Banner for ThePackengers

ThePackengers Reviews 10.423

4,4

De transittijd (tijd tussen opdracht en levering) is nogal lang.

Dit is de tweede keer dat ik een beroep deed op The Packengers. Opnieuw werd mijn pakket netjes afgeleverd. Het item, een antiek beeldhouwwerk in terra cotta, was perfect verpakt door Kamelya! Ze... Toon meer

Zeer zorgvuldig ingepakt en verzonden. In goede staat ontvangen maar dat is logisch op de manier waarop dit item werd verpakt. Mijn hartelijke dank.

The transport is good and save, but it cost a lot of money

1. Vervoer
  2. Logistieke dienstverlening

La solution d'emballage et d'expédition simplifiée et personnalisée en un clic Expédiez simplement et en toute confiance vos biens les plus précieux en profitant des prix les plus bas du marché. Obtenez un devis instantané, en un clic, réservez et payez en ligne puis suivez en temps réel votre colis, en France et à l’international.

Une livraison en un clic !

Nous sommes à l'écoute de votre besoin
Expédiez en toute confiance. Obtenez un devis instantané, réservez, payez en ligne. Suivez en temps réel votre envoi national ou international.

4,4

all went well
thanks

10 april 2026

Dear Customer,

We sincerely appreciate your positive review. Your feedback is invaluable to us, and we will ensure it is shared with our entire team to continue enhancing our services.

Goed verpakt 👍

7 april 2026

Dear Michel,

Perfect

Perfect! Well packed and shiped.

7 april 2026

Dear customer,

ThePackengers Team

As usual perfect service and excellent…

As usual perfect service and excellent packing!

26 maart 2026

Dear Diana,

ThePackengers Team

vlugge reactie op mijn vraag naar een…

vlugge reactie op mijn vraag naar een prijsofferte.Mijn aankoop werd goed verpakt. En ik kon de levering volgen.

10 maart 2026

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Uw tevredenheid is onze prioriteit en we zijn verheugd dat u tevreden bent over onze diensten. We zullen uw complimenten zeker doorgeven aan ons team.

Met vriendelijke groeten,

Beste klant,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Neem contact met ons op via het e-mailadres hello@thepackengers.com.
Onze teams zullen zo snel mogelijk reageren.

alles goed verlopen

alles goed verlopen , eenvoudig en correct

2 maart 2026

Beste klant,

Wij stellen uw positieve beoordeling zeer op prijs. Uw feedback is voor ons van onschatbare waarde en wij zullen ervoor zorgen dat deze met ons hele team wordt gedeeld om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Het team van ThePackengers

Ik koop regelmatig Antieke Wijnglazen…

Ik koop regelmatig Antieke Wijnglazen en deze zijn altijd zeer goed en veilig verpakt bij verzending

27 februari 2026

Beste klant,

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw positieve beoordeling. Uw feedback is voor ons van grote waarde en wij zullen deze met ons hele team delen om onze dienstverlening verder te verbeteren.

OKOKOKOKOK

25 februari 2026

Cher Ton,

C'est avec plaisir que nous prenons connaissance de votre avis positif.

Nous ne manquerons pas de le partager avec nos équipes.

A très bientôt !

good arrived,

good arrived,

24 februari 2026

Dear Dirk,

ThePackengers Team

Zeer zorgvuldig ingepakt en verzonden

26 februari 2026

professioneel werk

professioneel werk , vriendelijk en stijlvol uitgevoerd !!

23 februari 2026

Beste Joahn,

Onmiddellijk reactie

Onmiddellijk reactie
Perfect ingepakt
Zeer vlotte communicatie

19 februari 2026

Geachte klant,

Wij zijn dankbaar voor uw positieve beoordeling. Dit moedigt ons aan om onze servicenormen te handhaven en te verbeteren. Wij verzekeren u dat uw mening zal worden doorgegeven aan al onze teams.

Het team van ThePackengers

Great Job and item has been safely…

Great Job and item has been safely arrived! Thanks.

16 februari 2026

Very good packaging

Very good packaging. Correct en good communication!
Perfect job!

Dear Bruno,

Super A ++++

6 november 2025

Cher Client,

Nous sommes reconnaissants d'avoir reçu votre évaluation positive. Cela nous encourage à maintenir et à élever nos standards de service. Soyez assuré que votre avis sera transmis à toutes nos équipes.

Cordialement,

😀😀😀😀😃😃😃😃😃😃

3 oktober 2025

Cher Ivan,

C'est avec plaisir que nous prenons connaissance de votre avis positif.

Nous ne manquerons pas de le partager avec nos équipes.

A très bientôt !