De har en nazist ansat i from af en…
De har en nazist ansat i from af en Julius. Hold jer væk.
VVS installatør og Kloakmester ved Marielyst på Falster. Vi varetager alle opgaver indenfor VVS, ventilation, Blik og kloak. Vi er en servicevirksomhed som beskæftiger sig med både store og små opgaver. Thyges vvs blev stiftet af Thyge Andersen i 1976, vi har derfor flere års erfaring og går op i at levere et godt stykke arbejde til tiden. Giv os et kald på Telefon - 54136360
Tranevej 2, 4873, Væggerløse, Denemarken
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
De har en nazist ansat i from af en Julius. Hold jer væk.
Kæmpe ros til Thyges VVS
Jeg har brugt dem et par gange og altid med ekstrem god service søde og meget dygtige montører fair pris og super godt arbejde
Kan kun varmt anbefale dem
Michael
Idestrup

Antwoord van Thyges VVS
De kom med kort varsel og klarede flere mindre opgaver i en fart. Det var også til en rimelig pris, så jeg er meget godt tilfreds.
En alt for høj pris for en gang spuling, det burde koste under det halve.
Kan på det varmeste anbefale Thyges VVS. Lige fra første henvendelse til firmaet og til udførelse af monteringen, blev man mødt med en imødekommenhed og vilje til at løse opgaven. Godt og kvikt montør arbejde af Mathis Aalborg,tak.
Forkert diagnose på læk af centralvarme system med unødigt skift sf expansionbeholder og gennemskylning af gulvvarme til følge, viste sig at være læk på kedel der ret nemt burde kunne diagnosticeres i følge anden vvs’er
Egentlig ingen stjerne overhovedet.
Jeg fik en regning på 800kr for et besøg i 2020 på 10 min hvor de kun kiggede på et blandingsbatteri… der blev ikke skruet eller skiftet noget:/
Har haft thyges vvs - ud til vores vaccumtoilet- da der ikke var noget sug.
Det var stoppet under vores hus.
(Det klarede thyge)👍
Tusind tak - siger vi på falkevej.
Det gamle toilet stod for en udskiftning og jeg kontaktede Thyges VVS. Virkelig flot installation som vi er rigtig glade for. Jeg kan virkelig anbefale Thyges VVS.
En lang og kedelig oplevelse med Thyges VVS, Marielyst.
Jeg besluttede mig i August at få monteret et Vaillant eloBlock til opvarmning af mit lille hus i Marielyst. Marielyst El stod for hovedentreprisen, Thyges VVS for smededelen. Arbejdet gik fint og hurtigt, nydeligt arbejde. Da varmeanlægget så skulle til at køre kom problemerne, det kørte ikke optimalt, 4. gang de jeg sendte bud, kom der er 2. smed som opdagede de 2 rør (frem – og tilbageløb) var byttet om, det blev ordnet i håb om alt var godt. Jeg skulle på forlænget weekend, satte fraværs temperaturen til 18 grader, tjekkede den da jeg kom frem, temperaturen var nu 24 grader, fremløbstemperaturen var 64-65 grader, altså helt gal, sad der og kunne ikke stille noget som helst på app’en på telefonen, dette foregik i midten af december, ringede straks da jeg kom hjem, de fik et ultimatum, få det til at fungere eller pille det ned og jeg må købe et andet sted. Der kom en smed igen og stillede lidt på kontrolpanelet hvilket smedene har gjort nu i 4 måneder og fortalte nu virker det. Tror jeg har ringet efter dem 8-9 gange hvor de bare har stillet lidt her og der.
Så kom der en elektriker fra Marielyst El, han tjekkede alle ledninger og fortalte mig at det nok skal komme til at køre nu. Han havde fået et nummer til Vaillant (en teknikker) som guidede ham igennem hele kontrolpanelet, det stod helt forkert (klart efter så mange smedebesøg som stillede lidt her og der), jeg var lykkelig endelig kørte det og sågar dagen efter ringede teknikeren fra Vaillant til mig for at høre om alt var i orden. Tænk sig 4 måneder og en masse bøvl med smeden, en kæmpe el-regning, så lykkedes det på 15 minutter at få det hele stillet rigtigt.
