Moest wel mailen om achter mijn bestelling aan te gaan maar Vriendelijke man die mij heeft gebeld heeft netjes uitgelegd dat ie het bedrijf net had overgenomen en heeft zoals beloofd direct mijn best... Toon meer

Ik wilde graag een thee bestellen terwijl deze soort nog niet in de webshop beschikbaar was. Nadat ik hierover een berichtje had gestuurd is de bestelling direct voor mij geregeld en heb ik een link o... Toon meer

1. Koffiewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Teas with a Personal Touch. Webshop in unieke theeproducten en accessoires

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heerlijke thee en perfecte service.

Dit fijne merk heb ik ontdekt via mijn kerstpakket. Omdat de thee bijna op was, heb ik nieuwe besteld. De levering duurde erg lang. Het bleek dat 1 thee-soort uit mijn bestelling niet op voorraad was. Ik mocht kiezen of ik wilde wachten of een andere thee uitzoeken. Ik koos voor wachten. Na een paar weken kreeg ik de melding dat 'ie niet meer op voorraad was. Alweer kon ik kiezen: een andere thee, de thee die ik kan 2x ontvangen of mijn geld terug. Dat vond ik zo prettig.
Na mijn keuze, kreeg ik binnen 2 dagen een doosje met mijn heerlijke thee! En om de pijn van het wachten te verzachten, wat lekkers en extra potjes thee!
Als dat toch geen klantvriendelijkheid is!

19 juni 2024

Service beneden alle peil

Mocht ik "nul" sterren kunnen ge vergaf ik nul, helaas moet ik een score geven, vandaar 1. Alles wat kon mislopen liep mis. Bij de eerste bestelling bleek 1 product niet binnen. In plaats van het resterende te leveren , betaalden ze het ganse bedrag terug, dit zonder te verwittigen. Poging 2 , ik bestel opnieuw. 4 dagen later arriveert de bestelling, 1 artikel ontbreekt , en 1 thee 2 x besteld , die op hun website vermeld staat in "geschenkverpakking ", leveren ze in een ordinair bruin papieren zakje. 2 mails gestuurd, 1 sms, maar geen reactie. Ben een fervente online shopper maar dit is veruit mijn meest slechte online shopping ervaring. Zou mensen aanraden hier zeker niks te bestellen.

4 mei 2023

Moest wel mailen om achter mijn…

Moest wel mailen om achter mijn bestelling aan te gaan maar
Vriendelijke man die mij heeft gebeld heeft netjes uitgelegd dat ie het bedrijf net had overgenomen en heeft zoals beloofd direct mijn bestelling opgestuurd..... Netjes opgelost.... Waarvoor dank...

29 juli 2021

kwaliteit en service matig

De kamille/sleep time thee bestaat meer uit gruis dan uit kamille bloemen; dit is dus minder smaakvol en al het gruis komt door het zeefje je kopje in.
Heb er per email melding van gemaakt maar geen reactie gekregen.
De levertijd was ook behoorlijk lang; 13 dagen.
En wat ik niet begrijp: je zou de thee 8-10 minuten moeten laten trekken. Nou, tegen die tijd heb je icetea :-(
Postitief: prima potjes, makkelijke schroefdeksels.

17 juni 2021

Snelle levering en goede service:

Snelle levering en goede service:
ik had een foutje in postcode gemaakt. Bij contact hierover werd ik vriendelijk geholpen. De fles werd daarop weer snel verstuurd.
Verpakking ziet er ook netjes uit. Zeer tevreden

21 januari 2021

Geduld wordt beloond

Ik heb wat langer op mijn pakketje moeten wachten, maar het is het wachten waard.
Heerlijke thee in een nette, mooie verpakking.
Dank je wel personalitea.

16 januari 2021

Ontzettend leuk product

Ontzettend leuk product. Heel leuk verpakt en fijn dat er een persoonlijke boodschap bij kon.
Duurde wel erg lang voor het aankwam maar dat komt waarschijnlijk door de huidige situatie met corona.

26 april 2020

Hoi!

Wij verwerken bestellingen over het algemeen binnen 1-2 werkdagen (uitgezonderd feestdagen). Post NL heeft het veel drukker dan gewoonlijk door de uitbraak van het coronavirus, waardoor onze pakketten soms ook vertraagd kunnen zijn met bezorging. Helaas ligt dit buiten onze macht!
Wel fijn dat de bestelling & producten naar wens zijn geweest: dat horen we graag! Bedankt dat je een review hebt achtergelaten.

Liefs, Team van Personalitea

Heerlijke thee

Heerlijke thee. Zelf opgehaald in Roelofarendsveen, netjes in een tas en met nog een extra kortingscode. Wij zijn fan!

30 december 2019

Hi Viviënne,

Fijn dat alles naar wens is geweest! Veel plezier met je thee <3
Liefs, Team van Personalitea

Heerlijke thee, netjes verpakt

Heerlijke Thee netjes ontvangen ! Kreeg zelfs een net berichtje dat het pakket 1 dag later zou zijn door een storing. Thee was keurig verpakt met een leuk extra kadootje! Erg attent !

16 november 2019

Hi,

Fijn dat alles naar wens was! Veel plezier met de blends en de theebloem :)
Lieve groet, Tamara

Persoonlijk

Persoonlijk, uniek en lekker!

13 oktober 2019

Hi Moniek,

Fijn dat je de moeite neemt om ons te beoordelen en dat alles naar wens was!
Lieve groet, Tamara van Personalitea

Heerlijk thee

Heerlijk thee

11 oktober 2019

Fijn dat alles naar wens is! Groet, Team van Personalitea

Verse thee

Verse thee, lekkere variaties en goede service! En de bad thee is echt een aanrader ook als kado te geven

12 september 2019

Hi Angela,

Fijn dat alles naar wens is! Dat horen we graag. Lieve groet, Tamara van Personalitea

Heerlijke thee

Heerlijke thee! Wij zijn fan. Hadden de Winter, Rebel's en Treat tea besteld en genieten er volop van.

4 juli 2019

Beste Stephanie,

Leuk dat je de moeite hebt genomen om ons te beoordelen! Fijn dat alle smaken naar wens zijn :) Lieve groet, Tamara van Personalitea