Cursus is goed, to the point. De videobegeleiding is leuk en ik vond het de stem van begeleidster Sterre aangenaam om naar te luisteren. De oefenmogelijkheden kunnen wat beter. De spelletjes na afloop... Toon meer
Geen goede typecursus voor kinderen. Kinderen leten niet automatiseren. Ook kids vinden het heel saai en hebben geen motivatie voor. Ik heb spijt om deze cursus hebben gekozen, ik moest beter voor ee... Toon meer
Zeer motiverend. Overzichtelijk. Prima oefeningen en directe feedback. Fijn dat je oefeningen zo vaak over kan doen als je wenst. 1 tip: start knop laten reageren op "enter" ipv alleen op muis... Toon meer
TICKEN leert jong en oud blind typen op de meest effectieve en prettige manier: interactief en online en waar je maar wilt. De TICKEN typecursus heeft een zeer hoge waardering en daar zijn we heel erg trots op.
Jacob van Lenneplaan 22, 3743 AR, BAARN, Verenigde Staten
Goede en leerzame typecursus. Lessen waren overzichtelijk, niet te lang en duidelijk. Binnen een half jaar leer je in een goed tempo blind te typen.
programma is al wel een paar keer vast gelopen.

Antwoord van TICKEN Typecursus
Deze cursus is heel goed te doen voor kinderen.
Onze dochter kon het zelfstandig doen.
op een hele makkelijke manier kun je leren typen bij ticken.
ik ben zeer tevreden en raad het iedereen aan
Het is een goede typecursus en daarom kan ik nu ook beter typen als ik moet typen. Het gaat veel sneller. Goed gedaan maar er zijn nog een paar tegenvallertjes zoals de spelletjes waren heet makkelijk.
Goede opbouw en prettige, adequate uitleg die aanstekelijk werkt om door te gaan.
Beetje saai, dat wel, maar omdat je ziet wat je bereikt, heb ik wel zin om het af te maken.
Ticken zorgt ervoor dat je snel en makkelijk leert blindtypen. Elke les duurt ongeveer 10 minuten en je wil gewoon je doel bereiken dus ga je er echt voor. Op een gegeven moment doe je het tijdens normale zaken op de computer en dan is het echt leuk dat je blind kunt typen!
Graag wil ik een korte tijd leren typen, je kunt hier zelf je tempo bepalen en lessen maken zoveel als je wilt. Ben nog niet klaar met de cursus maar tot nu toe heel tevreden.
Ik ben begonnen met twee weken lang twee cursussen per dag te doen, zodat ik vrij snel kon overstappen naar het altijd gebruiken van 10 vingers tijdens het typen. Uiteindelijk twee maanden nadat ik was begonnen de cursus gehaald met 198 aanslagen per minuut 100% nauwkeurig.
Enige minpunt: niet alle cijfers worden behandeld

Antwoord van TICKEN Typecursus
helemaal leuk en leerzaam, nodigt uit tot doorgaan. Helaas lukte het mij op meerdere computers niet om de spellen te spelen.

Antwoord van TICKEN Typecursus
fijn dat je als ouder via de mail op de hoogte gehouden word en kan zien wat je zoon/dochter doet
Het is een typecursus zonder poespas met een paar leuke oefeningen. Verder moet je het echt graag willen leren en gewoon veel doen. Net als alle simpele dingen in het leven....
De lessen zitten goed in elkaar en je wordt hierbij goed begeleidt.
Wat ik alleen lastig vind, is de snelheid van de oefenspelletjes. Tijdens de lessen wordt je gestimuleerd om rustig en geconcentreerd te typen. "Liever langzamer en minder fouten als te snel", echter het tempo van de oefenspellen, naarmate je verder komt, ligt vrij hoog waardoor ik meer fouten maakt.
Duidelijke instructiefilmpjes, informatieve en humorvolle zinnetjes om te oefenen met de letters en ontspannen afsluiten van een les met een spelletje. Motiveert om door te zetten!
Op volwassen leeftijd ook uitstekend te doen.
Onze zoon van 13 jaar volgt deze type cursus. Het is niet kinderachtig en goed te volgen. Wij als ouders krijgen na iedere les het resultaat via de mail.
Hiermee kunnen we hem complimenten geven of aansturen op beter oefenen.
Prima typecursus!!