Wij zijn vooraf uitgebreid en geheel vrijblijvend geïnformeerd door Rowan over allerlei opties die zij op Ibiza kan organiseren. Alles is mogelijk, maar niets moet! Communicatie is heel makkelijk, vra... Toon meer
Rowan "The Ibiza Expert" is dé plek voor feestjes in Ibiza! Super snelle reacties en top service. Alles werd razendsnel geregeld, en Rowan was altijd beschikbaar voor vragen. Ze kent de beste plekken... Toon meer
All services in one place without any extra cost
C. de Carles Roman Ferrer 25, 07800, Ibiza, Spanje
- +31651344282
- info@theibizaexpert.com
- www.theibizaexpert.com
Top!!!!
Samen met vier vriendinnen naar Ibiza gegaan in het voorjaar, Rowan heeft ontzettend goed geholpen. Ze weet alle ins and outs van het eiland. Denkt echt mee met wat jij leuk vindt en legt goed uit wat je kan verwachten als je bijvoorbeeld voor een club kiest in plaats van de ander en wat de voordelen en nadelen zijn van bepaalde hotspots. Zo hoefde we dit niet allemaal zelf op te zoeken. Het was echt een geweldige avond en precies zoals we dus ook aan haar hadden aangegeven dat we wilde!!! Heel fijn contact, super geholpen!!!
Ibiza madness
Rowan heeft voor mij en 15 vrienden onze volledige Ibiza trip georganiseerd en echt álles klopte van begin tot eind. Vanaf het eerste contact dacht ze met ons mee en wist ze precies wat we zochten. De planning zat strak in elkaar, maar voelde nergens geforceerd alles liep gewoon soepel.
De accommodaties waren top, de activiteiten perfect afgestemd op onze groep en ook de transfers en reserveringen waren allemaal tot in de puntjes geregeld. Wat vooral opviel, was hoe goed Rowan bereikbaar was en hoe snel ze schakelde als we ergens hulp bij nodig hadden.
Dankzij haar hebben wij ons nergens druk over hoeven maken en konden we maximaal genieten!!!
Top service
Top service! Snelle reactie en alles vlot geregeld
Lieve Roww
Lieve Roww, dankjewel voor je inzet, je energie en je oog voor detail. Alles was tot in de puntjes verzorgd: van de locatie tot de planning en de sfeer 💕🌴✨
Super geregeld
Super geregeld! Zowel het hotel als tickets werden voor ons geregeld. Communicatie of vragen werden super snel beantwoord. Echt een aanrader!!
Ibiza’s regeltante
Altijd als ik naar Ibiza kom regelt Rowan wel weer iets wat mij zelf niet lukt, en reactie binnen 2 sec! Op naar de volgende trip, thanks Ro!♥️✨
De Ibizaexpert voor ontzorgd verblijf.
Als je zorgeloos naar Ibiza wil en kompleet ontzorgd je verblijf geregeld wil hebben schakel de Ibizaexpert in. Rowan is een topper en staat meer dan 100% voor je klaar. Komt met goeie ideeën en denkt mee in wat je wilt.
Ibizaexpert/Rowan. Dank.
Ik ben blij dat ik Rowan heb leren…
Ik ben blij dat ik Rowan heb leren kennen, zij maakt je Ibiza ervaring onvergetelijk! Met recht een Ibiza Expert, weet de leukste hotspots, clubs, maar net wat bij je past. Regelt het allemaal voor je, zelfs als je last minute nog iets geregeld wilt hebben is dit geen probleem. Kent veel professionals, ik heb bijvoorbeeld een fotoshoot laten doen en dit is mede door Rowan een unieke ervaring geweest, de kers op de taart van je beleving op Ibiza.
Wil je het maximale uit je vakantie naar Ibiza halen, dan raad ik haar zeer aan!
Perfect geholpen door Rowan
Zeer goed geholpen door Rowan, kwam niet dringend over snelle reactie en uiteindelijk top ervaring gehad
Rowan is magisch
Rowan is magisch! Echt fantastisch hoe ze ons geholpen heeft! 10sterren van ons
Aanrader!
Rowan is heel lief en betrouwbaar en goed in haar werk. Ze weet precies wat voor vakantie en activiteiten bij je past. Hele goede ervaring! Zeker een aanrader.
Super geregeld !
Super geregeld en een super leuke meid !
Zeker een aanrader voor je vakantie in ibiza naar het volgende level te brengen
Top!
Vragen over wat je moet doen? Ben je op zoek naar een mooi strand? Wil je een reservering maken voor iets? Stuur dan de IbizaExpert een berichtje. Zij kan je helpen met alles.
Heel fijn geholpen en goed bereikbaar. Als ik nog een keer op Ibiza ben ga ik je zeker een berichtje sturen!
Goede tips gekregen en toegang gekregen…
Goede tips gekregen en toegang gekregen tot leuke feestjes op Ibiza. Thanks voor alles!!
Voor ons super gereserveerd bij…
Voor ons super gereserveerd bij beachclub en veel mooie tips gegeven
Erg leuke jetski excursie
Erg leuke jetski excursie, Rowan geeft je via wattsapp goede info en reageert snel!
The Ibiza Expert Rowan
Super Rowan 2vip tafels was top nog 2 gasten er bij gevoegd had je zo geregeld voor ons The Ibiza Expert Rowan zie je volgend jaar Thanks x
Dit is de 2e keer dat ik feestjes heb…
Dit is de 2e keer dat ik feestjes heb geboekt bij the ibiza expert, super tevreden, echt een aanrader!
Top service!
Altijd top geregeld
Altijd top geregeld! Sinds een aantal jaar regel ik alles via the ibiza expert. De vakanties zijn sindsdien legendarisch!