Stor tak til Marielyst El og aldrig mere Thyges VVS
holder jer væk fra Thyges vvs du betaler alt alt for meget 1 time arbejder fakturer det 3 time 495,- plus moms og 95 ,- kr grundgebyr
Thyges skulle skifte 2 vandhaner, hvilket blev gjort til en pris af 1450 kr stk. ialt 2900 kr. Checkede lige prisen på vandhanerne og en hurtig søgning viste at jeg kunne købe dem til vejledende udsalgspris til henholdsvis 511 og 431 kr. Det vil sige at de oven i avancen på vandhanerne tager 2000 kr for at skifte dem, hvilket ikke kan tage lang tid. Dancenter ringede så og fortalte, at vandhanen i badeværelset drypper, så ikke super arbejde. Thyges har ikke svaret på min mail, hvor jeg også påpegede dette, så det må jeg selv ordne når jeg kommer næste gang. Har brugt Thyges før, hvor jeg egentlig også har undret mig over den meget høje pris, så dumt at bruge dem igen. Kan absolut ikke anbefales
Vi bad Thyges VVS om at ordne vores toilet som løb lidt i vores sommerhus.
Der kom i vinterferien en ung gut som skiftede en lille dims. Han kørte og efterfølgende opdage vi at toilettet stadig løb. Vi ringede ham tilbage og han skiftede halvdelen af indmaden i toilettet og kørte.
Om aftenen opdagede vi at toilettet stadig løb en smule. Vi kørte ned til firmaet og beklagede os og resultatet blev at de ville skifte til et nyt toilet. Vi modtog en regning og tog til vores sommerhus for at se om det nu var ordnet.
Vi så straks at hoveddøren havde stået åbent i regnvejr i længere tid og at persiennen på indersiden var bukket kraftigt = ubrugelig. Toiletbrættet på vores nye toilet var ikke sat lige og sad ikke fast i den ene side.
Vi kørte til firmaet og havde brættet med. Vi blev mødt af en mand som grinte lidt og sagde at vi skulle have et nyt bræt, som vi fik. Vi viste et billede at vores ødelagte persienne, men han grinte bare og sagde at ham der havde lavet vores toilet ikke længere var i firmaet. Ingen undskyldning eller noget.
Vi sagde at de havde glemt at lægge nøglen i vores postkasse som aftalt, han hev straks 3 store kasser frem med flere hundrede nøgler og vi brugte ca. 10 min. på at finde vores (der var adresse på alle nøgler.)
Tænk hvis der blev indbrud hos Thyges VVS, så var der adgang til 100 sommerhuse i Marielyst og omegn.
Vi bruger Thyges VVS til vinterlukning af sommerhus hvert år, og det har fungeret upåklageligt.
Vores toilet løb voldsomt i påsken og vi kontakte Thyges VVS tirsdag eftermiddag. De lovede at sende en mand onsdag. Han kom sidst på eftermiddagen onsdag og lavede toilettet på en halv time. Det var super, at vi de kom med så kort varsel og at de fik lavet toilettet inden helligdagene.
Vores vaskeskab i sommerhuset var af en eller anden grund faldet ned.
Jeg ringede til Thyges VVS, og de sendte en flink montør.
Han var færdig på under en time, og kom ind i stuen og fortalte at alt var iorden.
Han fik en god flaske rødvin som tak for hjælpen.
Stor var min forbavselse da jeg senere kom ud på badeværelset.
Skabet var sat totalt skævt op. Vasken sad 1cm forskudt i skabet og de 4 skuffer sad 1cm forskudt fra hinanden hele vejen ned.
Hvordan en håndværker med respekt for sig selv og sit job, kan gå fra sådan et sjusket resultat af eget arbejde, er helt uforståeligt.
Jeg klagede, og Thyge sendte så en ud for at rette op på fadæsen.
Men så sendte Thyge mig en regning på 2½ time for at lave deres arbejde om.
Det klagede jeg så over - og fik een time refundret.
Men altså, Thyges forretningspolitik er - at kunderne betaler for at rette de fejl Thyge selv laver.
Grunden var at arbejdet havde taget næsten 10 timer, på trods af at jeg selv uden aftale havde afmonteret husets yderbeklædning, for at undgå at få beskadiget facaden, og selvfølgelig for at gøre arbejdet nemmere for Thyges VVS.
Imidlertid havde han for min regning og uden aftale med mig tilkaldt en elektriker, der havde brugt ca. 5 timer på at etablere en udvendig kontakt og banke et jordspyd i jorden for at skabe en billig jordforbindelse til varmepumpen. Desuden havde elektrikeren flyttet et udvendigt kabel som han troede skulle bruges til udvendig belysning, ligeledes uden aftale med mig.
