Te duur, te lang, te vaag.
Het maken van een website voor onze B&B duurde veel te lang, bijna een halfjaar. De bereikbaarheid was matig. Er werd door het bedrijf ad hoc gereageerd. Waar het bedrijf wel snel mee was, was het versturen van nota's. Er werd zonder toelichting een jaarnota voor onderhoud en hosting gestuurd, terwijl dit ook per maand had gekund. Uiteindelijk betaalde ik voor het maken van de website en het jaarcontract voor onderhoud en hosting zo'n 3500 euro. De nota voor het verlengen van het contract werd in 2024 al twee maanden vantevoren gestuurd en dit jaar maakte het bedrijf het helemaal te bont door hetzelfde contract, maar alleen anders benoemd, met ruim 30 procent te verhogen en als ik het bijgaande advies had overgenomen was ik het dubbele kwijt geweest. Het bedrijf weigerde uiteindelijk de verhuiscode af te geven. Talloze mails en telefoontjes werden niet beantwoord. Een app-bericht wel, maar de belofte dat er spoedig contact zou worden opgenomen bleek een loze. Pas toen ik via een ander kanaal de verhuiscode kreeg en ik voor het onderhoud en hosting een ander bedrijf had gevonden, reageerde thewebcluib d.m.v. zeer onaangenaam telefoongesprek waarbij mij zelfs beloofd werd dat, als ik zou blijven, ik voor de oude prijs het jaarcontract kon verlengen. Ik ben blij dat ik van the webclub.nl verlost ben,.