menus and asked if we wanted drinks. After reading the menu I noticed the was no seafood for main courses (one for starter) Strange to have restaurant next to the sea with no seafood, named The Captain. I ordered prawn salmon tartar and chicken breast . Both very average and afterwards felt quite sick..

15 september 2023

God Brunch

Jeg holdte min fødselsdag igår og havde inviteret til Brunch .
Det var en god oplevelse med lækkert mad og betjeningen var utrolig søde og opmærksomme.
Kan kun anbefales , og det er ikke sidste gang jeg holder noget der.

3 juni 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Great food, fair prices, nice staff!

I have picked up take away food twice recently in this restaurant. The food was excellent (my guests and I tried circa 5 different dishes based on meat, potatoes/fries, sauce...). Nothing to complain about. I had a real taste of homemade (you usually never know how much is homemade in a restaurant).
The staff is lovely, smiling and helpful. To quote a famous film character, I'll be back!

20 januari 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god frokost, hvor de andre anmeldere har spist ved jeg ikke, men vi var meget tilfredse

Var inviteret til frokost på the Captain 3 personer. Havde ikke de store forventninger, men blev da glædeligt overrasket. Venligt personer lidt tid til spas. Venlig, hurtig servering. ALT var bare som det skulle være. Muslinger, æg med rejer kartoffelmad, avocadomad, fiskefilet, tartar. Til sidst kaffe med panne cotta. Ikke en fingeret sætte på noget kommer gerne igen. Tak for lækker frokost.

15 augustus 2022

Lidt mad til dyr pris.

Et stykke laks med en asparges og endestykke af et løg og så 10 pommesfrittes 199 kr. Dyr kedelig oplevelse. En bøf der efter sigende var på 300 g hvilket den ikke var og 10 pommes frittes og en asparges og endestykket ad et løg. Over 200 kr. kan ikke anbefales

22 juli 2022

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.