Jeg fik sidenhen en dekort på 450 kr. af elektrikeren for den fejltagelse.
Da arbejdet var færdigt kørte varmepumpen ikke som den skulle. Den kunne godt varme, men når den nåede driftstemperatur begyndte den at køre ujævnt.
Da jeg havde haft varmepumper før mente jeg selv at det tydede på, at der måske manglede kølevæske på apparatet, men da jeg henvendte mig til Lau med problemet viste det sig at der ikke var en kølemontøruddannet i firmaet, hvilket var den eneste grund til at jeg havde valgt netop Thyge. Lau havde ikke nævnt noget om det da han var på besøg for at aftale opgaven, men det skyldes formodentlig, at han havde gættet at jeg så ville vælge en anden til at sætte varmepumpen op.
Lau var ganske vist ude at se på driften af anlægget, men havde ingen mening om, hvad der kunne være galt.
Da anlægget efter 4-5 uger holdt helt op med at virke kontaktede jeg ovennævnte elektrikerfirma "El-HJørnet Marielyst Aps", idet Thyge's kølemontør holdt vinterferie og jeg meget gerne ville have anlægget i gang før Jul, hvor jeg skulle være i sommerhuset med familien. (I øvrigt var det med Lau's billigelse, at jeg tilkaldte en kølemontør)
El-Hjørnet har en uddannet kølemontør ansat. Lars mente straks på de symptomer jeg nævnte, at anlægget sandsynligvis var utæt, og da han samme dag kontrollerede anlægget var det simpelthen helt tom for kølevæske. Lars kontaktede mig telefonisk og var også i dialog med Lau idet de to firmaet også arbejder sammen til daglig, men Lau ment, at det nok kunne være en defekt i selve apparatet. D. 21. december mødtes vi så i sommerhuset og Lars fandt i løbet af 10 minutter ud af at ventilerne ikke var fuldt åbne og i hvert fald en af ventilerne var piv utæt. Anlægget blev derefter tætnet, hvilket skete ved at dreje ventilerne helt op og trykprøve anlægget med Hydrogen. trykprøven viste at det åbenbart var væskeventilen, der var utæt, og vi besluttede derfor, at give denne ventil en ekstra udvendig pakning for at sikre den blev fuldstændig tæt. Da tætning var gennemført blev anlægget suget tom for luft (vakuum) i ca. ½ time, hvorefter, der blev påfyldt ca 0,8 l Freon R407C og anlægget viste sig tæt under hele denne del af operationen. Derefter blev anlægget sat i gang, og nu varmede det som det også gjorde, lige efter at Lau havde sat det op.
Desværre viste det sig også straks at der var en utæthed mere på gasventilen, der eller havde været tæt ved den første trykprøve. Efter lidt baksen med den, blev den dog også tæt ved at blive hård spændt ud (åbnet) og vi valgte derfor at pakke denne med en ekstra udvendig tætning også.
Der er ikke nogen tvivl om at ventilerne på pumpen ikke er af den bedste slags, men der er heller ikke tvivl om, at Thyges VVS ikke kan have trykprøvet anlægget, hverken ved pumpning af vakuum eller ved den efterfølgende påfyldning af kølevæske og driftsprøve. Hvis de havde gjort det ville de med det samme have opdaget at der var en eller måske to ventiler de ikke havde spændt hårdt nok ud.
Da arbejdet nu er afsluttet nægter Lau ethvert ansvar for det udførte arbejde selv om det et sket for minder end 2 måneder siden, og selvom kølemontøren har den samme opfattelse som jeg af hvorfor skaden er sket.
Hold jer derfor langt væk fra Thyge's VVS og især Lau, der virker både flink og tillidsvækkende, men er det stik modsatte!! Til gengæld stor ros til Lars fra El-hjørnet, der kan sit kram og udfører et til punkt og prikke flot stykke arbejde. Thyges montagearbejde af rør og det grove kan man heller ikke sætte en finger på, men kvalitet og troværdighed er en by i Rusland. (Lau er en skrækkelig "narrøv", der vise sig at være både fagligt og forretningsmæssigt inkompetent). Så: HOLD JER VÆK!!
Lees meer over geverifieerde reviews.