Hurtig levering. Tydelig beskrivelse af varen, så jeg var sikker på, at jeg bestilte den rigtige vare. Alt gik som smurt.
Det var en fornøjelse at handle hos Thorsen Møbler for første gang. De flyttede gaven fra en butik til en anden, så det var lettere for mit barnebarn at hente den. Samtidig holdt de mig løbende orie... Toon meer
Vi har købt et Bord hos Thorsen Møbler på Viborgvej, Vi blev betjent af Casper Ziegler, Vi er blevet rådgivet over vores forventning og fik faktisk en rigtig god handel med Casper Vi er super t... Toon meer
Generelt får man en fin betjening. Var dog ærgelig over at da jeg bestilte lamperne var begge lamper på lager, men det viste sig at der kun var en på lager og vi måtte derfor vente en uge på at få lam... Toon meer
- Meubelwinkel
- Beddenwinkel
- Decoratie- en interieurwinkel
- Tuinmeubilairwinkel
- Kantoormeubilair winkel
- Tuinmeubelwinkel
Møbler. Mennesker. Indretning. Et af landets største udvalg af designmøbler tæpper og lamper af høj kvalitet til både private og erhvervslivet. Vi tilbyder professionel indretning af bolig og erhverv.
Viborgvej 175, 8210, Aarhus, Aarhus V, Denemarken
- 86752999
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Hurtig og fejlfri levering
Alt gik som smurt.
Varen levede op til forventningerne og…
Varen levede op til forventningerne og var klar til afhentning indenfor aftalt tid
Fed lampe leveret hurtigere en lovet
Hurtig og præcis levering af kvalitets…
Hurtig og præcis levering af kvalitets produkt til ok pris.
God pris på varen
Altid perfekt service og vejledning hos…
Altid perfekt service og vejledning hos Thorsen møbler,
Fuldt ud tilfreds med service, priser og levering
Fuldt ud tilfreds med service, priser og levering, kan varmt anbefale dem
Orientering om ordren.
Blev orienteret om forsinkelse af ordren og måtte ophæve den hvis ønsket.
Super god service!
Det var en fornøjelse at handle hos…
Det var en fornøjelse at handle hos Thorsen Møbler for første gang.
Samtidig holdt de mig løbende orienteret om forløbet.
Altid et imødekommende personale
Altid ét imødekommende personale.
Hvor service og inspiration er i højsæde
God og hurtig service.
God og hurtig service.